Ne prezaju ni od čega: Provalnik upao u vrtić pa ga uplašio alarm!

Provalu je zabeležio video nadzor, a lice je uhapšeno. Prema otiscima koji su uzeti na licu mesta, utvrđeno je da se radi o licu koje je već poznato policiji.

145
- Sponzor članka -hikvision srbija

Roditelji koji su prošle nedelje doveli decu u vrtić „Poletarac“ u centru Čačka, zatekli su policiju koja vrši uviđaj ispred objekta, jer je tokom noći u prostorije ove ustanove provalio muškarac, kako se pretpostavlja, u nameri da izvrši pljačku objekta.

– Vinovnik je ušao nasilno kroz prozor na objektu. Posle par sekundi oglasio se alarm, koji je on nakon provale pokušao da ugasi tako što je počupao kablove, ali nije uspeo u svojoj nameri i pobegao je sa lica mesta. Iz vrtića ništa nije odneto, jer je boravio samo u hodniku – potvrdila je za RINU Suzana Simeunović direktorka PU „Moje detinjstvo“.

Ona dodaje da prema otiscima koji su uzeti na licu mesta utvrđeno da se radi o licu koje je već poznato policiji. Njegov upad u prostorije vrtića zabeležen je putem video nadzora, a vinovnik ove provale brzo je uhvaćen.

Posledice ovog incidenta su brzo sanirane, a deca su nakon završenog uviđaja u vrtiću brzo vraćena na svoje redovne aktivnosti.

5/5 - (2 votes)
IZVORTelegraf
Prethodni članakKUC – KUC! Jeste li kod kuće? Evo kako da zaštitite vaš dom dok ste na godišnjem
Sledeći članakSLOBODAN RAD ILI SLOBODAN PAD? Obavezna HTZ oprema za rad na visini