Pogledajte 10 potpuno fenomenalnih uređaja za bezbednost doma

Predmeti koje vam predstavljamo uglavnom nisu previše skupi i daće vam odličnu ideju kako da napravite mala bezbednosna poboljšanja u svojoj kući. Ovi uređaji su dokaz da uvek možete učiniti nešto kako biste povećali svoju i sigurnost svoje porodice. Iako vam se neki od njih mogu učiniti prilično čudnim, sigurno ćete pronaći bar jedan zanimljiv i inovativan bezbednosni proizvod po vašoj meri!

1165
Bežična kamera za bebe
- Sponzor članka -hikvision srbija

BEŽIČNA KAMERA ZA BEBE

Osim toga što ćete moći da vidite šta vaša beba radi u svakom trenutku, bežične kamere za bebe imaju senzore temperature, melodije za uspavljivanje, detekciju zvuka i pokreta kao i režim rada u noćnim uslovima. Video prenos možete pratiti sa posla ili iz inostranstva, tj. gde god imate Internet konekciju.

Skriveni zidni sefSKRIVENI ZIDNI SEF

Skriveni zidni sef možda nije najsavremeniji proizvod, ali svakako može nadmudriti provalnike. Ukoliko nije informisan da posedujete sef, lopov će verovatno izgubiti mnogo vremena uzalud preturajući po fiokama i ormanima. Osim toga što su praktični i veoma korisni, zidni sefovi vam pružaju mogućnost da budete kreativni. I zaista, zašto ne biste svoj novac ili nakit sačuvali u „utičnici” ili „prekidaču za svetlo”?

Anti vandal providne folijeANTIVANDAL FOLIJE ZA PROZORE

Popularno nazvane „antivandal” ili „protivprovalne” folije za stakla specijalno su dizajnirane za bezbednosne svrhe i u stanju su da izdrže udarce veoma jakog inteziteta. Mogu biti potpuno transparentne, ali i sa sa ogledalo-špijun i klima UV funkcijom. Odlično su bezbednosno rešenje jer će nadmudriti provalnika, koji nakon razbijanja stakla neće moći da udje niti ukrade ništa iz objekta.

Biber sprejBIBER SPREJ

Zašto ne biste preventivno razmišljali i nabavili potpuno legalno oružje za samoodbranu? Biber sprejevi sadrže ekstrat iz ljute paprike što izaziva iritaciju očiju, kože i sluznice nosa. Veoma su precizni i mogu se prskati pod različitim uglovima i ne kontaminiraju prostoriju ukoliko se koriste u zatvorenom prostopu. Nije li to dovoljno razloga da se ova korisna sprava nađe u vašoj torbi ili na polici?

Protivpožarni aparatiMODERNO DIZAJNIRANI APARATI ZA GAŠENJE POŽARA

Vatra je vrlo realna opasnost, a toga se setimo uvek kada se nekom drugom dogodi katastrofalni požar. Iako je bilo teško zamisliti da aparati za zaštitu od požara mogu biti veoma moderni i uklopivi u vaš enterijer – to se dogodilo. Ove korisne sprave koje spašavaju živote, sada mogu biti izgledati luksuzno i elegantno ili šareno i simpatično kako bi se uklopili u dečiju sobu. Sve zavisi od vašeg ukusa i potreba.

Lažni televizorLAŽNI TELEVIZOR KOJI ĆE ODVRATITI PROVALNIKE

Lopovi najčešće napadaju kada procene da niste kod kuće i nije tajna da vas uglavnom pokradu komšije ili poznanici! Razmislite o ovoj spravici koja je veoma zanimljiva, korisna i laka za koriščenje. Čim je upalite spremna je za rad, troši veoma malo struje, ne zagreva se i veoma je siguran uređaj. Naizmeničnom promenom boja simulira veliki LED televizor i moguće je podesiti tačno vreme u koje želite da se upali.

Protivprovalne roletnePROTIVPROVALNE ROLETNE

Razmišljajte praktično i dugoročno, višenamenski predmeti koji pored osnovne funkcije mogu i da vas zaštite su potpuni hit u svetu. Osim toga što će vam pružiti dobru toplotnu i zvučnu izolaciju kao i zaštitu od sunčeve svetlosti, roletne mogu biti i delimično protivprovalne. Osigurajte sebi miran san ili budite spokojni kada ste van svog doma – pouzdanim sigurnosnim roletnama.

3 u 1 – ZVONO I KAMERA KOJI SU POVEZANI NA VAŠ MOBILNI TELEFON

Sve je teže zaštititi se od provalnika i obezbediti svoj dom od nepoželjnih gostiju zbog toga što rizici rastu, ali pojavljuju se i nove mogućnosti. Jedno od rešenje nudi Ring Video Doorbell koje je i zvono i kamera sa aplikacijom za pametan telefon, što znači da uz pomoć telefonske aplikacije možete da proverite da li je osoba koja vam zvoni na vrata komšinica, svekrva ili kućna dostava, te u skladu sa tim odlučite da li želite da otvorite vrata, bez rizika da budete otkriveni.

Senzori dimaSENZORI DIMA ZA ZAŠTITU OD POŽARA

Senzori dima su male ali veoma korisne sprave koje služe za spašavanje života. Svi su dizajnirani za otkrivanje potencijalnih opasnosti od požara, ali dobra vest za sve estete je što se na tržištu pojavljuje sve više senzora veoma primamljivog i modernog dizajna, koji pružaju potpunu zaštitu. Informišite se o ovom korisnom uređaju kojem je potrebna minimalna količina dima da se alarm oglasi i spreči katastrofa.

Robot bezbednjakROBOT – NOVO LICE BEZBEDNOSTI DOMA

Čini se da polako doživljamo stvari koje su se pre samo 10-ak godina mogle videti samo u filmovima. Kućni robot za bezbednost radi uz pomoć Wi-Fi veze i može vam slati e-mail poštu kada otkrije sumnjivi predmet ili osobu u vašoj kući. Njegove mogućnosti su bezbrojne – od sposobnosti da snima, slika i obavlja zadatke umesto vas, do detekcije glasova, dima, pa čak i neobičnih mirisa. Ako ste u mogućnosti, raspitajte se o ovoj poptuno neverovatnoj spravi.

5/5 - (5 votes)
Prethodni članakZaboravite na tradicionalne ključeve i brave: 5 sjajnih prednosti kontrole pristupa
Sledeći članakNova telefonska aplikacija Ping: Upozorava na opasnosti i spašava živote