Balkan Security EXPO 2024

  Vaše ime (obavezno)

  Vaš Email (obavezno)

  Naslov

  Vaša poruka

  OBAVEŠTENJE O ZAŠTITI PODATAKA

  Klikom na „Pošalji“ dajete Vašu saglasnost da gore navedeni podaci mogu biti na raspolaganju portalu u cilju pružanja informacija i saveta iz oblasti vezano za teme koje obrađuje portal, a u cilju davanja blagovremenih informacija vezano za Vaš upit, kao i u cilju održavanja marketinškog kontakta (slanje ponuda za proizvode i usluge, reklame, promocije, kampanje, anketiranja, i to putem pošte, telefona, SMS-a, ili e-pošte).

  Vaši podaci neće biti prenošeni trećim licima i biće korišćeni samo i isključivo za gore navedne svrhe i prema istima će se postupati sa dužnom pažnjom i poverljivošću pridržavajući se važećih zakonskih propisa.

  Ukoliko želite da Vas ne kontaktiramo, odnosno da opozovete Vašu datu saglasnost, u svakom trenutku možete nas obavestiti na email adresu [email protected].

  Saglasan sam sa Obaveštenjem o zaštiti podataka

  Poslednje dodato

  Počela prva međunarodna konferencija crnogorskih menadžera bezbednosti

  Predsednik Crne Gore, Jakov Milatović, kao pokrovitelj, otvorio je Prvu međunarodnu konferenciju crnogorskih menadžera bezbednosti koja se 20. i 21. aprila održava u hotelu „Maestral“ u Budvi. Zvanice su pozdravili i...

  Na klik do susreta ili catfishing-a?

  Verujem da se većina vas koji ovo čitate seća stare Nokie. Pre deceniju i malo jače, dobijali bismo obaveštenje ispisano preko celog ekrana, pet puta manjeg od današnjeg, da smo dobili...
  odbrojavanje-je-pocelo-jos-samo-dva-dana-do-prve-medjunarodne-konferencije-crnogorskih-menadzera-bezbednosti

  Odbrojavanje je počelo: Još samo dva dana do „Prve Međunarodne konferencije crnogorskih menadžera bezbednosti“!

  Konferencija će okupiti eksperte iz raznih oblasti za diskusije o ključnim bezbednosnim izazovima, uključujući sajber bezbednost i zaštitu kritične infrastrukture, sa dodatnom prilikom za umrežavanje tokom vožnje brodom po Bokokotorskom zalivu.
  Pomeraju granice: Antenall, IC Elektronika, i Flir, a Teledyne na Balkan Security Expo 2024

  Pomeraju granice: Antenall, IC Elektronika i Teledyne FLIR na Balkan Security Expo 2024

  Balkan Security Expo 2024 – ekskluzivni događaj koji je Srbija dugo čekala privlači ključne igrače u industriji koji će predstaviti vrhunske tehnologije. Rezervišite štand na vreme i pridružite se domaćim i svetskim liderima.
  Napad je najbolja odbrana: Šta je test penetracije i zašto je ključan za korporacije?

  Napad je najbolja odbrana: Šta je test penetracije i zašto je ključan za korporacije?

  Test penetracije omogućava organizacijama da procene stepen svoje izloženosti rizicima, da prepoznaju ranjivosti u svojim sistemima i aplikacijama i da efikasno prioritizuju mere za mitigaciju identifikovanih rizika.

  Novi pravilnici u školama – Kome pripada dnevnik?

  U februaru su doneti novi pravilnici koji se tiču postupanja obrazovnih ustanova tokom kriznih događaja, ocenjivanja učenika i obavljanja društveno-korisnog rada. Cilj ovih izmena je preventiva neželjenih događaja, kao i skretanje...
  Ka jačanju regionalne saradnje - Ambasada Srbije ugostila crnogorske menadžere bezbednosti

  Ka jačanju regionalne saradnje – Ambasada Srbije ugostila crnogorske menadžere bezbednosti

  Ambasada Srbije nedavno je bila domaćin crnogorskim menadžerima bezbednosti. Susret je od izuzetnog značaja za razumevanje i jačanje regionalne saradnje.

  INTERVJU

  IVAN TRIŠOVIĆ: „Najvažnija je sopstvena odgovornost u zaštiti podataka o ličnosti“

  "Društvene mreže, internet i nove tehnologije čine da veoma često na dnevnom nivou iza sebe ostavimo sijaset digitalnih tragova koji su par ekselans podaci o ličnosti. Nešto činimo potpuno nesvesno, dok na nešto pristajemo potpuno svesno..."