HIKVISION NA MEĐUNARODNOM SAJMU GRAĐEVINARSTVA (SEEBBE) 2023

Za ljubitelje sigurnosne tehnologije stižu fantastične vesti! Hikvision, najveći globalni proizvođač sigurnosne opreme predstaviće svoja inovativna rešenja na beogradskom Međunarodnom sajmu građevinarstva 24 - 27. aprila 2023.

311
HIKVISION NA MEĐUNARODNOM SAJMU GRAĐEVINARSTVA (SEEBBE) 2023
- Sponzor članka -hikvision srbija

Za ljubitelje sigurnosne tehnologije stižu fantastične vesti! Hikvision, najveći globalni proizvođač sigurnosne opreme predstaviće svoja inovativna rešenja na beogradskom Međunarodnom sajmu građevinarstva 24- 27. aprila 2023.

I ove godine održava se 47. Međunarodni sajam građevinarstva – SEEBBE u Beogradu.

Jedan od brojnih izlagača na sajmu je kompanija Hikvision, najveći svetski proizvođač sigurnosne opreme.

Hikvision

HIKVISION štand možete pronaći u hali 1A pod brojem 1609 kao i ispred hale, štand broj 531.

Sajam je sa radom počeo još prošlog veka te je njegova organizacija i uspešnost itekako napredovala do danas. Godine 1975.  kada je odvojen kao robna grupa Sajma tehnike u posebne hale, pa sve do 1996. godine Sajam se održavao istovremeno sa Sajmom tehnike.

Kada je značaj ove privredne grane, a time i značaj i obim Sajma građevinarstva prevazišao status jedne od priredbi u okviru majskih dana tehnike, Beogradski sajam je doneo odluku da odvoji ovu specijalizovani event u poseban termin. Od te 1996. godine do danas, Sajam građevinarstva je po angažovanom izložbenom prostoru i broju domaćih izlagača porastao više od tri puta, a po broju stranih izlagača šest puta.

47. Međunarodni sajam građevinarstva

Broj posetilaca je desetostruko povećan. Tako je Sajam građevinarstva u Beogradu postao najznačajniji specijalizovani sajam iz ove delatnosti u regionu cele jugoistočne Evrope.

Ne treba zaboraviti ni da je Beogradski sajam poslednjih godina modernizovao većinu hala, a da je i čitav otvoreni prostor potpuno preuređen i pretvoren u savremeno i prijatno „mesto susretanja“, što je i moto ove kuće. Veoma važna „investicija“ Beogradskog sajma je stvaranje i negovanje partnerskih odnosa sa izlagačima i posetiocima.

Hikvision će na sajmu ponosno predstaviti svoje inovacije:

  • interfon i kontrola pristupa za zgradu i rešenje za vilu
  • rešenje za zatvoreni i otvoreni parking
  • perimetarsko rešenje
  • alarmni sistem za kućnu automatizaciju

Hikvision inovacije SEEBBE BEOGRAD

HIKVISION SEEBBE

HIKVISION štand možete pronaći u hali 1A pod brojem 1609 kao i ispred hale, štand broj 531. Sajam je otvoren od 24. do 27. aprila na adresi Beogradskog sajma, Bulevar vojvode Mišića 14. Ekipa Hikvision Adriatica nestrpljivo vas očekuje!

Više informacija  o sajmu građevine možete pronaći na službenim stranicama Sajma.

Možda vas zanima:

Uspešno održan “HIKVISION INNOVATION SUMMIT”! Jeste li se povezali?

5/5 - (1 vote)
IZVORSajam građevine
Prethodni članakZaboravite na lozinke: Računar se sam blokira čim “oseti“ da niste tu!
Sledeći članakŠta je NELEGALNO u UAE?: Od Dubajia do Abu Dabija