Međunarodni dan službenika obezbeđenja

Obeležavanje međunarodnog dana službe obezbeđenja prvi put je započeo ASIAL, a danas je svetski događaj koji se obeležava širom sveta. Da li je Srbija na listi zemalja?

391
- Sponzor članka -hikvision srbija

Koliko puta ste prošli kroz kancelarijski prijem, tržni centar ili hotel i niste primetili muškarce i žene koji pružaju stalnu podršku da bi ste vi bili bezbedni? Da, mislimo na službenike obezbeđenja? Da li ste klimnuli glavom, pozdravili ih uljudno ili ste samo prošli pored njih kao da su deo nameštaja?

Obzirom da postava službe obezbeđenja svoj posao obavlja neupadljivo, efektivno sa malo ili nimalo priznanja, i relativno niskom mesečnom zaradom, ustanovljen je internacionalni dan priznanja 24. jul koji se slavi širom sveta.

Službenici obezbeđenja svoje radno vreme provode čuvajući nas, a šta tačno rade  i sa kojim rizicima se suočavaju, pogledajte OVDE

Međunarodni dan službenika obezbeđenja već godinama, u državama u kojima se obeležava, daje na značaju zaposlenima. Pripadnici fizičkog obezbeđenja koji ujedno čine i najveći procenat bezbednjaka u privatnom sektoru, osećaju se ponosnijim, cenjenijim i važnijim, čime njihov kvalitet rada i doprinos postaje sve veći kako u branši tako i u društvu.

Službenici obezbeđenja širom sveta štite lica i imovinu 24 sata dnevno, 7 dana u nedelji tako da nema boljeg dana u godini, već je 24. dan  u 7. mesecu pun pogodak da se  proslave hrabri, inteligentni i saosećajni pripadnici fizičkog obezbeđenja.

Međunarodni dan službenika obezbeđenja prvi put je započet od strane ASIAL (Australian Security Industry Association Ltd), a sada je svetski događaj koji se obeležava u Australiji, Kanadi, Kini, Novom Zelandu, Hong Kongu, Makau, Indiji, Singapuru, Ujedinjenom Kraljevstvu i Tajlandu.

5/5 - (1 vote)
Prethodni članak“Ništa nije onako kao što izgleda” – Sve o prisluškivanju!
Sledeći članakOPREZ: PREVARA! Brišite ovakve e-mailove i ne uplaćujte novac!