Balkan Security EXPO 2024
Naslovna Novosti Sajmovi i konferencije

Sajmovi i konferencije

SecuritySEE.com sa velikom pažnjom prati i učesnik je raznih manifestacija kao što su regionalni sajmovi, konferencije i stručni skupovi, seminari i ostali događaji čija je osnovna tematika bezbednost.

prva-konferencija-menadzera-bezbjednosti-u-crnoj-gori-premasila-ocekivanja

Prva Konferencija menadžera bezbjednosti u Crnoj Gori premašila očekivanja

Prva Međunarodna konferencija menadžera bezbjednosti u Crnoj Gori, održana 20. i 21. aprila u hotelu Maestral u Pržnu, postavila je visoke standarde u domenu bezbednosti i premašila sva očekivanja.

Počela prva međunarodna konferencija crnogorskih menadžera bezbednosti

Predsednik Crne Gore, Jakov Milatović, kao pokrovitelj, otvorio je Prvu međunarodnu konferenciju crnogorskih menadžera bezbednosti koja se 20. i 21. aprila održava u hotelu „Maestral“ u Budvi. Zvanice su pozdravili i...
odbrojavanje-je-pocelo-jos-samo-dva-dana-do-prve-medjunarodne-konferencije-crnogorskih-menadzera-bezbednosti

Odbrojavanje je počelo: Još samo dva dana do „Prve Međunarodne konferencije crnogorskih menadžera bezbednosti“!

Konferencija će okupiti eksperte iz raznih oblasti za diskusije o ključnim bezbednosnim izazovima, uključujući sajber bezbednost i zaštitu kritične infrastrukture, sa dodatnom prilikom za umrežavanje tokom vožnje brodom po Bokokotorskom zalivu.
Pomeraju granice: Antenall, IC Elektronika, i Flir, a Teledyne na Balkan Security Expo 2024

Pomeraju granice: Antenall, IC Elektronika i Teledyne FLIR na Balkan Security Expo 2024

Balkan Security Expo 2024 – ekskluzivni događaj koji je Srbija dugo čekala privlači ključne igrače u industriji koji će predstaviti vrhunske tehnologije. Rezervišite štand na vreme i pridružite se domaćim i svetskim liderima.
BREND POSTAVLJA TREND: Lideri security industrije prepoznali značaj Balkan Security EXPO

BREND POSTAVLJA TREND: Lideri security industrije prepoznali značaj Balkan Security EXPO

Hikvision, Ajax i Konica Minolta su samo neki od brendova koji će svoje inovativne tehnologije predstaviti na ovogodišnjem sajmu Balkan Security Expo 2024.
Saradnja na visokom nivou: Predsednik Crne Gore i Asocijacija menadžera bezbjednosti najavljuju prvu međunarodnu konferenciju"

Saradnja na visokom nivou: Predsednik Crne Gore i Asocijacija menadžera bezbjednosti najavljuju prvu međunarodnu...

Povodom prve Međunarodne konferencije crnogorskih menadžera bezbjednosti "Bezbjednost – Izazovi i perspektive" Asocijacija menadžera bezbjednosti koja je jedan od organizaora, primljena je kod predsednika Crne Gore Jakova Milatovića
BALKAN SECURITY EXPO VAS ČEKA! ZAUZMITE MESTO VEĆ SADA!

BALKAN SECURITY EXPO VAS ČEKA! ZAUZMITE MESTO VEĆ SADA!

Ne propustite prvi veliki sajam bezbednosti u Srbiji na regionalnom i međunarodnom nivou - New Solutions for New Challenges! Balkan Security EXPO vas poziva da budete deo ovog revolucionarnog događaja koji obeležava novo poglavlje u bezbednosnoj industriji na našim prostorima!

Nove kriminalne dileme: Fokus na Cyber Bezbednost – Predavanja Internacionalne Policijske Organizacije

Predavanje Internacionalne Policijske Organizacije fokusiralo se na složene izazove cyber bezbednosti, naglašavajući ključne probleme kao što su anonimnost dark weba i njegova uloga u omogućavanju nezakonite trgovine drogom, trgovine ljudima, i drugih oblika cyber kriminala. Dodatno, istražena je i zloupotreba video igara za komunikaciju među kriminalcima, regrutaciju i radikalizaciju mladih, ukazujući na potrebu za jačom međunarodnom saradnjom i razvojem efikasnih strategija za borbu protiv ovih sveprisutnih digitalnih pretnji.
BALKAN SECURITY EXPO 2024 – U korak sa novim trendovima!

BALKAN SECURITY EXPO 2024 – U korak sa novim trendovima!

BALKAN SECURITY EXPO 2024, koji sa ponosom organizuje Regionalna asocijacija za bezbednost i krizni menadžment (RABEK) i vodeći magazin za Bezbednost SECURITYSEE, obećava događaj koji će Vas pripremiti za novi svet bezbednosti koji se ubrzano razvija i koji će reformisati, kako globalno, tako i lokalno tržište, zbog čega svako ko se ozbiljno bavi poslovima bezbednosti i zaštite, treba da obezbedi svoje prisustvo.
Sajam Energetike i ekologije

POGLED U ZELENU BUDUĆNOST: Održan Međunarodni Sajam ECOFAIR i ENERGETIKA u Beogradu

Sajam Energetike i Ekologije koji se odvijao od 28. do 30. novembra na Beogradskom sajmu, okupio je brojne učesnike iz različitih zemalja. Sa zajedničkim ciljem "Čiste energije za svetliju budućnost", sajam je bio mesto susreta brojnih stručnjaka, kompanija i institucija, koje su delile svoje znanje i inovacije u cilju promovisanja održive energetike i ekoloških rešenja.

INTERVJU

IVAN TRIŠOVIĆ: „Najvažnija je sopstvena odgovornost u zaštiti podataka o ličnosti“

"Društvene mreže, internet i nove tehnologije čine da veoma često na dnevnom nivou iza sebe ostavimo sijaset digitalnih tragova koji su par ekselans podaci o ličnosti. Nešto činimo potpuno nesvesno, dok na nešto pristajemo potpuno svesno..."