6. Međunarodna konferencija SAMKB: “Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2018“ 11. oktobar 2018. – Holiday INN, Beograd

Stručni skup sa međunarodnim učešćem menadžera korporativne bezbednosti iz javnog i privatnog sektora u Republici Srbiji i zemljama u regionu, sa ciljem razmene iskustava i primera dobre prakse u zemlji i regionu, tradicionalno će se održati i ove godine. 6. Međunarodna konferencija SAMKB pod nazivom “Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2018'', održaće će se 11.oktobra 2018.godine u hotelu Holiday INN u Beogradu.

208
6. Međunarodna konferencija SAMKB ''Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2018'' 11. oktobar 2018. Holiday INN, Beograd
- Sponzor članka -hikvision srbija

Zadovoljstvo nam je da Vas pozovemo na predstojeću 6. Međunarodnu konferenciju Srpske asocijacije menadžera korporativne bezbednosti (SAMKB) pod nazivom “Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2018“, koja će se održati 11.oktobra 2018.godine u hotelu Holiday INN u Beogradu.

Organizatori ovogodišnje Konferencije su Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti (SAMKB) u saradnji sa Asocijacijom menadžera korporativne bezbednosti Jugoistočne evrope (SECSA) i vodećim elektroskim  magazinom u oblasti bezbednosti SECURITY SEE. Generalni pokrovitelj Konferencije je Dahua Technology.

Tradicionalno okupljanje struke menažera korporativne bezbednosti predstavlja stručni skup sa međunarodnim učešćem menadžera korporativne bezbednosti iz javnog i privatnog sektora u Republici Srbiji i zemljama u regionu, sa ciljem razmene iskustava i primera dobre prakse u zemlji i regionu, kao i ukazivanje na značaj uspostavljanja sistema korporativne bezbednosti u procesima upravljanja u javnim i privatnim kompanijama i drugim institucijama.

Tokom Konferencije biće dodeljene i tradicionalne godišnje nagrade SAMKB za 2017.godinu u sledećim kategorijama: najbolja kompanija, najbolji menadžer korporativne bezbednosti, najbolja knjiga u oblasti korporativne bezbednosti i nagrada za doprinos razvoju korporativne i privatne bezbednosti u Republici Srbiji.

Konkurs za dodelu godišnjih nagrada koju dodeljuje Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti (SAMKB) otvoren je do 10.septembra 2018. godine.

Predloge za nagrade podnosi privredni subjekt, institucija, fakultet ili visoka škola i druge organizacije i pojedinci. Odluke o dodeli nagrada donosi odgovarajući žiri (Komisija).

“SAMKB  je ustanovila ovu nagradu da bi kao strukovna asocijacija doprineli promovisanju funkcije menadžera korporativne bezbednosti i ujedno odali prizanje svima, koji su doprineli razvoju korporativne bezbednosti u kompanijama i u društvu”, istakao je prof.dr Dragan Trivan, predsednik SAMKB.

Nagrađeni će nagradu primiti na predstojećoj Konferenciji SAMKB “Korporativna bezbednost u Republici Srbiji 2018“, koja će se održati  11.oktobra 2018. u Beogradu.

Nagrade se dodeljuju u vidu statua, a način podnošenja prijave i sadržaj određeni su Pravilnikom za dodelu nagrada koji se, kao i sve potrebne informacije, mogu dobiti u Srpskoj asocijaciji menadžera korporativne bezbednosti, na adresi Kneza Miloša 12, ili na sajtu www.korporativnabezbednost.rs.

Pozivamo Vas da rezervišete svoje mesto i budete deo izuzetnog poslovnog događaja koji će vam dati nove podsticaje za budući profesionalni razvoj, kao i da ostvarite nove kontakte i razmenite svoja iskustva sa kolegama iz zemlje i regiona.

Kotizacija za učesnike Konferencije iznosi 80,00, dok je za članove SAMKB iznos kotizacije 40,00. Kotizacija obuhvata predviđene kafe pauze, ručak i radne materijale na Konferenciji.

Kotizaciju za Konferenciju zainteresovani učesnici i članovi SAMKB mogu uplatiti na račun SAMKB po srednjem kursu NBS na dan uplate. Nakon popunjavanja i slanja prijave za učešće na Konferenciji, biće Vam dostavljen Predračun u vezi sa uplatom kotizacije. Krajnji rok za prijavu i uplatu kotizacije je 08.oktobar 2018.godine.

Za sve dodatne informacije u vezi Konferencije stojimo Vam na raspolaganju. Kontakt osoba je Vladimir Vuksanović, tel. +381 11 2641-083 ili e-mail: [email protected];  

5/5 - (2 votes)
Prethodni članakPodrška kompanije DIS akciji smanjenja upotrebe plastičnih kesa: Prihod od prodatih kesa ide u humanitarne svrhe
Sledeći članakTEHNOLOGIJA I BEZBEDNOST: Trendovi u 2018. godini