Završavam Fakultet bezbednosti – Šta dalje?

Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu u saradnji sa kompanijom loop organizuje onlajn panel diskusiju „Završavam Fakultet bezbednosti, šta dalje?“ u četvrtak, 23. februara 2023. u periodu od 13 do 14:30 časova. Prijavite se putem linka i učestvujte na događaju!

646
- Sponzor članka -hikvision srbija

Studenti Fakulteta bezbednosti imaće priliku da čuju iskustva starijih kolega zaposlenih na različitim pozicijama i u različitim oblastima i iz prve ruke saznaju koji su zahtevi tih radnih mesta, kako se može otpočeti karijera nakon Fakulteta bezbednosti, koja znanja i veštine im mogu koristiti na tržištu rada, na koje načine mogu da se usavršavaju ali i na koje izazove mogu naići u razvoju karijere.

Svoja iskustva na ovom događaju sa studentima podeliće:

  • Mladen Raonić, Corporate Security Consultant, Consultigence Group
  • Bojana Milošević, Director People and Culture Commercial, SKS365 Group
  • Milan Golubović, Security Manager, Information Security and Data Protection Officer, Brose
  • Jovana Perić, Security and Risk Manager, Coca-Cola HBC

fakultet bezbednosti - sta daljeOko 60 minuta na događaju rezervisano je za govornike, a nakon toga 30 minuta za pitanja studenata.

Prijavljivanje učešća na događaju je obavezno i vrši se putem formulara na linku: https://forms.office.com/e/5BiaRjHfVu

Svi zainteresovani koji se prijave dobiće link za praćenje panel diskusije na dan događaja putem elektronske pošte. Događaj će se realizovati putem zum aplikacije. Ovaj događaj je peti u nizu planiranih panel diskusija na temu „Završavam fakultet, šta dalje?“ koji će predstaviti studentima Univerziteta u Beogradu različite mogućnosti za nastavak karijere nakon sticanja diplome, a koji će zajednički realizovati kompanija “loop“ i Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata.

loop je digitalna platorma namenjena pronalasku posla i podršci svakog pojedinca koji se nalazi ili će postati deo tržišta rada. Kroz široku paletu aktuelnih poslova na tržištu, pregleda aktuelnosti, događaja i informacija, ali i radom sa kandidatima kroz usmeravanje, savetovanje i obučavanje u domenu veština zapošljavanja, loop aktivno učestvuje u unapređivanju i razvoju tržišta, kao i u razvoju pojedinačnih korisnika koji postanu deo ovog kruga prilika.

Univerzitetski centar za razvoj karijere i savetovanje studenata Univerziteta u Beogradu obezbeđuje efikasan sistem podrške studentima u razvoju znanja i veština koje su ključne za unapređenje zapošljivosti i uspešan razvoj karijere. Pored informisanja o mogućnostima dodatnog obrazovanja, o prilikama za praksu i posao i drugim karijernim mogućnostima tokom i nakon studija, Centar studentima nudi psihološko i karijerno savetovanje, obezbeđuje im obuke iz veština neophodnih za uspešno pozicioniranje na tržištu rada. U saradnji sa poslodavcima organizuje različite programe namenjene studentima. Pored program „Završavam fakultet – šta dalje“, Centar za razvoj karijere i savetovanje studenata u saradnji sa privredom realizuje i posete kompanijama, letnje škole, programe BG praksa, Kadar da budem kadar, Karijerno ćaskanje, Zum kafice i mnoge druge.

5/5 - (2 votes)
IZVORCentar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu
Prethodni članakNa meti lopova i stanice za punjenje električnih vozila: Evo šta se krade!
Sledeći članakINTERSEC DUBAI 2023 OBORIO REKORDE POSEĆENOSTI