Consultigence Group
Naslovna Novosti Sajmovi i konferencije

Sajmovi i konferencije

SecuritySEE.com sa velikom pažnjom prati i učesnik je raznih manifestacija kao što su regionalni sajmovi, konferencije i stručni skupovi, seminari i ostali događaji čija je osnovna tematika bezbednost.

Sajam Energetike i ekologije

POGLED U ZELENU BUDUĆNOST: Održan Međunarodni Sajam ECOFAIR i ENERGETIKA u Beogradu

Sajam Energetike i Ekologije koji se odvijao od 28. do 30. novembra na Beogradskom sajmu, okupio je brojne učesnike iz različitih zemalja. Sa zajedničkim ciljem "Čiste energije za svetliju budućnost", sajam je bio mesto susreta brojnih stručnjaka, kompanija i institucija, koje su delile svoje znanje i inovacije u cilju promovisanja održive energetike i ekoloških rešenja.
KONAČNO I U SRBIJI! „H3C Digital Tour 2023“ – Zajedno ka digitalnoj budućnosti“

KONAČNO I U SRBIJI! „H3C Digital Tour 2023“ – Zajedno ka digitalnoj budućnosti“

H3C, ​​svetski lider u oblasti IT infrastrukture, organizovao je H3C Digital Tour 2023, konferenciju pod sloganom "Zajedno za digitalnu budučnost" koja se održala u Beogradu 16. novembra.
Majkl Kiz: Ključni koraci za prevenciju tragedije u školama

Majkl Kiz: Ključni koraci za prevenciju tragedije u školama

Majkl Kiz, čiji je život zauvek promenjen nakon što je 2006. godine njegova ćerka Emili ubijena tokom talačke krize u njenoj školi, pokrenuo je kampanju sa jasnim uputstvima za reagovanje u kriznim situacijama u školama.
Aikom International & Cambium Networks na Adria Security Samitu

Aikom International & Cambium Networks na Adria Security Samitu

Aikom International će izložiti rešenja Cambium Networks i predstaviti bogat portfolio tehničkih rešenja raznih brendova. Svojim prisustvom na Adria Security samitu, daće veliki doprinos u revolucionarnom razvoju bezbednosti i zaštite.
pogled-u-sutra-kljucni-zakljucci-sa-ix-medjunarodnog-foruma-bezbednost-za-buducnost

POGLED U SUTRA: Ključni zaključci sa IX Međunarodnog foruma „Bezbednost za Budućnost“

Okupljanje stručnjaka na IX Međunarodnom Forumu je uspešno proteklo. Saznajte u daljem tekstu šta je sve obeležilo ovaj događaj, koji eminentni stručnjaci iz sveta bezbednosti i biznisa su posetili forum i koje teme su bile u fokusu!

IX Međunarodni forum „Bezbednost za budućnost 2023“ – Sve što treba da znate!

IX Međunarodni forum ,,Bezbednost za budućnost 2023", koji će se održati 29. i 30. septembra u Hotelu M u Beogradu, predstavlja platformu za razmenu znanja i iskustava u oblasti bezbednosti i kriznog menadžmenta.
interfast-interfast-advanced-obelezili-jubilej-30-godina-postojanja-i-ukazanog-poverenja

INTERFAST & INTERFAST ADVANCED OBELEŽILI JUBILEJ! 30 godina postojanja i ukazanog poverenja!

INTERFAST je proslavio 30 godina inovacija, a INTERFAST ADVANCED je obeležio petogodišnjicu specijalizacije u sistemu tehničke zaštite.
Crnogorsko udruženje pristupilo Asocijaciji za korporativnu bezbednost Jugoistočne Evrope

Crnogorsko udruženje pristupilo Asocijaciji za korporativnu bezbednost Jugoistočne Evrope

Iako je prošlo samo mesec i po od osnivanja, Asocijacija menadžera bezbednosti Crne Gore primljena je u članstvo Asocijacije za korporativnu bezbednost Jugoistočne Evrope (SEECSA).
Konferencija Međunarodnih istražitelja (CII) u Sloveniji - Svi detektivi na jednom mestu!

Konferencija Međunarodnih istražitelja (CII) u Sloveniji – Svi detektivi na jednom mestu!

Konferencija detektiva u Sloveniji: Ovog puta Internacionalno okupljanje CII- Međunarodnog saveta detektiva održano je u Ljubljani 11-12 maja.
uspesno-odrzana-wad-konferencija-2023-u-pragu

Uspešno održana WAD konferencija u Pragu 2023

Češka je sa ponosom bila domaćin konferencije WAD (World Associated Detectives) koja je okupila eminente stručnjake u okviru detektivske branše i pripadnike službi bezbednosti iz čitavog sveta

INTERVJU

IVAN TRIŠOVIĆ: „Najvažnija je sopstvena odgovornost u zaštiti podataka o ličnosti“

"Društvene mreže, internet i nove tehnologije čine da veoma često na dnevnom nivou iza sebe ostavimo sijaset digitalnih tragova koji su par ekselans podaci o ličnosti. Nešto činimo potpuno nesvesno, dok na nešto pristajemo potpuno svesno..."