Security kompanije na Međunarodnom sajmu građevinarstva – Idealna tehnička rešenja na jednom mestu

Brendovi koji dominiraju svetskim i domaćim tržištem bezbednosti obeležili su svojim prisustvom još jedan 47. Međunarodni sajam građevine SEEBBE u Beogradu koji traje samo još danas.

195
- Sponzor članka -hikvision srbija

Brendovi koji dominiraju svetskim i domaćim tržištem bezbednosti obeležili su svojim prisustvom još jedan 47. Međunarodni sajam građevine SEEBBE u Beogradu koji traje samo još danas.

Pored konvencionalnih i očekivanih rešenja za izgradnju objekata i uređenje interijera, svi posetioci su mogli videti i kupiti tehničku opremu za obezbeđenje: video nadzor, kontrolu pristupa, alarmne centrale i drugo.

Iako je oblast građevinarstva tesno povezana sa branšom privatne bezbednosti i pružanje usluga sistema obezbeđenja, nadamo se da će u skorijoj budućnosti biti organizovan zaseban Security Event obzirom da sigurnosne tehnologije u promociji bezbednosti zaslužuju posebno mesto.

Verujemo da je sajam građevine i te kako dao doprinos u integraciji ove dve branše i da će se organizacijom Sajma bezbednosti u budućnosti okupiti značajno veći broj domaćih i svetskih security kompanija koji će imati prilike da ponude svoje inovacije nešto širem auditorijumu.

Prenećemo vam šta smo na sajmu sve videli i ko su bili najinteresantniji izlagači tehničkih rešenja, a ako ste u prilici posetite štandove sigurnosne opreme još danas do 17.00h. Hale 1a i 1 – Beogradski sajam.

Za apsolutnu zaštitu, apsolutna dominacija na tržištu – HIKVISION

Hikvision s ponosom je predstavio najnovije uređaje za stambene i komercijalne objekte, vile, gradilišta, parkinge i druge vrste rešenja za sve vrste otvorenog i zatvorenog prostora.

Sajam SEEBBE : Hikvision 01

Sajam: Hikvision

Sajam Hikvision 2023Uz ekstremno moćne termalne kamere moći ćete da vidite sve ono što je do nedavno bilo nevidljivo. „Seeing the unseen“ pruža novo iskustvo zaštite domaćinstava, kompanija, aerodroma, železničkih stanica, graničnih prelaza. Ako ste radoznali u koje se svrhe sve mogu koristiti termalne kamere pročitajte 15 različitih upotreba termalnih kamera.  

Raznovrsnost dizajniranih tehnologija i karakteristika korisnike ne ostavlja ravnodušnim, posebno inovativne tehnologije za prepoznavanje lica koje pružaju brojne mogućnosti o kojima smo nekada samo sanjali. Skeniranjem vašeg lica tehnologija je u stanju da prepozna profil ličnosti, godine, zanimanje. Ako ste spremni za još neverovatnih informacija, posetite Hikvision i zapratite SecuritySEE Magazin za bezbednost i dobijajte obaveštenja iz sveta bezbednosti.

SAJAM: hIVISION- TEHNOLOGIJA ZA PREPOZNAVANJE LICAZa one kojima je bezbednost od nedavno postala atraktivna sfera interesovanja, Hikvision je globalno priznati Lider u proizvodnji sigurnosne tehnologije čiji proizvodi su postali sastavni deo skoro svake industrije i delatnosti. Ističe se u pružanju sveobuhvatnih rešenja za vertikalna tržišta.

Paketi proizvoda uključuju pametne IP kamere, HD analogne kamere, NVR, DVR, softver za upravljanje video zapisima, kontrolu pristupa, alarmne sisteme, enkodere, dekodere i mnoge druge elemente sofisticiranih sigurnosnih i CCTV tehnologija za bilo koje bezbednosne potrebe. Hikvision je prepoznatljiv po tome što nudi jednostavnost kroz inovaciju u čemu posebno briljiraju AX PRO serije wireless alarmnih sistema. Pročitajte TOP 10 RAZLOGA DA AX PRO ALARM POSTANE ČLAN VAŠE PORODICE.

