Hikvision AX PRO alarmni sistem NOVE GENERACIJE konačno i u Srbiji!

Hikvision AX PRO alarmni sistem se konačno našao u slobodnoj prodaji na tržištu Srbije i to kao deo ekskluzivne ponude na specijalizovanom online shopu za proizvode za bezbednost Vašeg doma i poslovanja - SecurityMarket.rs. AX PRO alarm je idealan za stambene objekte! Zbog njegovih kvalitativnih karakteristika i fleksibilnosti primenjiv je i na manje i srednje komercijalne objekte jer odgovara svim potrebama.

1181
Hikvision AX PRO alarmni sistem
- Sponzor članka -hikvision srbija

Da li ste se pitali na koji način možete da ostvarite sveobuhvatnu zaštitu vašeg doma i članova porodice? Da se zaštitite od upada na vaš posed, od curenja vode, požara, lomljenja stakala, da imate uvid šta se događa u realnom vremenu u vašem stanu ili dvorištu dok niste kod kuće, a da se pritom ne oglasi lažni alarm koji će vam pokvariti porodično okupljanje ili odlazak na proslavu?

AX PRO alarmni sistem je dizajniran i proizveden od strane globalnog lidera sigurnosnih sistema – kompanije HIKVISION koja je svetski lider kada su u pitanju tehnologije u industriji bezbednosti.

Hikvision AX PRO serija alarmnih sistema je druga generacija iz porodice Hikvision alarma koju karakteriše niz pogodnosti zbog kojih bi trebalo već danas da postane nezaobilazan segment bezbednosti vašeg doma ili poslovnog prostora:

  • Instalacija za tren oka – bez upotrebe kablova
  • Jednostavan za upotrebu i održavanje
  • Pristup sistemu sa bilo kog mesta u bilo kom trenutku putem aplikacije HikConnect ili HikProConnect
  • Brz odziv alarmnog sistema u slučaju incidenta
  • Cloud podrška
  • Mogućnost umrežavanja sa monitoring centrom
  • Video verifikacija događaja
  • Brz, pouzdan i bezbedan bežični prenos
  • Prenos na daljinu do 2000 m
  • Detektovanje manje lažnih i propuštenih alarma
  • 3D optička i PET immunity tehnologija

ŠTA TREBA DA ZNAM O AX PRO REŠENJU?

Hikvision AX PRO alarmni sistem je nova generacija bežičnih protivprovalnih sistema koja se sastoji od centrale, detektora (internih i eksternih), pojačivača signala, sirena, releja itd. Da stvar bude još impresivnija integracija svih (dodatnih) komponenti – uređaja se vrši bez ožičenja, dakle bez kablova i dodatnog utroška energije, vremena i prostora. Ne samo da je jednostavan za korisnika već i za instalatere. Štaviše, AX PRO alarmni sistem je toliko jednostavan za instalaciju da vam instalateri i nisu potrebni, jer je ceo sistem prethodno predefinisan i automatski prepoznaje dodavanje novih komponenti (senzora, kamera i sl.).

KOMPONENTE SISTEMA I GLAVNE KARAKTERISTIKE

Centrala – kontrolni panel

AX PRO alarmni sistem podržava Wi-Fi, LAN, GPRS/3G/4G komunikacione metode koje sistem čine stabilnijim i bzebednijim. Takođe podržava protokole ISUP i DC-09 koji omogućvajaju povezivanje sa platformama drugih proizvodđača. Zar to nije sjajno?

Pored navedenog podržava:

  • RF frekvenciju
  • Tri-X i CAM-X bežičnu tehnologiju
  • Dual SIM kartice
  • SMS (obaveštenja) za događaje alarma
  • IP modul
  • Glasovni poziv alarma krajnjim korinsicima
  • 96 bežičnih ulaza i izlaza
  • 6 bežičnih sirena
  • 4 bežična pojačivača
  • 8 šifratora i čitača tagova
  • 48 daljinaca i tagova
  • 32 particije
  • 5000 događaja
  • Aplikaciju Hik-ProConncet/HikConnect za upravljanje sistemom
Hikvision AX PRO alarm - Komponente sistema

Kako se upravlja sistemom?

Izuzev lokalne kontrole sistema upotrebom daljinca, šifratora, čitača taga moguće je upravljati alarmnim sistemom, vršiti konfiguraciju i daljinski putem mobilne aplikacije ili web portala (interfejsa).

