Partnerstvo Cambium Networks i HIKVision: Integracija smart rešenja za veću bezbednost

Integracija Hikvision i Cambium Netvorks platformi omogućiće primenu nove generacije bezbednosnih rešenja u korporacijama, pametnim gradovima, a posebno kritičnoj infrastrukturi.

134
- Sponzor članka -hikvision srbija

HIKVISION i Cambium Networks potpisali su sporazum o strateškom partnerstvu koji je usmeren na korporativni nivo, pametne gradove i bezbednost kritične infarstrukture  gde će Cambium Networks i HIKVision osigurati integraciju i implementaciju HIKVISION kamera za video nadzor i drugih pametnih tehnoloških dostignuća.

Sporazumom se ostvaruje razvoj projekata zasnovanih na komplementarnosti i sinergiji tehnologija obe kompanije. U tom smislu, integracija Hikvision i Cambium Netvorks platformi omogućiće primenu nove generacije bezbednosnih rešenja posebno u kritičnoj infrastrukturi.

Rešenja za povezivanje Cambium pružaju sigurnost, pouzdanost, maksimalnu propusnost, čemu cnVision dodaje centralizovano upravljanje i „zdravlje“ mreže. Hikvision-ova platforma HikCentral sa svoje strane nudi kompletan alat za centralizovani nadzor zasnovan na AI i tehnologijama dubokog učenja koji pojednostavljuje integraciju i upravljanje uređajima za video nadzor u Video Manager Sistem (VMS), optimizujući njegovu kontrolu.

Ovaj savez takođe je omogućio tehnološku integraciju obe platforme u jedinstveno sveobuhvatno rešenje.

Komercijalna saradnja

Pored tehnološke saradnje, sporazum predviđa i razvoj zajedničkih projekata i komercijalnih akcija koje olakšavaju unakrsnu prodaju i snažnu poziciju na tržištima u razvoju, posebno onim koji se nalaze u korporativnim i institucionalnim, integratorima i javnoj administraciji.

Za Davida Gomeza , direktora poslovnog razvoja u Hikvision Iberia, „ integracija cnVision i HIKCentral omogućava sveobuhvatno i napredno upravljanje mrežom i svim uređajima povezanim sa njom na jednostavan, centralizovan, visoko efikasan i inteligentan način “.

Sa svoje strane, Javier Gomez, direktor Cambium Netvorks za južnu Evropu i mediteranski region, komentariše da „ pored komplementarnosti naših platformi, njihov dodatak stvara novi standard na tržištu koji nam omogućava da se borimo protiv vrlo složenih ili remetilačkih projekata efikasije sa dosta razumnijim troškovima “.

Na komercijalnom polju, Javier Gomez ističe enromne mogućnosti tržišta video nadzora: „ to je tržište u nastajanju koje prevazilazi tradicionalni video nadzor i ulazi u nova područja usmerena na automatizaciju aktivnosti i poboljšanje kvaliteta života građana“ .

David Gomez zaključuje da „ ako inteligentnim mrežama povezivanja dodamo inteligentne video kamere sposobne za učenje, otvara se novi horizont koji će olakšati daljinsko upravljanje pristupima, javnim i privatnim prostorima, industrijskim procesima itd. “.

5/5 - (2 votes)
IZVORHikvision
Prethodni članakLAŽNE KAMERE ZA VIDEO NADZOR NISU BAŠ PAMETNO REŠENJE, A EVO I ZAŠTO!
Sledeći članakTop 10 načina upotrebe dronova za jaču bezbednost: Evo u koje svrhe nadležni organi mogu da ih koriste