Naslovna Novosti Sajmovi i konferencije

Sajmovi i konferencije

SecuritySEE.com sa velikom pažnjom prati i učesnik je raznih manifestacija kao što su regionalni sajmovi, konferencije i stručni skupovi, seminari i ostali događaji čija je osnovna tematika bezbednost.

primena-zakona-o-privatnom-obezbedjenju-u-sektoru-bezbednosti-aktuelne-teme-i-razmatranje-predloga-za-izmenu-i-dopunu-zakona

Primena Zakona o privatnom obezbeđenju u sektoru bezbednosti: Aktuelne teme i razmatranje predloga za...

Stručno savetovanje „Primena Zakona o privatnom obezbeđenju u sektoru bezbednosti, aktuelne teme i razmatranje predloga za izmenu i dopunu Zakona o privatnom obezbeđenju“ održano je 6. juna 2018. godine, u velikoj sali Privredne komore Srbije.
sertifikacija-za-rad-sa-tajnim-podacima-kako-da-budete-ugovarac-u-poverljivom-ugovoru

SERTIFIKACIJA ZA RAD SA TAJNIM PODACIMA: Kako da budete ugovarač u poverljivom ugovoru?

Da biste učestvovali kao ponuđač proizvoda ili usluga u poverljivim ugovorima, odnosno javnim nabavkama u kojima konkursna dokumentacija sadrži tajne podatke, zakonodavstvo nameće kao obavezu posedovanje sertifikata za rad sa tajnim podacima. Dobijanje sertifikata je besplatno, ali su uslovi koje je potrebno ispuniti u procesu sertifikacije veoma strogi.
Konferencija INFOTECH 2018

Konferencija INFOTECH 2018

ASIT (Asocijacija za računarstvo, informatiku, telekomunikacije i nove medije Srbije), pod pokroviteljstvom resornih ministarstava Vlade Republike Srbije i Privredne komore Srbije, zajedno sa značajnim domaćim i stranim firmama, ICT korisnicima, IEEE i ISACA sekcijama, organizuje INFOTECH Konferenciju i Izložbu, 6. i 7. juna 2018. godine, u Hotelu "Izvor", Aranđelovac.
ODRŽAN SKUP SRPSKE ASOCIJACIJE MENADŽERA KORPORATIVNE BEZBEDNOSTI U NOVOM SADU

Održan skup Srpske asocijacije menadžera korporativne bezbednosti u Novom Sadu

U Novom Sadu, 26. maja 2018. godine održano je tradicionalno druženje menadžera korporativne bezbednosti, koje ima za cilj da okupi članove Srpske asocijacije menadžera korporativne bezbednosti, kako bi razmenili ideje i iskustva na temu korporativne bezbednosti i upravljanja rizicima u kompanijama iz kojih dolaze.
Dahua Technology izlagala je svoje proizvode na najvećem sajmu kineskih proizvođača „2018 Zhejiang Export Fair’’

DAHUA TECHNOLOGY na sajmu kineskih proizvođača „2018 ZHEJIANG EXPORT FAIR’’

Dahua Technology izlagala je svoje proizvode na najvećem sajmu kineskih proizvođača „2018 Zhejiang Export Fair’’ koji je održan u Belmax centru u Beogradu u periodu od 24. do 26. maja.
Javna rasprava o nacrtima Strategije nacionalne bezbednosti Republike Srbije i Strategije odbrane Republike Srbije

Javna rasprava o nacrtima Strategije nacionalne bezbednosti Republike Srbije i Strategije odbrane Republike Srbije

U postupku pripreme nacrta Strategije nacionalne bezbednosti Republike Srbije i Strategije odbrane Republike Srbije, Ministarstvo odbrane sprovelo je javnu raspravu, u skladu sa Programom javne rasprave koji je odredio Odbor za pravni sistem i državne organe Vlade Republike Srbije, na 44. sednici održanoj 18. aprila 2018. godine.
Održana Međunarodna konferencija „Cyber risk“ u Zagrebu

Održana Međunarodna konferencija „Cyber risk“ u Zagrebu

Međunarodna konferencija Cyber Risk održana je u hotelu Westin Zagreb, 22. maja 2018. godine, u organizaciji Hrvatskog instituta za urbanu sigurnost i medijskog pokroviteljstva časopisa Zaštita i kompanije Tectus d.o.o.
IV međunarodna naučna i stručna konferencija: „Integrisana korporativna sigurnost - digitalna transformacija kao izazov za akademsku zajednicu i moderne korporacije“

IV međunarodna naučna i stručna konferencija: „Integrisana korporativna sigurnost – digitalna transformacija kao izazov...

U subotu, 19. maja 2018. godine održana je IV Konferencija Asocijacije za korporativnu bezbednost R. Makedonije u Skoplju, pod nazivom „Integrisana korporativna sigurnost - digitalna transformacija kao izazov za akademsku zajednicu i moderne korporacije“. Konferenciji je prisustvovao veliki broj menadžera bezbednosti i predstavnika Univerziteta iz Makedonije, Srbije, BiH i Bugarske.

SEMINAR: Novi Zakon o zaštiti podataka o ličnosti i primena Opšte uredbe evropske unije...

11.05.2018 godine u Institutu za međunarodnu politiku i privredu održan je seminar u organizaciji advokatske kancelarije SD (Stević Dulić) i u saradnji sa kancelarijom Poverenika za informacije od javnog značaja i zaštitu podataka o ličnosti i Nemačko-srpskom privrednom komorom (AHK Srbije) na temu: ZNAČAJ ZAŠTITE PODATAKA O LIČNOSTI I PRIMENA OPŠTE UREDBE EVROPSKE UNIJE O ZAŠTITI FIZIČKIH LICA U ODNOSU NA OBRADU PODATAKA (GDPR) OD 25.05.2018.
Održan Dahua Tehnology seminar

Održan Dahua Tehnology seminar

Prošle nedelje, u etno naselju ,,Vrdnička kula'', održan je Dahua Technology seminar u saradnji sa Master CCTV centrom, za koji se tražila stolica više. Preko 190 učesnika imalo je priliku da čuje novitete iz kompanije Dahua i testira opremu na licu mesta
- Sponzor sajta -dahua srbija
- Najava -energetika-ekologija-112-expo

INTERVJU

Slobodan Morača: Najteže je menjati svest ljudi i iskoreniti loše navike

Kao posebno značajno bih istakao da je neophodno razvijati kulturu zdravlja i bezbednosti na radu kako bi se promenio dosadašnji stav da u preduzeću od 250 zaposlenih, samo jedan ili dva čoveka treba da vode brigu o zaštiti zdravlja i bezbednosti na radu