Zašto aplikacija Hik-Connect / Hik-ProConnect?

Putem aplikacije i web interfejsa Vi konfigurištete uređaje, upravljate videom i pratite kompletno bezbednosno stanje. Vi, kao krajnji korisnik imate potpunu kontrolu i upravljate sistemom putem aplikacije. Bežični AX PRO protivprovalni alarm omogućava video zapis preko centrale uz zaštićeni protokol koji nudi vrhunsku stabilnost i zaštitu. Sistem funkcioniše po vašem zahtevu.

Budite bezbedni uz integraciju detekcije i kamere – PIRCAM

Šta je to PIRCAM? Jedna od izuzetno važnih komponenti AX PRO alarma čija je funkcija da omogući beleženje video zapisa kada se aktivnost dešava. Na taj način vi kao korisnik dobijate informacije sa slikom – video materijal, vreme (pokušaja) upada sa kristalno jasnim podacima o tome ko je izvršio upad na vaš posed i u kom trenutku. Na taj način ste uvek u toku sa dešavanjima, jer aplikacija šalje direktna obaveštenja prilikom detekcije aktivnosti. PIRCAM vas obaveštava i pre nego što provalnici shvate da su otrkiveni. Kada se alarm aktivira, na vašoj aplikaciji i monitoring centru šalje se i do 20 slika.

U vezi sa tim postoje brojne vrste detektora (senzora), koji ne beleže samo upade, već promenu temperature, vlažnost, curenje vode u objektu.

Pa da vidimo, koje to detektore uključuje AX PRO alarmni sistem:

  1. Bežični PIR detektori pokreta za plafone, prozore, vrata
  2. Magnetni detektori na bazi Tri-X tehnologije dometa 1200 – 1600 metara
  3. Detektor za lom stakla – idelano za prozore, staklene površine, zastakljene delove stana ili terase
  4. Dvosmerni bežični detektor sa mikrotalasnom 24GHz detekcijom
  5. Bežični (prenosni) PANIC taster, dometa 1000 -1200 metara
  6. Detektori okruženja (detektor dima, detektor curenja vode, detektor temperature i vlažnosti)

Zajednička karakteristika za sve detektore je da ne beleže kretanje kućnih ljubimaca čime se onemogućava lažno alarmiranje.

AX PRO PIRICAM Srbija Hikvision

NAORUŽAJTE SE!

Kontrolišite svoj dom na jednom mestu putem šifratora (LED šifrator na dodir). Omogućava vam stabilno, jednostavno i bezbedno naoružavanje – omogućava poziv u pomoć na jedan dodir. U kombinaciji sa daljincem daje fantastičnu zaštitu. A tu su i sirene (unutrašnje i spoljašnje) koje nude jačinu zvuka do 110 db (decibela).

KOME JE NAMENJENO AX PRO REŠENJE?

Hikvision AX PRO alarm je idealan za stambene objekte! Zbog njegovih kvalitativnih karakteristika i fleksibilnosti  primenjiv je i na manje i srednje komercijalne objekte jer odgovara svim potrebama.

5 RAZLOGA DA KUPITE HIKVISION AX PRO ALARMNI SISTEM VEČ DANAS!

  1. Danonoćna zaštita – sprečava provalu od samog početka
  2. Prevencija rizika – obezbeđuje preventivno detektovanje požara i curenje vode
  3. Video upozorenje – nobaveštavanje putem video zapisa u realnom vremenu
  4. SMART sistem – umrežavanje sa drugim pametnim Hikvision uređajima
  5. Veliki opseg štićenog prostora – izuzetan domet sistema (do 1600 metara) i memorijskih kapaciteta (do 5000 događaja)

GDE DA KUPIM AX PRO ALARM?

Poručite ga već sada jednim klikom na SecurityMarket.rs – online platformi koja nudi vrhunska integrativna bezbednosna rešenja za Vaš dom ili poslovni prostor:

Hikvision AX PRO alarmni sistem – Vaš pouzdan izbor za veću sigurnost!

4.6/5 - (5 votes)
Prethodni članakHIKVISION & ANTENALL: Održana prezentacija AX PRO alarmnih sistema
Sledeći članakZašto je kontrola pristupa važna za vaše poslovanje?