INTERFAST & INTERFAST ADVANCED OBELEŽILI JUBILEJ! 30 godina postojanja i ukazanog poverenja!

INTERFAST je proslavio 30 godina inovacija, a INTERFAST ADVANCED je obeležio petogodišnjicu specijalizacije u sistemu tehničke zaštite.

1076
interfast-interfast-advanced-obelezili-jubilej-30-godina-postojanja-i-ukazanog-poverenja
- Sponzor članka -hikvision srbija

INTERFAST je proslavio 30 godina inovacija, a INTERFAST ADVANCED je obeležio petogodišnjicu specijalizacije u sistemu tehničke zaštite.

Prošlo je tri decenije od kada je firma INTERFAST prvi put osnovana. Od samog početka, njihova misija je bila da projektuju i razvijaju tehnička rešenja koja nadmašuju očekivanja klijenata. Danas, to slavlje nije samo priznanje njihovog trajanja, već je i potvrda sveukupnom uspehu i napretku.

Tri decenije nakon osnivanja, INTERFAST je postao lider u industriji projektovanja i razvoja, izgradivši snažan portfolio koji uključuje brojne velike i male projekte širom Srbije i regiona. Ova proslava je simbolizovala kontinuirani napredak kompanije, pružajući priliku da se istaknu dostignuća koja su oblikovala njenu istoriju.

Darko Filipović, Vlasnik kompanije Interfast
Darko Filipović, Vlasnik kompanije Interfast
Srđan Savić, Direktor Interfasta
Srđan Savić, Direktor kompanije Interfast

Paralelno sa ovom proslavom, obeležena je i petogodišnjica postojanja njihove ćerke firme, INTERFAST ADVANCED – specijalizovana firma za sisteme tehničke zaštite koja je napravila veliki uticaj u industriji, pružajući jedinstvena, inovativna rešenja koja su osigurala njihovu poziciju kao pionira na ovom području.

INTERFAST ADVANCED je za ovih pet godina pokazao impresivan rast i razvoj. Posvećenost u radu  i  konstantnom unapređenju i razvoju inovativnih rešenja iz oblasti tehničke zaštite stvorila je izvanredan uticaj, i postavila je temelje za budući uspeh.

Mileta Čavorović, Direktor Interfast Advanced
Mileta Čavorović, Direktor Interfast Advanced

Obe proslave održane su u prestižnom beogradskom hotelu Hilton. Ceremoniju je vodio poznati voditeljski par Aleksandra Jeftanović i Boško Jakovljević. Takođe, događaj je obeležen zdravicama rukovodstva Interfast i Interfast Advanced. Mogu se pohvaliti  prisustvom brojnih stručnjaka iz bezbednosne braše, vlasnika, direktora, brojnih prijatelja, partnera firmi i muzičkih umetnika koji su ulepšali događaj.

Jubilej je odraz posvećenosti obe firme inovacijama, kvalitetu i izvrsnosti. Kroz sve ove godine, INTERFAST i INTERFAST ADVANCED su demonstrirali svoju sposobnost da se prilagode promenljivim zahtevima tržišta, ali i da ostaju verne svojoj osnovnoj misiji – da pruže klijentima najkvalitetnija rešenja koja nadmašuju očekivanja.

Interfast & Interfast Advanced, ceremonija, Hilton Belgrade
Interfast & Interfast Advanced, ceremonija, Hilton Belgrade

U godinama koje dolaze, obe kompanije su posvećene nastavku razvoja i uspešnog rada, sa ciljem da još više unaprede industriju u kojoj posluju. Kako INTERFAST ulazi u svoju četvrtu deceniju, a INTERFAST ADVANCED slavi svoju petogodišnjicu, obe kompanije su spremne da nastave svoj put inovacija, pružajući liderstvo, inspiraciju i tehnička rešenja koja će definisati budućnost poslovanja i security industrije.

Čestitamo jubilej ispred redakcije SECURITYSEE

magazin za bezbednost security see

4/5 - (2 votes)
Prethodni članakSTIŽE NOVI TREND: Biometrija stupa na snagu – Podizanje gotovine samo otiskom prsta!
Sledeći članakGDPR – Najčešće zablude