USPEŠNO ODRŽANA JOŠ JEDNA MEĐUNARODNA KONFERENCIJA DETEKTIVA U HOLANDIJI

Internacionalni Savet Istražitelja CII, održao je generalnu godišnju konferenciju AGM u Harlemu od 14 – 17. septembra.

212
uspesno-odrzana-jos-jedna-medjunarodna-konferencija-detektiva-u-holandiji
- Sponzor članka -hikvision srbija

Ko je Council of International Investigators – CII?

CII je prestižna detektivska organizacija – Savet međunarodnih istražitelja koji je formiran pre više od 50 godina. Okuplja stručnjake iz preko 300 različitih zemalja sa ciljem da okupi i zadrži profesionalce iz privatne detektivske branše. Baza CII nalazi se u Sijetlu, SAD.

Naglasak je stavljen na „Kvalitet“, a ne na „Kvantitet“. Kako je postojanje ove profesionalne grupe postalo poznato zbog njenih visokih standarda integriteta, etike i međusobnog poverenja, mnogi drugi istražitelji su tražili da budu primljeni u „Savet“. Prvobitna grupa je proširila članstvo i oblasti svetske pokrivenosti kroz pažljivu selektivnu proveru kandidata.

Danas članstvo u „Savetu“ dodaje dostojanstvo i prestiž svakom pojedinom članu izabranom za status sertifikovanog člana. Pošto članstvo čine osobe istih osnovnih visokih kvaliteta, postoji čvrsto prijateljstvo i međusobno poverenje koje unapređuje društveni i poslovni odnos Saveta.

Usvajanje i striktno poštovanje Etičkog kodeksa Saveta naišlo je na opšte odobravanje javnih agencija za sprovođenje zakona, zakonodavnih tela i javnih zvaničnika.

CII - holandija 2022

Zašto je važna konferencija saveta?

Godišnja konferencija CII-a predstavlja forum koji omogućava istraživanje međunarodnim organizacijama, razmenu ideja, diskusiju o pitanjima integriteta, suočavanje sa izazovima u borbi protiv prevare i korupcije. Dakle, mesto na kome dolazi do integracije i razmene iskustava.

Ove godišnje konferencije omogućavaju i unapređuju blisku saradnju i kolegijalnost među istražnim kancelarijama i organizacija učesnica, olakšavaju dijalog među istražiteljima, pružaju naprednu praktičnu obuku i omogućavaju svojim učesnicima da budu upućeni u najnovije tokove i dostignuća.

CII-a se učvrstila kao glavni forum za profesionalce istraživače i kao profesionalna organizacija koja pruža mesto da se iskažu i reše zabrinutosti o ključnim strateškim, tehničkim i operativnim temama.

Ko je prisustvovao evant – u?

Samitu detektiva u Harlemu prisustvovali su brojni članovi iz različitih zemalja, među kojima je i srpska detektivska agencija SCORP na čelu sa Milom Kisić. 

Događaji se održavaju širom sveta od Edinburga, preko San Franciska, Bostona. Da podsetimo da je prošle godine održana konferencija u Portugalu, a za 2022. godinu izabran je Harlem u Holandiji. Posetioci – članovi prisustvovali su brojnim koktelima, seminarima, prezentacijama veterana, advokata, razmenjivali iskustva i sticali nova na različite teme koje se tiču borbe protiv prevara i kriminala, omogućavajući svim prisutnima da budu upoznati sa aktuelnostima, izazovima i trendovima u detektivskoj branši.

5/5 - (1 vote)
Prethodni članakVozači na oprezu: Pojačana kontrola saobraćaja u okviru akcije „Dani bezbednosti na putevima“
Sledeći članakTOP 5 uređaja za kućnu bezbednost koji su obeležili 2022. godinu