ANTENALL – Lider tehničkog obezbeđenja i distributer UNIVIEW opreme

Antenall je poznat, ne samo po širokom spektru visokokvalitetnih proizvoda i integrisanim rešenjima već, i po jakoj partnerskoj mreži, budući da zastupaju brojne globalne brendove, poput Roger technology, HikVision, ANSEC, Paradox, ZkTeko, CISA, XED i druge, a od nedavno je postao i generalni distributer UNIVIEW proizvoda koji u 2020. godini zauzima peto mesto po prodaji CCTV opreme i predstavlja najbrže rastući brend u globalnoj security industriji.

441
- Sponzor članka -hikvision srbija

Antenall je svojim dugogodišnjim iskustvom, kvalitetom i inovativnim idejama i projektima postao lider na domaćem i regionalnom tržištu u oblasti sigurnosnih sistema. Od početka 2000-tih do sada, razvoj bezbednosnih trendova se značajno promenio, a Antenall je od 2003. godine išao u korak sa globalnim trendovima i promenama, obezbeđujući najadekvatniju tehničku zaštitu u skladu sa bezbednosnim prioritetima.

Naime, rapidna urbanizacija i globalne promene koje su se odrazile i na lokalnom nivou, dovele su do toga da se bezbednosni sistemi, odnosno sistemi tehničke zaštite sve više koriste paralelno i svakodnevno. Kao dugogodišnji lider, Antenall je suočen sa brojnim izazovima, imajući u vidu da se razvoj bezbednosne tehnologije veoma brzo menja, uključujući promenljive trendove i promenljive potrebe korisnika usluga.

Ulaganjem u zaposlene, ekspanzijom poslovnih kapaciteta organizacije, kompanija je stekla kredibilitet kako na domaćem terenu tako i u regionu. Uvođenjem i primenom naprednih tehnologija u oblasti bezbednosnih sistema nastoji se povećanju bezbednosti celokupnog društva, poštujuću prinicpe poslovne etike, profesionalizma, kvaliteta, pouzdanosti i inovativnosti, o čemu u prilog govori i činjenica da se Antenall u svom radu pidržava domaćih i ISO poslovnih standarda redovno uvodeći inovacije u organizacionu strukturu i širenje palete proizvoda.

Antenall raspolaže kompletnom tehničkom opremom za rešavanje svih bezbednosnih izazova kako za poslovni, tako i za stambeni prostor; od kontrole pristupa, alarmnih i protivpožarnih sistema, sistema za video nadzor, pametnih brava, uređaja perimetarske zaštite, interfonskih sistema, termalnih rešenja, mrežne opreme i drugih bezbednosnih rešenja.

Prepoznat je ne samo po širokom spektru visokokvalitetnih proizvoda i integrisanim rešenjima već, i po jakoj partnerskoj mreži, budući da zastupaju brojne globalne brendove, poput Roger technology, HikVision, ANSEC, Paradox, ZkTeko, CISA, XED i druge, uključujući i Uniview.

ANTENALL GENREALNI DISTRIBUTER UNV TEHNOLOGIJE

Uniview je pionir i lider u tehnologiji IP video nadzora. Prvi su predstavili IP video nadzor u Kini, a  sada je već treći najveći igrač u industriji video nadzora. Godine 2017.-te, Uniview drži 6. poziciju svetskog tržišnog udela i poseduje kompletne linije proizvoda za IP video nadzor koji uključuju IP kamere, NVR, Enkodere, Dekodere, Skladišne uređaje, Klijentski softver i aplikaciju, čime pokrivaju raznolika vertikalna tržišta, kao što su maloprodaja, zgrade, industrija, obrazovanje, komercijalni, gradski nadzor i drugo. Njihov cilj je da postanu svetski lider u oblasti video nadzora, koji nastoji da izgradi sigurniji svet pružajući profesionalne, pouzdane i vrhunske usluge i proizvode.

Planiranje obezbeđenja sa planom tehničke zaštite, projektovanje, izvođenje, nadzor, servisiranje i održavanja opreme za tehničku zaštitu, moguće je uz prethodno izrađenu Procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja, kako je i propisano Zakonom o privatnom obezbeđenju. Instalacija bez prethodne procene ili instalacija manjeg obima tehničke zaštite od onog koji je predviđen procenom nije validan jer predstavlja rizik po korisnika.

Sve tehničke uređaje i sisteme možete poručiti preko portala Security Market, ovlašćenog prodavaca date opreme. Kupovina paketa za Video nadzor uključuje pored tehničkih elemenata i izradu Procene rizika i plana obezbeđenja, koji predstavljaju zakonsku obavezu svih privrednih subjekata.

5/5 - (4 votes)
Prethodni članakBezbednost u školama: Kako je unaprediti?
Sledeći članakBezbednost u automobilskoj industriji: Šta treba da znamo o ADAS sistemima?