Održan Dahua Tehnology seminar

Prošle nedelje, u etno naselju ,,Vrdnička kula'', održan je Dahua Technology seminar u saradnji sa Master CCTV centrom, za koji se tražila stolica više. Preko 190 učesnika imalo je priliku da čuje novitete iz kompanije Dahua i testira opremu na licu mesta

456
Održan Dahua Tehnology seminar
- Sponzor članka -hikvision srbija

Organizacijom ovog i budućih seminara na temu sistema tehničke zaštite, Dahua ima želju da promoviše njihove proizvode iz različitih segmenata.

Kao lider na ovom polju, pored sistema video obezbeđenja, u mogućnosti smo da ponudimo našim klijentima i druga napredna rešenja poput onih za evidenciju radnog vremena, kontrolu zaposlenih, jednostavne i složene sisteme interfonskih rešenja, a u budućnosti i protivprovalne sisteme“ – izjavila je Ana Bajović.

Održan Dahua Tehnology seminar 2018

Dahua Technology je vodeći provajder za rešenja u globalnoj industriji video nadzora. Sa više od 13.000 zaposlenih širom sveta, Dahua proizvodi i usluge koriste se u preko 180 zemalja i regiona.

Kompanija Dahua posvećena je pružanju svojih najkvalitetnijih rešenja i proizvoda pomoću najnovijih tehnologija, kako bi se krajnjim korisnicima omogućilo uspešno obavljanje njihovog poslovanja. Dahua Tehnology je 2001. godine postala prva kompanija u Kini koja je pokrenula 8-kanalni ugradni digitalni video rekorder u realnom vremenu. Od tada, kompanija je nastavila da ulaže u izgradnju kapaciteta za nove tehnologije i inovacije.

Održan Dahua Tehnology seminar

Dahua je od 2014. godine investirala oko 10% godišnjih prihoda od prodaje u istraživanje i razvoj. Kompanija ima četiri istraživačka instituta: Advanced Technology Institute, Big Data Institute, Chip Institute i Video Cloud Institute, kao i više od 6.000 inženjera i tehničara za istraživanje i razvoj najsavremenije tehnologije u oblastima AI, IoT, Cloud usluga, video, sajber bezbednosti, pouzdanosti softvera i drugih tehnologija. Takođe, kompanija Dahua registrovala je preko 800 patenata od 2016. godine.

Od 2014. godine, Dahua je na drugom mestu na globalnom tržištu opreme za video nadzor, a prema podacima iz 2017. godine, Dahua je na trećem mestu u međunarodnom „Security 50″.

Dahuina osnovna proizvodna linija za video nadzor, uključujući mrežne kamere, NVR i HD over coax, može se primeniti u mnogim sektorima, uključujući bankarstvo i finansije, vladu, industriju, maloprodaju, sport ili transport.

Sa prilagođenim tehničkim inovacijama i end-to-end uslugama, njihova inteligentna saobraćajna i druga rešenja, stekla su poverenje kupaca najbolje rešavajući njihove probleme. Brojni veliki projekti su instalirani sa Dahua rešenjima i proizvodima, poput Olimpijskih igara 2016. godine , G20 Samita u Hangzhou, LAN Airlines-a u Peruu, APEC u Kini, i mnogih drugih.

Održan Dahua Tehnology seminar

Ovog puta, Dahua je iskoristila priliku da predstavi i najnovije sisteme za dekodovanje slike u manjim, srednjim i velikim monitoring centrima (Matrix M70-4U-E), kao i TouchScreen tastature za kontrolu sistema, koje ujedno mogu da opslužuju i manje monitoring centre.

Pažnja je usmerena i na novu seriju ePoE kamera i ePoE Switch-eva koji u kombinaciji omogućavaju nesmetan prenos slike u punom kvalitetu i na trasama od preko 800 metara.

Manje poznata oprema, kamere za nadzor saobraćajnica – ITC602, izazvale su veliko interesovanje prisutnih. Tom prilikom, predstavljena je jedna od najmodernijih kamera sa širokim spektrom opcija.

Program sertifikacije i treninga

Pravilan odabir opreme, konfiguracija i instalacija u mnogome će pospešiti krajnji učinak opreme koja se koristi u sistemima tehničke zaštite. Kako bi podigli nivo usluge i zadovoljstvo krajnjih klijenata na viši nivo, Dahua Tehnology je za sve njihove partnere obezbedila učešće u besplatnom programu sertifikacija.

Cilj je da se, kroz ovakve programe, kontinuirano edukuju instalateri, te da se upoznaju sa novim tehnologijama, trendovima i proizvodima koje Dahua Tehnology može da im ponudi.

Koji su to noviteti predstavljeni na Seminaru?

Sa velikim zadovoljstvom predstavljena je nova TouchScreen tastatura koja je izazvala veliko interesovanje okupljenih. U pitanju je novi model NKB5000(-F).

Prioritet kompanije Dahua jeste obezbeđivanje sigurnijeg okruženja i zaštita građana kako u celom svetu, tako i u Srbiji. Kroz razvoj inovativnih proizvoda i rešenja Dahua Technology posvećena je poboljšanju života korisnika. Kvalitet i pouzdanost nastavljaju da grade neprekidnim ulaganjem u ljudske potencijale, procese proizvodnje, istraživanje i razvoj novih proizvoda i rešenja. Pored toga, Dahua uvek traga za načinima da se bolje poveže sa svojim kupcima i ispuni njihove zahteve.

Koji su to noviteti predstavljeni na Seminaru?

Organizacijom ovakvih seminara, Dahua je pokazala posvećenost srpskom tržištu i pružanju jače i brže podršku domaćim partnerima i kupcima, kako u pogledu tehnologije tako i prodaje i marketinga.

4.2/5 - (5 votes)
Prethodni članakČista i zdrava životna sredina u interesu svih
Sledeći članakPušten u rad pilot projekat AMSS i MUP RS na graničnom prelazu Batrovci