RANIJE DODATO

Crnogorsko udruženje pristupilo Asocijaciji za korporativnu bezbednost Jugoistočne Evrope

Crnogorsko udruženje pristupilo Asocijaciji za korporativnu bezbednost Jugoistočne Evrope

Iako je prošlo samo mesec i po od osnivanja, Asocijacija menadžera bezbednosti Crne Gore primljena je u članstvo Asocijacije za korporativnu bezbednost Jugoistočne Evrope (SEECSA).
kako-radi-sprinkler-za-gasenje-pozara

Kako radi SPRINKLER za gašenje požara?

Na malim ekranima sprinkler sistem se prikazuje senzacionistički radi boljeg doživljaja filmskog iskustva gledalaca ali i pokazivanja mogućnosti napredne filmske tehnologije. To znači da se šteta pravi tamo i gde realno ne postoji. Svi smo imali prilike da gledamo scene kako plamen bukti u zatvorenom prostoru, ali nismo imali prilike da saznamo da sprinkler sistem u filmovima radi na pogrešan način.
cnVision – profesionalno bežično rješenje za projekte video nadzora

Profesionalno bežično rješenje za projekte video nadzora

cnVision portfelj rješenja koristi prednosti jakog pedigrea bežičnosti tvrtke Cambium Networks, a služi kao bežična okosnica mreže u povezivanju nadzornih video sustava u točka-točka...
Web kamera - Omiljena meta predatora. Kako da zaštitite vaše dete?

Web kamera – Omiljena meta predatora! Kako da zaštitite vaše dete?

Stručnjaci savetuju roditelje da uvek prekrivaju web kamere svoje dece na kompjuterima, što neće nužno sprečiti seksualno zlostavljanje, ali hoće web špijuniranje i prikupljanje podataka
Konferencija Međunarodnih istražitelja (CII) u Sloveniji - Svi detektivi na jednom mestu!

Konferencija Međunarodnih istražitelja (CII) u Sloveniji – Svi detektivi na jednom mestu!

Konferencija detektiva u Sloveniji: Ovog puta Internacionalno okupljanje CII- Međunarodnog saveta detektiva održano je u Ljubljani 11-12 maja.
pod-budnim-okom-skrivenih-kamera

Pod budnim okom skrivenih kamera

Problematika postavljanja skrivenih kamera u toaletima, kabinama tržnih centara, privatnim kućama koje se rentiraju postala je maltene svakodnevnica. Za one slučajeve koji mediji objave, zasigurno znamo, ali, šta je sa onim brojem koji nisu dospeli do očiju javnosti, koliko ih ima i kuda završava nasnimljen video materijal?
Sindikat obrazovanja traži uvođenje video nadzora u školama i veći broj stručnih saradnika

Da li će se uvesti video nadzor u školama i veći broj stručnih saradnika?

Posle tragedije u školi "Vladislav Ribnikar", traži se uvođenje sistema video nadzora, povećenje broja stručnih saradnika kao i uvođenje drugih mera.
TELOHRANITELJ ISPRAZNIO ŠARŽER U KLIJENTA

TELOHRANITELj ISPRAZNIO ŠARŽER U KLIJENTA

Telohranitelj je upucao svog štićenika, ministra vlade u Ugandi prošlog utorka u ranim jutarnjim časovima u očiglednom privatnom sporu, navode vojska i lokalni mediji.
Crna Gora postaje regionalni centar za sajber bezbednost – WB3C obuke su već počele!

Crna Gora postaje regionalni centar za sajber bezbednost – WB3C obuke su već počele!

"Regionalni centar će postati ključno mesto gde se stiču znanja i veštine iz oblasti sajber bezbednosti", kazao je premijer

Vanredno stanje ili ne?

Srbija je u proteklih 48 sati obavijena traumom. Dva svirepa napada sa nejasnim motivima rezultirala su gubitkom 17 nevinih života i 21 povređenih. maja,...