- Sponzor članka -hikvision srbija

 

Sledeći Hikvision samit o inovacijama održaće se u maju 2022. godine u Holandiji, u novoj zgradi sedišta EU u Hofdorpu, u blizini Amsterdama.

Posetiocima će biti predstavljene uzbudljive inovacije i integrisana security rešenja od strane tehnoloških partnera koji će otvoriti nove tržišne mogućnosti za sve integratore.

Hikvision je afirmisani lider tehnološkog razvoja sa više od 20.000 inženjera u osam centara za istraživanje i razvoj. Zajedno sa svojim tehnološkim partnerima kombinuju stručnost, veštine, tehnološko razumevanje i fokus na industriju kako bi pružili optimalna rešenja, proširili obim poslovanja i povećali profitabilnost.

Šta vas očekuje na samitu?

Na Samitu svi posetioci mogu videti šta moćna kombinacija Hikvision-a i njegovih tehnoloških partnera može doneti na različita tržišta. Moći će da pregledaju partnerske štandove da se povežu sa njima i saznaju više o novim trendovima security rešenja i poslovnim mogućnostima.

Raznovrsni program i prezentacije otkriće vam koji su to najnoviji trendovi, omogućiće vam da započnete dijalog i povezivanje sa vodećim stručnjacima u industriji u cilju uspešnog  poslovnog razvoja u budućnosti.

4.9/5 - (7 votes)
IZVORHikvision
Prethodni članakSKENERI NA AERODROMU: Šta sve mogu da vide?
Sledeći članakPametne kuće – pametni rizici: Zaštitite svoj dom u par koraka!