Hrvatske firme na vodećem sajmu nacionalne sigurnosti u Parizu

Hrvatske firme učestvovale su na 20. Međunarodnom sajmu domovinske sigurnosti, vojno policijske opreme i naoružanja, održanom u Parizu od 21. do 24. novembra

193
Hrvatske firme na vodećem sajmu nacionalne sigurnosti u Parizu
- Sponzor članka -hikvision srbija
  • Od 2013. godine uz potporu Hrvatske gospodarske komore izlažemo na specijaliziranim sajmovima vojne i policijske opreme. Redovito nastupanje preduvjet je za povjerenje kupaca koji su u potrazi za stalnim partnerom. Odlaske na Milipol smatramo ulaganjem u budućnost hrvatske tekstilne industrije i izvrsnom prilikom za otvaranje novih distributivnih kanala, rekla je direktorka fime Kap-ko d.o.o. Ivana Kovač.

U sklopu ovog sajma hrvatske firme održale su sastanke sa predstavnicima firmi iz Afrike, Južne Amerike, baltičkih zemalja i Azije.

  • Zajedničkim nastupom hrvatske firme osiguravaju da kvalitet njihovih proizvoda pronađe svoj put na globalnom tržištu, potvrdio je i Ivica Glavinić, voditelj komercijalne službe firme Galeb.

Na sajmu Milipol predstavilo se 949 izlagača iz 55 zemalja i više od 25.000 posetilaca, 115 službenih delegacija iz 77 zemalja, i 25 održanih pojedinačnih konferencija.

Milipol Pariz je najveći svetski sajam vojne i policijske opreme i domovinske sigurnosti, a organizuje se pod pokroviteljstvom francuskog Ministarstva unutrašnjih poslova, i više od deset godina uživa svetski status kao vodeći događaj posvećen bezbednosti i povezanim delatnostima.

Na zajedničkom hrvatskom izlagačkom štandu u organizaciji Hrvatske gospodarske komore, predstavili su se članovi Zajednice proizvođača sredstava za posebne namene HGK.

2.5/5 - (2 votes)
IZVORvecernji.hr
Prethodni članakZamka za provalnike: Kako najbolje pozicionirati sigurnosne kamere za kuću?
Sledeći članakPoslodavci, koliko vas zaista koštaju konflikti na radnom mestu?