SecuritySEE traži stručne saradnike!

689
- Sponzor članka -hikvision srbija

Zanima vas bezbednost i volite pisanje? Imate šta zanimljivo da kažete o korporativnoj bezbednosti, kriznom menadžmentu, IT bezbednosti, obezbeđivanju ljudi, imovine i poslovanja, o različitim bezbednosnim rešenjima ili možda o organizovanom kriminalu i nezaobilaznoj temi terorizmu? U toku ste sa aktuelnostima iz sveta bezbednosti?

Ukoliko ste na bar jedno pitanje odgovorili potvrdno, na pravom ste mestu! Magazin za bezbednost www.securitysee.com, jedini regionalni magazin koji se permanentno bavi temama iz oblasti bezbednosti, traži stažiste!

Dobićete mogućnost da se stručno usavršavate u ovoj oblasti, da kroz pisanje izrazite svoj stav na određenu temu, da izrazite kreativnost, da radite intervjue sa zanimljivim sagovornicima, da napredujete, i što je najbitnije – da vaši tekstovi dođu do mnogo čitalaca.

Ako ste kreativni, odgovorni, informisani i motivisani, student bezbednosti ili novinarstva (što je prednost, ali nije neophodno), obavezno pošaljite jedan autorski tekst na temu bezbednosti i kratku biografiju na [email protected].

Čekamo vaše prijave!

5/5 - (3 votes)
Prethodni članak5 mitova o fizičko-tehničkom obezbeđenju koje vaša kompanija mora odmah odbaciti
Sledeći članakHakovano 6 miliona Instagram naloga: Podaci o poznatima na prodaji