Još jedna lažna dojava o bombi na Novom Beogradu!

Eksploziv je navodno bio postavljen u zrgadi Uni kredit banke i poslovnice Er Srbije u Jurija Gagarina Kako su rekli iz MUP-a, dojava je stigla oko 14 sati, a pregledom je utvrđeno da bombe nije bilo.

134
- Sponzor članka -hikvision srbija

Još jedna lažna dojava o bombi opet je uzbunila javnost. Ovog puta u pitanju je poslovna zgrada na Novom Beogradu, u kojoj se nalazi i poslovnica „Er Srbije“.  Prijavljeno je da je postavljena bomba oko 14h, ali je ustanovljeno da je dojava bila lažna, rečeno je iz MUP-a za Tanjug.

Eksploziv je navodno bio postavljen u zrgadi Uni kredit banke i poslovnice Er Srbije u Jurija Gagarina. Kako su rekli iz MUP-a, pregledom je utvrđeno da bombe nije bilo. Prema rečima novinara na terenu, u zgradi na Novom Beogradu, za koju je lažna dojava stigla, sve funkcioniše normalno.

Da podsetimo, početkom aprila primljena je i lažna prijava o postavljenoj bombi u poslovnici “Er Srbije” u Bulevaru kralja Aleksandra, a avioni srpske avio-kompanije česta su meta takvih dojava na letovima ka Rusiji.

Takođe, u ponedeljak su na adrese tržnih centara „Rajićeva“, „Merkator centar Beograd“, „Galerija–Beograd“ i „Delta planet“ u Nišu upućene poruke o navodno postavljenim eksplozivnim napravama, za koje je nakon kontradiverzionog pregleda ustanovljeno da su bile lažne.

MUP je saopštio da su te lažne prijave poslate sa mejl adrese servisa “Protonmail”.

5/5 - (3 votes)
AUTORTelegraf
IZVORNulta tačka
Prethodni članakNAPETO U ŠOPING CENTRIMA: Evakuisani TC Galerija, Rajićeva, Merkator i Delta Planet zbog DOJAVE O BOMBI!
Sledeći članakPONOVO LOKDAUN: U Šangaju alarmom kontrolišu izlaske iz kuća