TaoSicurezza 2022 – Održan sajam bezbednosti u Južnoj Italiji

U petak i subotu, 27. i 28. maja održan je bezbednosni samit u Južnoj Italiji - TaoSicurezza za ceo bezbednosni lanac.

125
- Sponzor članka -hikvision srbija

U petak i subotu, 27. i 28. maja održan je bezbednosni samit u Južnoj Italiji  – TaoSicurezza za ceo bezbednosni lanac. Na eventu-u su bili prisutni najbolji proizvođači sistema bezbednosti, kućne automatizacije i automatizacije. Događaj se održao na lokaciji Taormine, na Siciliji.

TaoSicurezza je namenjen instalaterima, sistem integratorima, dizajnerima, menadžerima bezbednosti, javnim i privatnim preduzećima, institucijama i organizacijama, kao i svim operaterima u sektoru. Samit su obeležili brojne talk show emisije, seminari, konferencije, radionice za obuku i stručno usavršavanje, omogućavajući instalaterima, dizajnerima, integratorima i operaterima u sektoru da steknu informacije o novim tehnologijama, proizvodima, uslugama.

Događaj je održan u PalaLumbi, izuzetnoj lokaciji od 9.000 kvadratnih metara, potpuno renoviranoj sa estetske i funkcionalne tačke gledišta, koja u jednom okruženju sadrži sve zahteve elegantnog izložbenog prostora i neophodnog parking prostora.

Svi prisutni na događaju, mogli su da se upoznaju sa novim inovacijama, informacijama i ostvare brojne poslovne integracije.

5/5 - (1 vote)
IZVORTaosicurezza
Prethodni članakVIP & SECURITY: Koliko poznate ličnosti ulažu u bezbednost?
Sledeći članakVLADIMIR MIĆIĆ: “Svaka promena poslovanja dovodi do promene nivoa rizika”. Evo zašto je Erste Banka dobar primer bezbednog poslovanja!