HIKVISION & ANTENALL: Održana prezentacija AX PRO alarmnih sistema

Regionalni lider u oblasti tehničke zaštite - ANTENALL, 06. jula 2021. prezentovao je AX PRO seriju bežičnih alarmnih sistema, interfona i drugih komponenti tehničkog obezbeđenja koji su dizajnirani i proizvedeni od strane SVETSKOG LIDERA – HIKVISION.

471
- Sponzor članka -hikvision srbija

Regionalni lider u oblasti tehničke zaštite –  ANTENALL, 06. jula 2021. prezentovao je AX PRO seriju bežičnih alarmnih sistema, interfona i drugih komponenti tehničkog obezbeđenja koji su dizajnirani i proizvedeni od strane SVETSKOG LIDERA – HIKVISION.

Prezentacija je održana u prestižnom hotelu Holiday Inn kojoj su prisustvovali predstavnici HIKVISION kompanije: Jessica Lin, Jian Chen, Damir Filipović, Stevan Rolović, predstavnici kompanije ANTENALL:  Ivan Šljukić, Milan Galić, Branko Rusić, kao i veliki broj prijatelja među kojima je i istaknuti Dejan Pantelić, veliki broj partnera, inženjera, instalatera i ljubitelja bezbednosti.

Da podsetimo da je Hikvision već 10 godina vodeći globalni proizvođač inovativnih sigurnosnih proizvoda i rešenja sa sedištem u Kini koji deluje kroz R&D centre u SAD-u, Kanadi i aktivno ulaže u razvoj i proizvodnju inovativnih bezbednosnih rešenja u industriji video nadzora, industrijske automatizacije, automobilske elektronike, pri čemu se sve bazira na veštačkoj inteligenciji.

Antenall, lider u oblasti sigurnosnih sistema koji dominira na domaćem tržištu od 2003. godine u  svom bogatom asortimanu tehničkih uređaja nudi kompletna rešenja za zaštitu kancelarijskog prostora i domaćinstva

U fokusu prezentacije bila su inovativna bežična rešenja: AX PRO ALARMNI SISTEM I VIDEO INTERFONI koji su pogodni za stanove i kuće, a evo i nekih prednosti ovih uređaja koji su komplementarni i mogu se integrisati sa drugim komponentama i sistemima.

AX PRO ALARMNI SISTEM

AX PRO alarmni sistem nove generacije je lak za instalaciju i upotrebu, ne zahteva ožičenje i čitavim sistemom može se upravljati putem Hik-ProConnect aplikacije, što je glavna prednost ove serije. Krajnji korisnik ima mogućnost da nadgleda alarmni sistem u bilo kom trenutku bez obzira na kojoj se lokaciji nalazi.

Izuzetno pouzdan i siguran sistem velikog dometa. Predstavljene su 2 centrale, L (low) i M (medium) verzije, koje se nalaze u prodaji. L model podržava 64 zone i 16 particija, M model kapaciteta od 96 zona i 32 particije za veće bezbednosne zahteve. Najveća konkurentska prednost jeste sama integracija sa video nadzorom, takozvana IVAAS tehnologija (Intruder verification as a service).

Putem aplikacije korisnik ima kompletan uvid u bezbednosno stanje i u slučaju incidenata aplikacija signalizira putem obaveštenja. Detekcijom i videom korisnik dobija obaveštenja u realnom vremenu  i uvek je u toku sa dešavanjima. Alarmi se sastoje od centrale, detektora, PIRCAM i drugih pratećih komponenti. Ovakvi sistemi smanjuju mogućnost lažnih alarma, brzo i lako se montiraju, a korisnik uživa 24-časovnu zaštitu.

VIDEO INTERFONI

HIKVISION VIDEO INTERFONI druge generacije nude vrhunsku dvosmernu audio – video verifikaciju i bezbedniju kontrolu ulaska i omogućava veći kvalitet video zapisa. Mogu se koristiti za primanje poziva, za reporodukciju video materjala i otključavanje vrata koje nije moguće primeniti bez eksternog prijema signala. Prednost HIKVISION interfona je i integracija sa drugim sistemima, poput sistema video nadzora i alarmnih sistema, odnosno AX PRO sistema, što korisniku pruža kompaktnu zaštitu.

Cilj prezentacije je upoznavanje stalnih korisnika i potencijalnih korisnika sa novim bezbednosnim rešenjima koji se već nalaze u prodaji.

5/5 - (10 votes)
Prethodni članakRIZICI U DISTRIBUTIVNIM CENTRIMA
Sledeći članakHikvision AX PRO alarmni sistem NOVE GENERACIJE konačno i u Srbiji!