Dahua Technology otvorila Evropski centar za nabavku Dahua proizvoda u Mađarskoj

Zvanično je otvoren Evropski centar za nabavku Dahua proizvoda u Mađarskoj. Ovaj centar pružiće evropskom tržištu još bolju uslugu i još bržu isporuku proizvoda uz već poznatu misiju ove kompanije – „Omogućavanje sigurnijeg društva i pametnijeg života”.

243
Dahua Technology otvorila Evropski centar za nabavku Dahua proizvoda u Mađarskoj
- Sponzor članka -hikvision srbija

Kompanija Dahua Technology, vodeći proizvođač rešenja u globalnoj industriji video nadzora, proslavila je otvaranje svog Evropskog centra za nabavku Dahua proizvoda u Zalaegerszegu u Mađarskoj, ceremonijom svečanog otvaranja 18. septembra 2018. godine.

Svečanu ceremoniju otvorila je dr Petra Ponevács-Pana, zamenica državnog sekretara za ekonomske odnose sa inostranstvom u Ministarstvu spoljnih poslova i trgovine Mađarske, uz učešće uglednih predstavnika vlade, uključujući gospodina Zhou Xinjiana, savetnika za ekonomske i komercijalne poslove Kineske ambasade u Mađarskoj, kao i gospodina Zoltana Balaica, gradonačelnika grada Zalaegerszeg.

Predstavnici kompanije Dahua Colin Wang, generalni direktor za CEE i Nordijsku regiju u kompaniji Dahua Technology i Jason Zheng, direktor menadžmenta operativnog centra za napajanje u Dahui, takođe su prisustvovali svečanoj ceremoniji zajedno sa zvaničnim distributerima kompanije Dahua Technology za mađarsko tržište.

Evropski centar za snabdevanje kompanije Dahua Technology će na ovaj način evropsko tržište snabdevati kvalitetnijim uslugama i bržom isporukom putem lokalnih predstavništava i centralizovanih logističkih usluga. Pogonom upravlja Dahua partner, koji će biti odgovoran za skladištenje, proizvodnju i logistiku.

Predviđeno je da u prvoj fazi projekat počne sa 3000 kvadratnih metara i poveća se za 30-50% u naredne dve godine, prema istraživanju zasnovanom na očekivanjima Dahua centra za tehnološki razvoj poslovanja. Prema očekivanom planu, proizvodnja snimača će se povećati od početnih 300 komada na 500 komada dnevno, a kamere u proseku od 700 do 900 komada dnevno. Što se tiče distributivne aktivnosti kompanije Dahua Technology, do 2020. godine planira se uspostavljanje distributivne usluge koja će moći da upravlja sa 150000-250000 pošiljaka mesečno.

Ovaj projekat će proći kroz različite faze: počeće sa skladištenjem i proizvodnjom, a kasnije će biti uvedene i usluge prilagođavanja, kao i usluge logistike i nabavke.

“Evropski centar za nabavku Dahua proizvoda ima ključnu ulogu u planovima razvoja kompanije Dahua Technology na evropskom tržištu. Kompanija vidi ogromne mogućnosti za dalji rast na evropskom tržištu, a uspostavljanje lokalne linije i logističkog centra je ključni korak ka pružanju usluga tržištima evropskih zemalja na veoma konkurentan način”, rekao je Jason Zheng.

Plasiranje i distribucija proizvoda na globalnom nivou je ključna strategija Dahua Tehnologije, a ekspanzija na lokalnim tržištima evropskih zemalja jedan je od koraka ka ostvarenju ovog cilja. Svojom misijom “Omogućavanje sigurnijeg društva i pametnijeg života“, Dahua će nastaviti da se fokusira na inovacije, kvalitet i uslugu koje pruža partnerima i klijentima širom sveta.

5/5 - (2 votes)
Prethodni članakSistemi za dojavu požara
Sledeći članakVI Međunarodna konferencija SAMKB „Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2018”