checkpoint
Naslovna Novosti

Novosti

Najnovije vesti i dešavanja u sektoru bezbednosti čitajte u magazinu za bezbednost SecuritySEE.com. Novosti – bezbjednost, zaštita, sigurnost, obezbedjenje, security, protection, Srbija, Hrvatska, Slovenija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora, Makedonija

oprez-prevara-brisite-ovakve-e-mailove-i-ne-uplacujte-novac

OPREZ: PREVARA! Brišite ovakve e-mailove i ne uplaćujte novac!

"Pošta Srbije" upozorava građane na novu prevaru - tzv. fišing mejlove u kojima se traži uplata novca putem platnih kartica, a zloupotrebljeno je ime i logotip ovog javnog preduzeća.

Gde postaviti sigurnosne kamere u kući? TOP SAVETI za optimalnu zaštitu

S obzirom da ste kliknuli na ovaj tekst, verovatno ste na korak od kupovine ili ste već kupili kamere za video nadzor. Sada je pravo vreme da saznate koje su najbolje pozicije kako bi ste na najbolji mogući način upotrebili video nadzor i zaštitili vaš dom i članove porodice.

IVAN TRIŠOVIĆ: „Najvažnija je sopstvena odgovornost u zaštiti podataka o ličnosti“

"Društvene mreže, internet i nove tehnologije čine da veoma često na dnevnom nivou iza sebe ostavimo sijaset digitalnih tragova koji su par ekselans podaci o ličnosti. Nešto činimo potpuno nesvesno, dok na nešto pristajemo potpuno svesno..."

“Veliki brat“ na putu: ŠTA SNIMAJU SAOBRAĆAJNE KAMERE U BEOGRADU?

Spisak saobraćajnih prekršaja je veoma dugačak. Među najblažima spadaju oni koji se najčešće i detektuju nadzornim kamerama.
gde-mi-je-auto-pronadjite-vase-ukradeno-vozilo-uz-gps-sistem

GDE MI JE AUTO? Pronađite vaše ukradeno vozilo za tren oka uz GPS...

Instaliranje GPS sistema za praćenje vozila jedan je od najboljih načina da zaštitite svog ljubimca. GPS tragač predstavlja dodatnu liniju odbrane od lopova. Znaćete gde se nalazi vaš automobil u svakom trenutku.

TOP činjenice o provalama i sigurnosnim alarmnim sistemima

60% osuđenih provalnika priznalo je da ih je prisustvo bezbednosnog sistema u kućama i stanovima odvraćalo od provale i da su često tražili kuće koje nemaju nijedan tehnički sistem zaštite.

Uspešno održan prvi Woman4Cyber Forum

Imajući u vidu da sajber sektor trpi veliki rodni jaz, jedan od glavnih ciljeva Women4Cyber Foruma je ohrabrivanje i podsticanje žena da postanu deo sajber sektora, osnaživanje sajber zajednice i promovisanje sajber bezbednosti kao struke.

AUTO – KAMERA: “oči ” koje gledaju za vas! Izbegnite kazne, zabrane, zatvor i...

Nakon saobraćajne nezgode vrlo lako možete da se nađete u situaciji da budete proglašeni krivim iako niste krivi. Važno je da imate video dokaz u slučaju da dođe do saobraćajne nezgode.

10 zanimljivih činjenica o video nadzoru – DOBRODOŠLI U BUDUĆNOST!

Prema istraživanjima, prosečan građanin je "uhvaćen" objektivom kamere oko 300 puta dnevno
TRANSFORMACIJA INDUSTRIJE NIKADA NE PRESTAJE: Uspešno održan 64. Međunarodni sajam tehnike 2022

TRANSFORMACIJA INDUSTRIJE NIKADA NE PRESTAJE: Uspešno održan 64. Međunarodni sajam tehnike!

Manifestacija je omogućila različite i brojne konekcije vodećih proizvođača, distributera, trgovaca, start-up preduzeća i na taj način stvorila koherentni i raznovrsan ambijent poslovnih prilika i strateških investicija.
- Strateški partner -security market srbija
- Sponzor sajta -dahua srbija

INTERVJU

Edukacije u oblasti poslovne bezbednosti: Model stručnog usavršavanja i oblik širenja...

Prof. dr Milan Milošević, koji je svojim dugogodišnjim radom ostvario uspešnu akademsku karijeru, jedan je od organizatora i stalnih predavača, a za časopis SecuritySEE govori o značaju edukacije u oblasti poslovne bezbednosti, kao i planovima za naredni period.