Osnovne informacije o pravnim uslovima korišćenja portala securitysee.com u daljem tekstu portal.

MOLIMO VAS, SLEDEĆI TEKST PAŽLJIVO PROČITAJTE PRE KORIŠĆENJA NEKOG DELA PORTALA.

Pravila i uslovi korišćenja

Korišćenjem bilo kog dela portala, saglasni ste i prihvatate sve navedene uslove korišćenja. Ukoliko se ne slažete s uslovima koji su ovde navedeni, molimo Vas da ne koristite ovaj portal.

Ni jedan deo portala ne sme se koristiti u nezakonite svrhe, niti za promovisanje istih. Korišćenje govora mržnje, ružnih reči, vređanje i diskriminacija na rasnoj, nacionalnoj, verskoj, polnoj i bilo kojoj drugoj osnovi smatra se kršenjem pravila i uslova korišćenja portala.

Svi posetioci imaju pravo da besplatno (osim ako nije drugačije navedeno) koriste servise
portala, ukoliko ne krše uslove korišćenja.

Servis pretrage i agregacije vesti

Portal pruža svojim korisnicima servis agregacije i pretrage vesti u dobroj nameri. Portal linkuje vesti i tekstove sa drugih sajtova uz uredno navođenje izvora. Portal nema autorska prava nad sadržajima koje linkuje i nije odgovoran za njihovu sadržinu iako se apstrakti tekstova mogu pročitati i na portalu.

Portal nije odgovoran za sadržaje drugih sajtova, čak iako ste na neki sajt upućeni linkom sa portala.

Ukoliko smatrate da je portal povredio vaša autorska prava linkovanjem i objavljivanjem apstrakta vašeg sadržaja, molimo vas da nas kontaktirate.

Informacije i servisi

Informacije koje se nalaze na portalu su javne, preuzete iz drugih medija i kao takve bez modifikacija objavljene, te portal ne može preuzeti odgovornost za njihov sadržaj.

Autorski tekstovi u vlasništvu portala bi trebalo da su tačni i javnosti su ponuđeni u najboljoj nameri. Portal ima neotuđivo pravo da menja autorske sadržaje koji su u njegovom vlasništvu po sopstvenom nahođenju.

Informacije objavljene na portalu mogu biti zastarele, a korisnik portala ima obavezu da proveri tačnost navoda koji se pominju u sadržajima.

Ukoliko preuzimate informacije za objavljivanje na drugom mediju obavezni ste da portal navedete linkom kao izvor.

Oglašavanje i linkovanje

Portal ne snosi odgovornost za istinitost i kvalitet sadržaja reklamnih poruka, oglasa, kao i video sadržaja koji su linkovani na adrese drugačije od adresa u sklopu portala.
Istovremeno, portal ne snosi odgovornost za eventualnu neistinitost navoda autora koji nisu u sastavu portala ili njegovih saradnika.

Sadržaji do kojih se dolazi putem linkova i nalaze se na drugim sajtovima su van jurisdikcije portala bez obzira što su u pitanju autorski prikazi ili navodi vlasnika sadržaja.

Portal nema obavezu bezuslovnog linkovanja nekog Internet sadržaja.

Video sadrzaji

Portal prikazuje video snimke, igrice i ostali zabavan sadržaj. Nijedan video snimak koji se može videti na portalu nije u vlasništvu portala, niti se hostuje na našem serveru. Svi video sadržaji hostuju se na sajtovima poput YouTube, Vimeo, Google, Yahoo, i sl… Samim tim portal nije odgovoran za legalnost istih i kršenje autorskih prava.

Ukoliko ima snimaka za koje smatrate da krše autorska prava molimo vas da se obratite drugim sajtovima na kojima se hostuju takvi snimci i prijavite ih kako bi isti bili uklonjeni. To će prouzrokovati i uklanjanje sa našeg portala.

Vaše lozinke i bezbednost naloga

Slažete se i razumete da ste odgovorni za očuvanje poverljivosti lozinki koje su u vezi sa bilo kojim nalogom koji koristite da biste pristupili uslugama portala. U skladu sa tim, slažete se da ćete jedino vi biti odgovorni za sve aktivnosti na vašem nalogu. Ako primetite bilo kakvo neovlašćeno korišćenje svoje lozinke ili naloga, slažete se da ćete odmah obavestiti portal.

Privatnost korisnika

Zaposleni i saradnici portala poštuju privatnost korisnika portala. Ukoliko u skladu sa zakonom i zahtevom od strane nadležnog Suda ili zahtevom od strane drugih nadležnih organa za sprovođenje zakona bude zahtevano da otkrijemo lične podatke, portal će stajati na usluzi pravnim oragnima Republike Srbije.

Pored toga, ukoliko koristite linkove za sajtove trećih strana koji nisu pod kontrolom portala preporučujemo da proverite posebna saopštenja o privatnosti za te sajtove, pre nego što date bilo kakav lični identifikacioni podatak. Ne možete pretpostaviti da naša politika o privatnosti pokriva te druge sajtove.

Servisi za webmastere

Portal pruža pojedine servise vlasnicima web sajtova u dobroj nameri. Servise koristite na vlastitu odgovornost i portal ne snosi odgovornost za bilo kakvu štetu nastalu korišćenjem servisa na vašem sajtu. Korisnik je u obavezi da pored servisa koji preuzme postavi i link ka izvornoj stranici tog sadržaja na portalu.

Odricanje od odgovornosti

Portal pruža informacije i svoje servise korisnicima u dobroj nameri. Vi se izričito slažete da je upotreba servisa i korišćenje informacija portala isključivo na vaš rizik i da se portal ne može smatrati odgovornim za bilo kakvu direktnu ili indirektnu štetu nastalu korišćenjem ovih informacija i servisa.

Mada pokušavamo da održavamo informacije, softver i sve ostale usluge na ovom sajtu ispravnim, bezbednim i što je moguće tačnijim, sajt može da sadrži zastarele informacije,
greške ili propuste za koje mi ne priznajemo nikakvu, ni delimičnu ni potpunu zakonsku odgovornost. Materijal i sadržaji postavljeni na ovom portalu su obezbeđeni bez bilo kakve
garancije.

Portal zadržava pravo promene sadržaja bez prethodne najave, uključujući i promenu ove strane.

Zakonski sporovi

Za svaki spor koji nastane povodom korišćenja ovog portala ili tumačenja odredbi Pravila i uslova korišćenja primenjivaće se zakoni Republike Srbije i biće nadležni odgovarajući sudovi na teritoriji Republike Srbije.

KORIŠĆENJEM PORTALA SMATRAMO DA STE U POTPUNOSTI UPOZNATI SA GORE NAVADENIM PRAVILIMA I USLOVIMA KORIŠĆENJA.