Sajam: Hikvision

Hikvision sajam 2023Hikvision sajam građevine 2023

Sjajan Hikvision tim ugostio je brojne posetioce i potencijalne partnere i nastavio ekspanziju na srpskom i regionalnom tržištu. Zaslužni za to su: Stevan Rolovic, Tonči Buterin, Dina Kelava, Kristina, Elvis Ferhatović, Andrej Češek, John Chen, Ryan Chen, Jessica Lin, Oxford Niu, i drugi.

FANTASTIČNA STANICA NA SOLARNO NAPAJANjE

Kompanija Partner OV imala je priliku da predstavi izvanredno rešenje na solarno napajanje. Reč je o mobilnoj stanici koja se lako transportuje, još lakše vrše tehnička podešavanja i prati stanje bezbednosti putem video nadzora koji se nalazi na visini oko 5 metara. Idealna je za koncerte, stadione, građevine ali i za druge objekte i otvorene prostore kojima se brzo, efikasno pokriva prostor.

Partner OV: Stanica na solarno napajanjeVisina sklopljenog teleskopa do dela gde stoje kamere iznosi 180cm, dok najviša tačka na teleskopu iznosi 200cm. U prostoru za baterije se nalaze dve baterije kapaciteta 150A/h, koje su dovoljne da izdrže od 8 do 10 sati rada opreme bez dopunjavanja. Kada se stanica rasklopi u osnovi zauzima površinu od nekih 10m². Rasklopljen vrat dostiže visinu preko 6m, što ostvaruje mogućnost da se oprema za video nadzor podigne na visinu od 6m i omogući dobar pogled. Pored stanice se nalazi nosač za solarne panele kako bi se omogućilo nezavisno napajanje električnom energijom gde god da se stanica nalazi, što samoj stanici u paru sa baterijama puža potpunu autonomiju.

Motori za klizne kapije – AMS Electronic

Poznata firma iz Niša AMS Electronic, predstavila je parking sisteme i druga perimetarska rešenja. Saša Anđelković, vlasnik, istakao  je da zaštita perimetra igra važnu ulogu u sistemu obezbeđenja i predstavio nam inovativne automatske sisteme: Motore za klizne kapije, parking rampe, potapajuće stubove, automatska vrata, kontrolu prolaza. Svi prisutni mogli su da dobiju direktne informacije i poruče rešenja.

ams parking system

CP SECURITY na sajmu

Posetioci su na štandu CP Security mogli doslovno da probaju kako sistemi kontrole pristupa rade. Barijere, turniket – okretne barijere, kao i niz drugih rešenja koja su privlačila veliki broj posetilaca. Pogodne za tržne centre, hale, dvorane, hotele, kompanije, finansijske ustanove i druge objekte. Ispred kompanije, Dragan Suhanek, zajedno sa svojim timom, omogućili su da iskustvo budućih klijenata i posetilaca bude neponovljivo.

CP security

Cp Scurity na sajmu građevine

JOŠ UVEK NIJE KASNO! TRK NA SAJAM!

Pored brojnih izlagača, na sajmu su svoju tehničku opremu predstavile i kompanije SECTRON, SION NET koje su zastupnici brojnih svetskih brendova, MIMTECH koji nudi smart home rešenja, DOORNITE I ARTIST – sigurnosna vrata za bezbedan ulaz u stambeni ili poslovni prostor.

Posetite štandove i drugih kompanija i upoznajte se sa različitim brendovima i inovativnim rešenjima još danas! Sajam je otvoren do 17.00h!

5/5 - (1 vote)
Prethodni članakWAD konferencija, Prag 2023: Dobrodošli u Svetsko udruženje detektiva!
Sledeći članakPRIVATNOST NA MARGINI: Medicinska sestra uživo prenosila porođaj na mreži!