Balkan Security EXPO 2024
Naslovna Sistemi bezbednosti Fizičko obezbeđenje

Fizičko obezbeđenje

Physical security – Fizičko obezbeđenje je jedna od podkategorija kategorije Sistemi bezbednosti kojom se bavi magazin za bezbednost SecuritySEE.com. Fizičko obezbeđenje Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija

motorola-solutions-aikom-international-jedna-briga-manje-uz-vb400-motorola-body-cam

MOTOROLA SOLUTIONS & AIKOM INTERNATIONAL: JEDNA BRIGA MANJE UZ VB400 MOTOROLA BODY CAM

Motorola Solutions predstavlja revolucionarno rešenje MOTOTRBO VB400 body kamera za dokumentovanje incidenta i unapređenje bezbednosti na radnom mestu. Saznajte zašto vam je ovaj mali uređaj tako potreban !
Trendovi u VIP zaštiti: Inovacije, taktike i strategije

Trendovi u VIP zaštiti: Inovacije, taktike i strategije

VIP zaštita je vitalna komponenta bezbednosti za visoko profilisane osobe. Razumevanje najnovijih trendova u industriji, tehnoloških inovacija, taktika i strategija ključno je za vrhunsku zaštitu VIP lica.
MOBILNE PATROLE: Nova era upravljanja bezbednosnim izazovima

MOBILNE PATROLE: Nova era upravljanja bezbednosnim izazovima

Ključna komponenta mobilnih patrola jeste upotreba naprednih tehnoloških rešenja. Softverska podrška koja prati mobilne patrole nije samo pomoćno sredstvo, već i edukativna platforma koja omogućava razvoj veština kod službenika.
ROBOTI NA STRAŽI: Da li fizičko obezbeđenje odlazi u penziju?

ROBOTI NA STRAŽI: Da li fizičko obezbeđenje odlazi u penziju?

U svetu gde tehnološki giganti neumorno pomeraju granice mogućeg, i gde automatizovana tehnologija postaje sveprisutni deo naše svakodnevice, nameće se ozbiljno pitanje: Da li će roboti uskoro i potpuno zameniti fizičko obezbeđenje?

TOP 10 BIZARNIH INCIDENATA U KOMPANIJAMA – Šta još može da se desi?

Bezbednost je izuzetno ozbiljna branša i na izgled čini se kao da nema mesta humoru, ali to je samo na izgled. Smešne situacije, koje od rutine postanu avanutra i komedija su i više nego učestale,
Od mornaričkih foka do odbrane fudbalske legende MMA borac čuva Lionela Mesija i na terenu

Od mornaričkih foka do odbrane fudbalske legende: MMA borac čuva Lionela Mesija i na...

Mesijev telohranitelj je bivši vojnik Sjedinjenih Država i služio je u Iraku i Avganistanu kao mornarički specijalac, a takođe ima iskustvo u boksu, tekvondou i mešovitim borilačkim veštinama (MMA).

DVOSTRUKA ZAŠTITA: KAD TELOHRANITELJ SRETNE DETEKTIVA

Kada detektiv sretne telohranitelja, ne mora nužno izgledati kao scena iz akcionog filma. Umesto toga, može biti početak plodonosne saradnje u kojoj se kombinuju veštine i znanja sa obe strane
TELOHRANITELJ ISPRAZNIO ŠARŽER U KLIJENTA

TELOHRANITELj ISPRAZNIO ŠARŽER U KLIJENTA

Telohranitelj je upucao svog štićenika, ministra vlade u Ugandi prošlog utorka u ranim jutarnjim časovima u očiglednom privatnom sporu, navode vojska i lokalni mediji.
profesionalac-ili-amater-10-gresaka-koje-prave-operativci-bliske-zastite

Profesionalac ili amater? 10 grešaka koje prave operativci bliske zaštite

Često je telohranitelj između dve vatre, treba da ispuni zahteve prema ugovoru, da bude pristojan i na odstojanju sa decom i supružnikom, da se ne zbliži, a da ne bude suvišan; da bude tu kad treba i da ga nema kada ne treba.
evo-koju-opremu-nose-sluzbenici-obezbedjenja-da-li-bi-ste-nesto-dodali

Evo koju opremu nose službenici obezbeđenja – Da li bi ste nešto dodali?

Prilikom obavljanja visokorizičnih aktivnosti i u zonama sa visokim stepenom rizika, službenici obezbeđenja često su naoružani kako bi zaštitili sebe, svoj tim, imovinu ili lica na čijoj zaštiti su i angažovani.

INTERVJU

IVAN TRIŠOVIĆ: „Najvažnija je sopstvena odgovornost u zaštiti podataka o ličnosti“

"Društvene mreže, internet i nove tehnologije čine da veoma često na dnevnom nivou iza sebe ostavimo sijaset digitalnih tragova koji su par ekselans podaci o ličnosti. Nešto činimo potpuno nesvesno, dok na nešto pristajemo potpuno svesno..."