STRUČNA RASPRAVA: REZULTATI PROCENE RIZIKA U PRIVREDI REPUBLIKE SRBIJE

Stručna rasprava ima za cilj jačanje svesti, bezbednosti, podizanje efikasnosti i usaglašavanje sa propisima. Pogledajte u daljem tekstu ko su učensici i šta če na profesionalnom skupu biti razmotreno.

351
strucna-rasprava-rezultati-procene-rizika-na-privredu-republike-srbije
- Sponzor članka -hikvision srbija

STRUČNA RASPRAVA: PROCENA RIZIKA U ZAŠTITI LICA, IMOVINE I POSLOVANJA – REZULTATI IMPLEMENTACIJE U PRIVREDI REPUBLIKE SRBIJE

Stručna rasprava će biti održana na akademiji S4 GloSec 15.06.2023. s početkom u 17h.

Budite u toku!

S4 GloSec Globalna bezbednost je privredno društvo specijalizovano za obavljanje poslova iz domena bezbednosti i kriznog menadžmenta. GloSec u okviru svoje profesionalne zajednice eksperata Glosec klub, pruža svojim klijentima i partnerima vrhunsku podršku i razvoj u domenu kriznog menadžmenta.

Na raspravi će se diskutovati o dosadašnjim rezultatima implementacije Akta o proceni rizika u zaštiti lica, imovine i psolovanja, prema Zakonu o privatnom obezbeđenju i značaju sistema obezbeđenja u privredi Republike Srbije.

PROCENA RIZIKA: Alat strateškog planiranja

Cilj stručne rasprave je jačanje svesti i bezbednosti, podizanje efikasnosti i usaglašavanje sa propisima.

Ko su učesnici stručne rasprave?

  1. Dr Nenad Komazec, GLOBAL SECURITY;
  2. Mladen Raonić, ABSOLUT SUPPORT;
  3. Dragiša Jovanović, SECURITY CONSULTING AGENCY;
  4. Kosta Dubljević, IP WAY;

rasprava: UčesniciUčesnici će biti u prilici da zajednički identifikuju prepreke za uspešnu implementaciju i razmenom iskustava ponuditi rešenja za dalje unapređenje kako bi se podigla svest o značaju privatnog obezbeđenja, njegovom uvođenju kroz Procenu rizika u zaštiti lica, imovine i poslovanja.

U vezi sa tim razmatraće se bojne teme od tehnologije u proceni rizika, preko nadzora nad vršenjem procene pa do novih oblasti. Za više informacija pročitajte: STRUČNA RASPRAVA.

5/5 - (1 vote)
Prethodni članakBIOMETRIJA POD LUPOM: Tehnički, pravni i etički izazovi biometrijske tehnologije
Sledeći članakDA LI ĆE BIOMETRIJSKI VIDEO NADZOR UGROZITI PRIVATNOST GRAĐANA? Šta kaže Poverenik za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti?