IX Međunarodni forum „Bezbednost za budućnost 2023“ – Sve što treba da znate!

IX Međunarodni forum ,,Bezbednost za budućnost 2023", koji će se održati 29. i 30. septembra u Hotelu M u Beogradu, predstavlja platformu za razmenu znanja i iskustava u oblasti bezbednosti i kriznog menadžmenta. Mesta su ograničena, zato požurite i rezervišite svoje mesto već danas!

391
- Sponzor članka -hikvision srbija

Naučimo, primenimo, unapredimo!

IX Međunarodni forum ,,Bezbednost za budućnost 2023″, koji će se održati 29. i 30. septembra u Hotelu M u Beogradu, predstavlja platformu za razmenu znanja i iskustava u oblasti bezbednosti i kriznog menadžmenta. Organizatori ovog značajnog događaja su Regionalna asocijacija za bezbednost i krizni menadžment – RABEK i S4 GloSec Globalna bezbednost.

Suorganizatori su Razvojni centar Srbije i Bezbjednosni istraživački centar Banja Luka. Cilj IX Međunarodnog foruma ,,Bezbednost za budućnost 2023″ je stvaranje mosta između nauke i prakse, gde naučnici i profesionalci mogu da razmene svoja znanja, rezultate istraživanja i primene u svrhu stvaranja sigurnije budućnosti. U okviru foruma se održava više događaja koji pokrivaju različite teme vezane za bezbednost i krizni menadžment. U ovom blogu, istražićemo svaki od tih događaja i kako možete biti deo ovog inspirativnog foruma.

IX Međunarodna naučno-stručna konferencija „Bezbednost i krizni menadžment – teorija i praksa – BeKMen“

Jedan od centralnih događaja na IX Međunarodnom forumu ,,Bezbednost za budućnost 2023″ je IX Međunarodna naučno-stručna konferencija „Bezbednost i krizni menadžment – teorija i praksa – BeKMen“. Konferencija okuplja istaknute naučnike, istraživače i stručnjake iz oblasti bezbednosti i kriznog menadžmenta. Imate priliku da se prijavite kao autor radova i podelite svoje istraživanje sa kolegama iz oblasti. Za više informacija o konferenciji i načinu prijave, posetite sajt konferencije.

Predavanje ,,Bezbednost u obrazovnim ustanovama“

Predavanje ,,Bezbednost u obrazovnim ustanovama“ je posebno usmereno na primenu naučnih saznanja u konkretnom okruženju obrazovnih institucija. Stručnjaci će razgovarati o identifikaciji rizika, preventivnim merama i upravljanju kriznim situacijama u školama, univerzitetima i drugim obrazovnim ustanovama. Kroz ovo predavanje, naučna znanja će se preneti na praktičan nivo, pružajući učesnicima alate i smernice za stvaranje bezbednog obrazovnog okruženja. Više informacija o predavanju možete pronaći na sajtu foruma.

Okrugli sto ,,Zaštita podataka o ličnosti“

Zaštita podataka o ličnosti je od suštinskog značaja u eri sve veće digitalizacije i povezanosti. Okrugli sto na temu ,,Zaštita podataka o ličnosti“ pruža uvid u najnovije trendove, zakonske regulative i praktične smernice za zaštitu podataka o ličnosti. Saznajte više o ovom značajnom događaju i kako možete učestvovati klikom na link sajta foruma.

Panel diskusija ,,Rad u sektoru bezbednosti – izazov za mušku i žensku populaciju“

IX Međunarodnom forumu ,,Bezbednost za budućnost 2023″ naglašava važnost razmene iskustava iz prakse kroz panel diskusije. Ove godine organizovana je diskusija ,,Rad u sektoru bezbednosti – izazov za mušku i žensku populaciju“. Ovaj panel će istražiti aspekte rada u sektoru bezbednosti i izazove sa kojima se muškarci i žene suočavaju. Kroz dijalog i razmenu iskustava, stručnjaci će pružiti uvid u različite perspektive, istaknuti prepreke i zajednički raditi na stvaranju inkluzivnijeg i efikasnijeg sektora bezbednosti.

Radionica ,,Menadžer bezbednosti u savremenom poslovnom okruženju“

Kako se nositi sa izazovima menadžera bezbednosti u savremenom poslovnom okruženju? Radionica ,,Menadžer bezbednosti u savremenom poslovnom okruženju“ na IX Međunarodnom forumu ,,Bezbednost za budućnost 2023″  će vam pružiti odgovore. Učesnici će imati priliku da nauče o ključnim veštinama i strategijama upravljanja rizicima, implementaciji bezbednosnih mera i unapređivanju poslovnih procesa radi obezbeđivanja sigurnog radnog okruženja.

Izložba kapaciteta, uređaja i opreme

U okviru IX Međunarodnog foruma ,,Bezbednost za budućnost 2023″ će biti organizovana i izložba kapaciteta, opreme i uređaja. Ova izložba će omogućiti privrednim društvima, institucijama i drugim organizacijama da predstave najnovije tehnologije, alate i resurse koji se koriste u oblasti bezbednosti i kriznog menadžmenta. Posetioci će imati priliku da se upoznaju sa inovacijama i da razgovaraju sa predstavnicima privrednih društava, institucijama i drugim organizacijama kako bi se informisali o najefikasnijim rešenjima za svoje potrebe.

Praktičan prikaz modela, istraživačkih rezultata i primene kapaciteta, uređaja i opreme

Na IX Međunarodnom forumu ,,Bezbednost za budućnost 2023″ će biti predstavljen praktičan prikaz modela, istraživački rezultata i primena kapaciteta, uređaja i opreme. Ovi demonstrativni prikazi će vam omogućiti da se upoznate sa konkretnim primerima primene bezbednosnih rešenja. Ove godine će biti predstavljena primena simulatora u upravljanju kriznim situacijama.

Ne čekajte!

Prijavite se i budite deo IX Međunarodnog foruma ,,Bezbednost za budućnost 2023″.  Spoj nauke i prakse je ključni korak ka ostvarenju efikasnijih bezbednosnih rešenja.

IX Međunarodni forum ,,Bezbednost za budućnost 2023″ pruža različite mogućnosti za učešće. Možete se prijaviti kao autor radova na konferenciji, prisustvovati kao učesnik publike na nekom od događaja, izlagati na izložbi ili postati sponzor događaja. Ovaj forum je prilika da podelite svoje znanje, steknete nova saznanja, uspostavite važne kontakte i doprinesete unapređenju bezbednosti.

Ne propustite ovu izvanrednu priliku i posetite sajt foruma kako biste se dodatno informisali, prijavili i postali deo ovog inspirativnog događaja!

Mesta su ograničena, zato požurite i rezervišite svoje mesto već danas!

5/5 - (4 votes)
AUTORGlosec
Prethodni članak10 data breach scenarija: Najčešća curenja podata o ličnosti u eri GDPR-a
Sledeći članakBEZBEDNOST NA DELU SA ŽARKOM KRDŽIĆEM: „Za visok nivo bezbednosti potreban je visok nivo poverenja“