checkpoint
Naslovna Sistemi bezbednosti

Sistemi bezbednosti

Security systems – Sistemi bezbednosti je jedna od glavnih kategorija kojom se bavi magazin za bezbednost SecuritySEE.com. Sistemi bezbednosti Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija

sitan-dinamitan-najmanji-aparat-za-gasenje-pozara-najveci-stepen-zastite3

Najmanji aparat za gašenje požara – najveći stepen zaštite!

Ovaj majušan uređaj minimizira rizik od požara, štiti zaposlene, ukućane i omogućava redovan kontinuitet poslovanja bez ekonomske štete!
pod-budnim-okom-hrvatske-autoceste-dobijaju-1700-novih-kamera

„POD BUDNIM OKOM“! Hrvatske autoceste dobijaju 1700 kamera

U Hrvatskoj je pokrenuta implementacija novog saobraćajno-informacionog sistema na autoputevima, koji podržava više od 1700 digitalnih kamera za novi sistem video nadzora i video detekcije.

BEZBEDNI I NA GRADILIŠTU: ŠTA SVAKI IZVOĐAČ MORA DA ZNA?

Sada, hajde da proverimo neke od najvažnijih bezbednosnih praksi koje izvođač treba da sledi: Prvo i osnovno mora postojati lična zaštitna oprema (LZO)! Građevinska industrija je poznata po bezbednosnim rizicima. Ipak, građevinski radnici...
POŽAR I EVAKUACIJA NA RADNOM MESTU: Gde? Šta? Kako?

Požar i evakuacija na radnom mestu: GDE? ŠTA? KAKO?

Protokol evakuacije i gašenje požara mora "ući u krv“ kako bi se u takvim situacijama automatski odreagovalo po protokolu. Efikasne protivpožarne - simulacione vežbe su sastavni deo kompanijskog bezbednosnog plana.

BEZBEDNI U KUĆI, BEZBEDNI NA POSLU: Evo kako funkcioniše alarm monitoring i zašto vam...

Alarm monitoring (sistem za nadzor alarma) je deo kompletnog sistema bezbednosti. Predstavlja detaljnu komunikaciju između vašeg bezbednosnog sistema i centralne stanice vašeg provajdera bezbednosti. Oglašava se alarmom  (izuzetno visokim decibelom, tako da...
ko-moze-a-ko-ne-vrste-i-uslovi-za-izdavanje-licenci-u-oblasti-privatnog-obezbedjenja

KO MOŽE, A KO NE? Vrste i uslovi za izdavanje licenci u oblasti privatnog...

Ukoliko ste čvrsto rešili da se bavite poslovima u domenu privatnog obezbeđenja, onda neizostavno treba da imate na umu da je licenca zakonski uslov i potvrda vašeg znanja i kvaliteta.
slobodan rad ili slobodan pad

SLOBODAN RAD ILI SLOBODAN PAD? Obavezna HTZ oprema za rad na visini

Protivpadna zaštitna oprema dizajnirana je da zaštiti svakog zaposlenog koji radi na velikim visinama. Svrha opreme je da podrži i zaštiti telo radnika na poslovima koji imaju povećani rizik od pada.

KUC – KUC! Jeste li kod kuće? Evo kako da zaštitite vaš dom dok...

Stopa provala i krađa u domaćinstvima dostiže vrhunac upravo tokom najtoplijih meseci u godini kada mnogi od nas pakuju kofere i kreću na odmor. U tu svrhu napravićemo mali podsetnik i dati profesionalne savete kako dodatno da zaštitite vaš dom dok ste na putu.

Međunarodni dan službenika obezbeđenja

Obeležavanje međunarodnog dana službe obezbeđenja prvi put je započeo ASIAL, a danas je svetski događaj koji se obeležava širom sveta. Da li je Srbija na listi zemalja?

Gde postaviti sigurnosne kamere u kući? TOP SAVETI za optimalnu zaštitu

S obzirom da ste kliknuli na ovaj tekst, verovatno ste na korak od kupovine ili ste već kupili kamere za video nadzor. Sada je pravo vreme da saznate koje su najbolje pozicije kako bi ste na najbolji mogući način upotrebili video nadzor i zaštitili vaš dom i članove porodice.

POSLEDNJE DODATO

MORATE PROČITATI