3, 2, 1! „Inovacije pred vašim očima“ na 64. MEĐUNARODNOM SAJMU TEHNIKE od 24. maja!

Na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, u halama 1, 1A, 2, 3 i 3A. preko 500 inovativnih internacionalnih i domaćih izlagača moći će da predstave svoje tehničko-tehnološke inovacije

202
3-2-1-inovacije-pred-vasim-ocima-na-64-medjunarodnom-sajmu-tehnike-od-24-maja
- Sponzor članka -hikvision srbija

Od utorka 24. maja 2022, počinje 64. Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća na kome će se pojaviti eminentni svetski stručnjaci-izlagači u oblasti  tehničko- tehnoloških i naučnih dostignuća. Svetska elita koja će biti dočekana na Beogradskom sajmu moći će da predstavi svoja inovativna rešenja do 27. maja.

Zašto sajam tehnike?

Sajam tehnike je vodeća regionalna razvojno-tehnološka manifestacija, specijaizovani događaj i integrator koji je od krucijalnog  za privrednu saradnju na polju naučno-tehnoloških i tehničkih dostignuća i inovativnih rešenja, kako i sam naziv potvrđuje „Inovacije pred vašim očima“.

Izlagači će imati prilike da predstave neke od aktuelnih globalnih trendova u svojim programima, pri čemu će glavnu pažnju zadobiti:

  • Industrija 4.0
  • industrijska bezbednost i zaštita
  • veštačka inteligencija i mašinsko učenje
  • cirkularna ekonomija
  • dekarbonizacija

Ko će učestvovati?

Na otvorenom prostoru Beogradskog sajma, u halama 1, 1A, 2, 3 i 3A. preko 500 inovativnih internacionalnih i domaćih izlagača moći će da predstave svoje tehničko-tehnološke inovacije, a to su uglavno proizvođači, projektnantske kompanije, naučne i istraživačke institucije, pojedinci, obrazovne institucije. Preko 50% izlagača dolazi iz inostranstva, a renomirane kompanije i stručnjaci iz Regiona – iz Češke, Slovenije, Republike Srpske i Srbije takođe će imati prostora da prezentuju svoja inovatnivna rešenja.

Najvažniji državni i obrazovni činioci u promociji inovacija, naučnih, tehničko-tehnoloških istraživanja – od Ministarstva nauke, tehnologije i tehnološkog razvoja, preko Centra za promociju nauke ili naučno-tehnoloških parkova, do svih najznačajnijih obrazovnih i naučno-istraživačkih instituta i institucija, učestvovaće u stručno-izlagačkom programu Sajma tehnike.

Šta možete videti na sajmu?

Izlagači će prezentovati više od 100 inovacija i noviteta, najviše u sektorima koje pokriva industrijska revolucija 4.0, u robotici, primeni laserskih tehnologija, CNC mašinama, automatizaciji proizvodnih procesa, mernim instrumentima, alatima, bespilotnim letelicama.

Kada mogu da POSETIM sajam?

Međunarodni sajam tehnike 2022. možete posetiti  na Beogradskom sajmu od 24 – 27. maja u rasponu od  10 do 18 časova.

5/5 - (4 votes)
IZVORSajam tehnike
Prethodni članakDojave o bombi stigle u 173 škole: Kontradiverzione ekipe i dalje na terenu!
Sledeći članak10 saveta za bezbednije radno mesto!