- Sponzor članka -hikvision srbija

U periodu od 24 do 27 maja, održan je Sajam tehnike i tehničkih dostignuća koji predstavlja najugledniju specijalizovanu razvojno-tehnološku manifestaciju u ovom delu Evrope. Na sajmu je učestvovao veliki broj eminentnih stručnjaka, kompanija – proizvođača – distributera, univerziteta, naučno tehnoloških institucija.

„Svetsko, a naše!“

Sajam predstavlja oslonac za razvoj i regionalnu saradnju na polju tehnike i inovacija, o čemu u prilog govori i više od 500 učesnika iz tridesetak zemalja. Izlagači kao ljučni promoteri tehničko-tehnoloških trendova u svetu su imali prilike da predstave svoje najsavremenije proizvode i tehnologije iz svih oblasti tehnike uključujući i konkretna rešenja za pokretanje industrijske transformacije u regionu (Industriju 4.0) koja je fokus ovog event-a.

Manifestacija je omogućila različite i brojne konekcije vodećih proizvođača, distributera, trgovaca, start-up preduzeća i na taj način stvorila koherentni i raznovrsan ambijent poslovnih prilika i strateških investicija.

Sajam je ostvario svoju svrhu jer u prvom redu predstavlja mesto okupljanja i prezentacije rešenja. Omogućio je razmenu iskustava, umrežavanja kontakata, partnerstvo između nauke i privrede i pokretanje industrije 4.0 i ekspanziju upotrebe veštačke inteligencije.

Međunarodni sajam tehnike i tehničkih dostignuća bio je pravo mesto za promociju četvrte industrijske revolucije. Digitalizacija je unela revolucionarne promene u razvoj i u mnogome promenila koncept i način poslovanja kompanija, čineći već dinamično okruženje još dinamičnijim.

Ovaj koncept ukazuje na nove mogućnosti i izazove i razvoj (bezbednosne) industrije koja  zaslužuje posebnu pažnju i poseban event koji će tom prilikom omogućiti integraciju vodećih svetskih brendova u security svetu, a istovremeno biti reper za izgradnju i dopunu institucionalnog okvira.

5/5 - (3 votes)
IZVORSajam tehnike
Prethodni članakVLADIMIR MIĆIĆ: “Svaka promena poslovanja dovodi do promene nivoa rizika”. Evo zašto je Erste Banka dobar primer bezbednog poslovanja!
Sledeći članak10 zanimljivih činjenica o video nadzoru – DOBRODOŠLI U BUDUĆNOST!