Consultigence Group
Naslovna Novosti

Novosti

Najnovije vesti i dešavanja u sektoru bezbednosti čitajte u magazinu za bezbednost SecuritySEE.com. Novosti – bezbjednost, zaštita, sigurnost, obezbedjenje, security, protection, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija

KONAČNO I U SRBIJI! „H3C Digital Tour 2023“ – Zajedno ka digitalnoj budućnosti“

KONAČNO I U SRBIJI! „H3C Digital Tour 2023“ – Zajedno ka digitalnoj budućnosti“

H3C, ​​svetski lider u oblasti IT infrastrukture, organizovao je H3C Digital Tour 2023, konferenciju pod sloganom "Zajedno za digitalnu budučnost" koja se održala u Beogradu 16. novembra.

AI + Phishing NOVI NIVO ONLINE PREVARA – Evo šta treba znati!

Phishing više nije lako prepoznatljiv sa gomilom gramatičkih grešaka i očiglednom "Nigerijskom prevarom" već postaje sve opasnija sofisticirana online prevara
Trendovi u VIP zaštiti: Inovacije, taktike i strategije

Trendovi u VIP zaštiti: Inovacije, taktike i strategije

VIP zaštita je vitalna komponenta bezbednosti za visoko profilisane osobe. Razumevanje najnovijih trendova u industriji, tehnoloških inovacija, taktika i strategija ključno je za vrhunsku zaštitu VIP lica.
Majkl Kiz: Ključni koraci za prevenciju tragedije u školama

Majkl Kiz: Ključni koraci za prevenciju tragedije u školama

Majkl Kiz, čiji je život zauvek promenjen nakon što je 2006. godine njegova ćerka Emili ubijena tokom talačke krize u njenoj školi, pokrenuo je kampanju sa jasnim uputstvima za reagovanje u kriznim situacijama u školama.
Krađe u maloprodaji: Bezbednost VS Rizik

Krađe u maloprodaji: Bezbednost VS Rizik

Svet maloprodaje se neprestano menja, a izazovi sa kojima se prodavnice suočavaju postaju sve složeniji, naročito kada su u pitanju krađe. Da li se krade po sistemu „skup proizvod – skupa krađa“ ili se nešto promenilo? Koje su tehnike lopova i kako se zaštiti od krađa u prehrambenim i tekstilnim trgovinama? Saznajte.
Aikom International & Cambium Networks na Adria Security Samitu

Aikom International & Cambium Networks na Adria Security Samitu

Aikom International će izložiti rešenja Cambium Networks i predstaviti bogat portfolio tehničkih rešenja raznih brendova. Svojim prisustvom na Adria Security samitu, daće veliki doprinos u revolucionarnom razvoju bezbednosti i zaštite.
Od školskih klupa do obaveštajnih službi : Kako obaveštajne zajednice stvarno funkcionišu!

Od školskih klupa do obaveštajnih službi: Kako obaveštajne zajednice stvarno funkcionišu!

Institut za bezbednost Fakulteta za inženjerski menadžment FIM u Beogradu je 13.10.2023 predstavio naučnu monografiju dr. Ilije Životića i dr. Ratomira Antonovića - Menadžment bezbednosno-obaveštajne zajednice i pravne institucije nadzora.
"Može poklon, ali prigodan": Šta nalaže novi kodeks policijske etike?

„Može poklon, ali prigodan“: Šta nalaže novi kodeks policijske etike?

Šta neće smeti da objavljuju na društvenim mrežama, kako da se ponašaju i koje poklone mogu da prime policijski službenici? Ove i niz drugih stavki uređuje novi kodeks policijske etike.
pogled-u-sutra-kljucni-zakljucci-sa-ix-medjunarodnog-foruma-bezbednost-za-buducnost

POGLED U SUTRA: Ključni zaključci sa IX Međunarodnog foruma „Bezbednost za Budućnost“

Okupljanje stručnjaka na IX Međunarodnom Forumu je uspešno proteklo. Saznajte u daljem tekstu šta je sve obeležilo ovaj događaj, koji eminentni stručnjaci iz sveta bezbednosti i biznisa su posetili forum i koje teme su bile u fokusu!

Demokratija u senci: Korišćen PEGASUS – izraelski malver za špijuniranje ruske novinarke

Prema spisku klijenata NSO koji je procurio 2021. godine, više od 50.000 političara, novinara, aktivista i poslovnih ličnosti je praćeno pomoću malvera.

INTERVJU

IVAN TRIŠOVIĆ: „Najvažnija je sopstvena odgovornost u zaštiti podataka o ličnosti“

"Društvene mreže, internet i nove tehnologije čine da veoma često na dnevnom nivou iza sebe ostavimo sijaset digitalnih tragova koji su par ekselans podaci o ličnosti. Nešto činimo potpuno nesvesno, dok na nešto pristajemo potpuno svesno..."