NAPETO U ŠOPING CENTRIMA: Evakuisani TC Galerija, Rajićeva, Merkator i Delta Planet zbog DOJAVE O BOMBI!

Policijske jedinice u punoj opremi i kontradiverzione ekipe MUP - a opkolile su tržne centre i evakuisale ljude sa lokacija.

471
- Sponzor članka -hikvision srbija

Tržni centri „Galerija“, „Rajićeva“ i „Merkator“ na Novom Beogradu  evakuisani su juče  zbog dojave o podmetnutim bombama.

Policijske jedinice u punoj opremi i kontradiverzione ekipe MUP – a opkolile su sva tri Tržna centra i evakuisale ljude sa lokacija.

Takođe, dojava o eksplozivnoj napravi prijavljena i u TC „Delta planet“ u Nišu u Bulevaru Nemanjića. U Srbiji je dakle, u roku od sat vremena, bilo četiri dojave o bombama.

 Prema saznanju zvaničnih medija, izvršena je evakuacija svih objekata, a na teren su poslati obučeni pripadnici MUP-a. Svim prisutnim licima naređeno je da se udalje od objekta kako ne bi bili u neposrednom krugu šoping centra, što je značilo udaljavanje od ulaznih vrata i staklenih površina najmanje 20 metara.

Posetioci Tržnog centra „Galerija“ u Beogradu evakuisani su nakon što se oglasio alarm, pošto je nepoznata osoba dojavila da je u objektu postavljena bomba. Prestravljeni posetioci su brzo izašli na sigurno, nakon čega je usledila kontrola čitavog objekta.

Izvor: nova.rs

 Dojava o bombi za TC „Galerija“ stigla je oko 15.10 časova, a TC „Rajićeva“ je evakuisan takođe oko 15 časova, „Merkator“ isto oko 15 sati, dok je dojava u Nišu bila pola sata ranije, kada je posle 14 časova primljen anonimni poziv o podmetnutoj eksplozivnoj napravi na lokaciji.

5/5 - (4 votes)
AUTORTelegraf
IZVORNova.rs
Prethodni članakPametne kuće – pametni rizici: Zaštitite svoj dom u par koraka!
Sledeći članakJoš jedna lažna dojava o bombi na Novom Beogradu!