INTERSEC DUBAI 2023 – Prilika koja se ne propušta!

Globalni samit bezbednosti Intersec će se održati od utorka, 17. januara do četvrtka, 19. januara 2023. u Dubaiju. Strateški samit na visokom nivou namenjen je svim liderima i zainteresovanim stranama u bezbednosnoj industriji i omogućava konekcije, saradnju, inovacije kako bi se zadovoljile rastuće potrebe industrije.

277
intersec-dubai-2023-prilika-koja-se-ne-propusta
- Sponzor članka -hikvision srbija

Intersec je vodeći sajam bezbednosti širom sveta i uspešna komunikaciona platforma za industriju bezbednosti i zaštite.

Održava se jednom godišnje u Dubaiju i prikazuje jedinstvenu ponudu proizvoda u oblastima komercijalne bezbednosti, informacione bezbednosti, protiv-požarne zaštite i spasavanja, bezbednosti i zdravlja na radu, nacionalne bezbednosti i video nadzora.

Veliki broj međunarodnih posetilaca govori zašto je Intersec od neprocenjivog značaja za sve ciljne grupe u industriji bezbednosti i zaštite. Interes za nova tehnička rešenja raste u većoj meri nego ranije, što rezultira ogromnim potencijalom za plasman i prodajne rezultate. Posetioci, uključujući proizvođače, veletrgovce, uvoznike, izvoznike, trgovinske agencije i vladine agencije, ali i arhitekte, dizajnere, izvođače radova, osiguravajuća društva, banke, hotele, kompanije za obezbeđenje i trgovinska udruženja, možda bi zaista želele da iskoriste ovu priliku da pokrenu nove projekte i partnerstva.

Da podsetimo, organizatori su u 3 dana sajma, od 20. januara do 22. januara 2019. godine, dočekali oko 1202 izlagača iz 54 zemlje i 34854 posetilaca iz 135 zemalja na Intersec u Dubaiju.

 

 

 

ODBROJAVANJE MOŽE DA POČNE!

Messe Frankfurt_IntersecViše od 1.000 izlagača iz više od 120 zemalja ujediniće se na 24. Intersec-u. Emisija će se održati u DVTC-u od 17. do 19. januara 2023.

Profesionalci iz bezbednosne industrije iz celog sveta na samitu istražiće strategije i napredne tehnologije za realizaciju globalne bezbednosti u budućnosti. Više od 1.000 izlagača iz više od 120 zemalja ujediniće se na 24. Intersec -u. Sajam će se održati u Svetskom trgovinskom centru Dubaija početkom 2023. godine, a izlagači će predstaviti preko 10.000 proizvoda u čitavom lancu bezbednosti.

Napredne tehnološke inovacije će izdominirati u pet ključnih segmenata izložbe, nakon čega će uslediti komercijalna i perimetarska bezbednost, drugi najveći zastupljeni sektor. Državnu bezbednost podržava Policijska i bezbednosna agencija Dubaija (SIRA) i posvećena je proizvodima i rešenjima za nacionalnu bezbednost, sprovođenje zakona, aerodromsku i vazdušnu bezbednost.

Konferencija Intersec 2023 će biti “think tank“ za buduće strategije industrije, sa četiri fokusirana segmenta. Konferencijski strimovi će uključivati Intersec Samit lidera bezbednosti i posvećene seminare koji se fokusiraju na bezbednost i zdravlje, požare i spasavanje i suočavanje sa sve većim sofisticiranim pretnjama sajber bezbednosti.

Fire & Rescue će predstaviti najnovije tehnologije za gašenje požara, najbolje međunarodne standarde i prakse uz podršku Civilne odbrane Dubaija. Bezbednost i zdravlje će biti podeljeni na životnu sredinu, industriju, javno zdravlje i bezbednost. Za kraj, sektor sajber bezbednosti će predstaviti sajber rešenja, stručnjake, od nacionalnih lidera do profesionalaca iz javnog i privatnog sektora, savetnika, hakera, sajber ekonomista i korporativnih korisnika usluga.

Intersec bezbednosni samit 2023. je strateški samit na visokom nivou za lidere i zainteresovane strane bezbednosne industrije da sarađuju, inoviraju i aktivno traže nove tehnologije kako bi zadovoljile potrebe industrije koje se brzo menjaju.

Intersec 2023 ima podršku policije Dubaija, Generalnog direktorata za civilnu odbranu Dubaija, Regulatorne agencije za bezbednosnu industriju i opštine Dubai.

5/5 - (1 vote)
AUTORTrade Fair
IZVORITP
Prethodni članakCurenje podataka: Ahilova peta modernog poslovanja
Sledeći članakStandardno dobri: Top 10 najbezbednijih automobila za 2022!