Otvoren konkurs za godišnje nagrade Srpske asocijacije menadžera korporativne bezbednosti

U toku je konkurs za dodelu godišnjih nagrada Srpske asocijacije menadžera korporativne bezbednosti za 2017.godinu u okviru Konferencije „Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2018“. Konkurs je otvoren do 10. septembra 2018. godine.

119
otvoren-konkurs-za-godisnje-nagrade-srpske-asocijacije-menadzera-korporativne-bezbednosti
- Sponzor članka -hikvision srbija

Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti u saradnji sa partnerima iz regiona i ove godine organizovaće VII Međunarodnu stručnu konferenciju pod nazivom „Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2018“, koja će se održati 11. oktobra 2018. godine u hotelu „Holiday Inn“ u Beogradu.

Organizator Konferencije je Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti (SAMKB), u saradnji sa portalom za bezbednost SecuritySEE i Asocijacijom menadžera korporativne bezbednosti Jugoistočne Evrope (SECSA).

Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti dodeljuje godišnje nagrade u 3 kategorije u oblasti korporativne bezbednosti, koje imaju izuzetne rezultate ili su od posebnog značaja za razvoj korporativne bezbednosti u Republici Srbiji za 2017. godinu.

Tokom Konferencije biće dodeljene tradicionalne godišnje nagrade SAMKB za 2017. godinu u sledećim kategorijama: najbolja kompanija, najbolji menadžer i najbolja knjiga u oblasti korporativne bezbednosti.

Konkurs za dodelu godišnjih nagrada koju dodeljuje Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti (SAMKB) otvoren je do 10.septembra 2018. godine

Kandidati se mogu prijaviti za sledeće godišnje nagrade za ostvarene rezultate i razvoj u oblasti korporativne bezbednosti:

  1. NAJBOLJA KOMPANIJA;
  2. NAJBOLJI MENADŽER;
  3. NAJBOLJA KNJIGA.

„Izuzetna nam je čast što ćemo i ove godine organizovati dodelu godišnje nagrade SAMKB, koju tradicionalno dodeljujemo na konferencijama menadžera bezbednosti Asocijacije. Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti  je ustanovila ovu nagradu da bi, kao strukovna asocijacija, doprinela promovisanju funkcije menadžera korporativne bezbednosti i ujedno odala priznanje svima koji su doprineli razvoju korporativne bezbednosti u kompanijama i u društvu“, istakao je prof. dr Dragan Trivan, predsednik SAMKB.

Predloge za nagrade podnosi privredni subjekt, institucija, fakultet ili visoka škola, druge organizacije i pojedinci. Odluke o dodeli nagrada donosi odgovarajući žiri (Komisija).

Prijave na konkurs treba dostaviti najkasnije do 10.septembra 2018. godine Srpskoj Asocijaciji menadžera korporativne bezbednosti.

Nagrađeni će nagradu primiti na Konferenciji SAMKB ‘“Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2018“, koja će se održati  11.oktobra 2018. u Beogradu.

Osoba za kontakt: Vladimir Vuksanović, sekretar SAMKB telefon: 011/2641-083, ili mejl: [email protected]

Nagrade se dodeljuju u vidu statua. Odluke o dodeli nagrada donosi odgovarajući žiri (Komisija). Način podnošenja prijave i sadržaj određeni su pravilnikom za dodelu nagrada koji se, kao i sve potrebne informacije, mogu  dobiti u Srpskoj asocijaciji menadžera korporativne bezbednosti Kneza Miloša 12, ili preko navedenog broja telefona.

Više o nagradi možete videti na www.korporativnabezbednost.rs

5/5 - (1 vote)
Prethodni članakU pripremi Nacionalna baza sa podacima o svim teroristima sveta
Sledeći članakObezbeđivanje VIP ličnosti