BEZ DAHA! – “COOL“ tehnologije za PRVOKLASNU zaštitu biznisa

Muče vas sumnje, brige i nemir šta se dešava u kancelariji kada niste tamo? Nemate adekvatna rešenja, a užurbani poslovni tempo ostavlja manjak vremena za lične provere i rešavanje problema. Cool sigurnosne tehnologije idealne su za mala i srednja preduzeća, dajući slobodu vlasnicima da nadziru security sisteme sa bilo kog mesta u bilo koje vreme!

155
BEZ DAHA! – “COOL“ tehnologije za PRVOKLASNU zaštitu biznisa
- Sponzor članka -hikvision srbija

TOP 6 HIKVISIONOVIH REŠENJA ZA VIŠI NIVO BEZBEDNOSTI

Vođenju i razvoju poslovanja možete posvetiti sate i sate, no, zasigurno je – nećete biti fizički prisutni 24 sata dnevno, 365 dana u godini. Zbog toga je veoma važno da preduzmete par jednostavnih koraka kako bi ste bili spokojni, a vaš poslovni prostor siguran i zaštićen, bilo gde da se nalazite – i kad ste kod kuće, na odmoru ili obilazite klijente.

Vreme je novac – ne gubite vreme!

Automatizacijom rutinskog sigurnosnog nadzora, možete postići više sa manje napora i optimizovati vreme i fokus na razvoj poslovanja. Takođe, dobijate upozorenja u realnom vremenu što vam omogućava brzo i efikasno reagovanje na zaštiti zaposlenih i imovine, gde god da se nalazite.

Bezbednost na dugme – NESTVARNO DOBRO uz MINMOE!

Minmoe terminalDaljinska kontrola pristupa u svakom trenutku pruža science fiction doživljaj da imate svu moć kontrole, provere, odobrenja skoncentrisane u vašim rukama!

Omogućava da razgovarate sa posetiocima i otvorite vrata firme na daljinu, koristeći terminal za prepoznavanje lica MinMoe. Čak i kad ste kod kuće ili u pokretu možete otvoriti zgradu za zaposlene ili preuzeti isporuke od dobavljača. Takođe, terminal MinMoe možete koristiti kao izuzetno korisno rešenje za beskontaktnu evidenciju radnog vremena.

Nema više neovlašćenih ulaza – AcuSense vaš digitalni čuvar

Automatizovani alarmi BEZ LAŽNIH AKTIVACIJA bazira se na kamerama sa omogućenom funkcijom AcuSense, koje razlikuju ljude od vozila i drugih pokretnih objekata poput pada lišća i kiše – na taj način se smanjuje mogućnost lažnih alarma u vašem sistemu obezbeđenja. Ova tehnologija omogućava da povećate svoju bezbednost uz uštedu vremena i resursa. Zaboravite na bespotrebno rasipanje energije i reagovanje za svaku „sitnicu“. AcuSense vas obaveštava samo kada postoji realna pretnja i daje mogućnost pravovremenog odgovora na potencijalnu opasnost.

 „Muzika“ za uši – jedinstven zvuk za nepozvanog gosta

 Hikvisionovo rešenje „AcuSense Live-Guard“ koristi svetlosne i zvučne alarme za upozorenje i odvraćanje uljeza pre nego što uđu u vaš prostor. Da biste dodatno povećali sigurnost, možete snimiti i prilagođene audio poruke za emitovanje preko vaših kamera.

„Mačiji vid“  – kristalno jasno i u mraku

color vu

Jasna slika na video nadzoru u punoj boji, čak i u mraku uz Hikvisionovu originalnu tehnologiju ColorVu! Pruža prikaz u punoj boji, čak i do 0,0005 luksa, što je ekvivalent svetlu zvezda u noći bez mesečine. Slike u boji pružaju mnogo više detalja, što olakšava prepoznavanje počinitelja i povećava kvalitet dokaza za kasniju upotrebu.

Jednostavno postavljanje i upravljanje kamerama i alarmima

Serija AX PRO unutrašnjih i spoljnih bežičnih alarmnih detektora izvorno je integrisana sa Hikvisionovim kamerama. Ova predintegracija znači da možete vrlo brzo i jednostavno postaviti sigurnosno rešenje i njime upravljati sa jedne konzole – nema potrebe za separatnim sistemima za alarme i kamere.

„Vi okom, HikConnect skokom“ 

Hikova jedinstvena aplikacija omogućava nadzor sistema preko mobilnog telefona – gde god se nalazili

Instalacija aplikacije Hik-Connect na vaš mobilni uređaj omogućava praćenje alarma i video zapisa sa svih povezanih Hikvisionovih uređaja u celom vašem poslovanju. Na taj način dobijate potpun pristup sistemu video nadzora u stvarnom vremenu, obaveštenjima o događajima i više – bilo da ste kod kuće ili se odmarate na plaži.

Ovaj koristan paket „kul“ sigurnosnih tehnologija pomaže malim i srednjim firmama da povećaju bezbednost i smanje povezana radna opterećenja i troškove. Šta više, ove tehnologije vlasnicima daju slobodu da nadziru security sisteme sa bilo kog mesta u bilo koje vreme, dajući im osećaj spokoja kada ne mogu biti na samoj lokaciji.

5/5 - (2 votes)
Prethodni članakDA NE BUDE NESPORAZUMA: Šta smete da ponesete u AVION, a šta ne?
Sledeći članakIzlazak na ulicu – Ulazak u rijaliti: Uskoro građani pod budnim okom biometrijskih kamera