Consultigence Group
Naslovna Rešenja

Rešenja

Transformacija poslovne bezbednosti: Kako novi tehnološki trendovi menjaju igru

Transformacija poslovne bezbednosti: Kako novi tehnološki trendovi menjaju igru

Transformacija poslovanja podrazumeva usvajanje i prilagođavanje najnovijim tehnologijama. Od sajber zaštite do Blockchain-a, pročitajte koje su to tehnologije koje menjaju bezbednost poslovanja

Svetliji, zeleniji, sigurniji: Hikvision LED ekrani menjaju budućnost!

Hikvision LED ekrani koriste vrhunsku tehnologiju koja smanjuje potrošnju energije čak i do 50%, produžava životni vek proizvoda i pomaže u smanjenju emisije ugljen dioksida. U daljem tekstu saznajte moć transformacije LED ekrana i kako se mogu primeniti u sektoru bezbednosti.
BIOMETRIJA POD LUPOM: Tehnički, pravni i etički izazovi biometrijske tehnologije

BIOMETRIJA POD LUPOM: Tehnički, pravni i etički izazovi biometrijske tehnologije

Biometrija se sve više koristi za povećanje bezbednosti kompanija, ali, zasigurno povlači tehničke, pravne i etičke rizike kojima se moramo pozabaviti pre upotrebe.
STIŽE NOVI TREND: Biometrija stupa na snagu - Podizanje gotovine samo otiskom prsta!

STIŽE NOVI TREND: Biometrija stupa na snagu – Podizanje gotovine samo otiskom prsta!

Bankarske i druge kartice sa čipovima i pin kodovima koje vlasnici unose prilikom plaćanja i podizanja novca polako odlaze u istoriju, jer banke polako prelaze na izdavanje biometrijskih platnih kartica.
MAGIJA ZAŠTITE: Smart Glass – Revolucionarna tehnologija za veću bezbednost

MAGIJA ZAŠTITE: Smart Glass – Revolucionarna tehnologija za veću bezbednost

Smart Glass je revolucionarna tehnologija koja drastično menja izgled i funkcionalnost vašeg prostora dajući mu glamuroznost, privatnost i veću bezbednost.
cnVision – profesionalno bežično rješenje za projekte video nadzora

CnVision – Profesionalno bežično rješenje za projekte video nadzora

CnVision portfelj rješenja koristi prednosti jakog pedigrea bežičnosti tvrtke Cambium Networks, a služi kao bežična okosnica mreže u povezivanju nadzornih video sustava u točka-točka ili točka-više točaka konfiguraciji. Rješenje je dizajnirano na...
Vrhunsko iskustvo na mreži uz Cambium Networks

Vrhunsko iskustvo na mreži uz Cambium Networks

Poboljšajte kvalitet i performanse svih mreža QOE (Quality of experience) rešava kompleksne mrežne probleme u svim industrijama ubrzavanjem mrežne optimizacije TCP saobraćaja, rešavanjem zagušenja u mreži i obezbeđivanjem visokog nivoa korisničkog iskustva....
Koliko je bezbedna digitalna vozačka dozvola? Evo šta treba da znate

Koliko je bezbedna digitalna vozačka dozvola? Evo šta treba da znate

Vaš telefon ćete morati da čuvate kao oči u glavi. To više nije samo telefon već postaje virtuelni dokument kojim potvrđujete vaš identitet i pravo da upravljate određenim tipom vozila bez pokazivanja dosadašnje, konvencionalne, plastične kartice. Ako izgubite telefon, vaša vožnja biće okvalifikovana kao nelegalna, osim ako sa sobom niste poneli i plastičnu ID saobraćajnu dozvolu.
pametna-rasveta-u-zgradama-imperativ-za-bezbednost-u-hitnim-situacijama

PAMETNA RASVETA U ZGRADAMA – IMPERATIV ZA BEZBEDNOST U HITNIM SITUACIJAMA!

Pametna rasveta u hitnim situacijama je neophodna u svim komercijalnim i stambenim objektima i mora biti strateški postavljena kako bi cela zgrada bila pokrivena. Svetla za hitne slučajeve se povezuju sa alarmnim sistemima zgrade tako da ta svetla pokazuju put do najbližeg izlaza u slučaju opasnosti.
oprez-prevara-u-toku-je-zloupotreba-licnih-podataka-gradjana-cert-upozorava-na-laznu-stranicu-narodne-banke-srbije

OPREZ, PREVARA! U toku je zloupotreba ličnih podataka građana – CERT upozorava na lažnu...

U toku je prevara građana na lažnoj stranici Narodne banke Srbije gde im se nudi lažna mogućnost da dupliraju iznos na Dina kartici, ukoliko dostave tražene podatke, upozorio je CERT.

INTERVJU

IVAN TRIŠOVIĆ: „Najvažnija je sopstvena odgovornost u zaštiti podataka o ličnosti“

"Društvene mreže, internet i nove tehnologije čine da veoma često na dnevnom nivou iza sebe ostavimo sijaset digitalnih tragova koji su par ekselans podaci o ličnosti. Nešto činimo potpuno nesvesno, dok na nešto pristajemo potpuno svesno..."