Aikom International & Cambium Networks na Adria Security Samitu

Aikom International će izložiti rešenja Cambium Networks i predstaviti bogat portfolio tehničkih rešenja raznih brendova. Svojim prisustvom na Adria Security samitu, daće veliki doprinos u revolucionarnom razvoju bezbednosti i zaštite.

74
Aikom International & Cambium Networks na Adria Security Samitu
- Sponzor članka -hikvision srbija

Aikom International: A&S Adria Security Samit, najveći događaj u regionu Balkana za TLC i ICT industriju, održava se ove godine u Sloveniji, u Ljubljani, 25. i 26. Oktobra 2023.

Aikom International će biti na ovom event-u sa glavnim brendovima u svom portfoliju i sa posebnim fokusom na ekosistem tehnoloških i konvergentnih rešenja za glasovnu komunikaciju, bezbednost ljudi i mesta i bežične infrastrukture podataka.

Posetioci će u izlagačkom prostoru Aikom International (Stand 32, Hala 1) imati priliku da istraže ponudu Motorola Solutions sa svim on-prem i on-cloud, koja uključuje rešenja za bezbednost i zaštitu (kao što su Avigilon Alta, prethodno poznat kao AVA, i Avigilon Unity), kao i Wave PTX za širokopojasnu komunikaciju kritičnu za poslovanje, i Selea kamere za prepoznavanje registarskih tablica.

Takođe će biti predstavljeni proizvodi brenda Townet, koji se fokusira na solarnu energiju i pamet-ne mreže za gradske sigurnosne kamere i širokopojasno povezivanje.

Što se tiče širokopojasnog i Wi-Fi povezivanja, ključnih za pouzdan CCTV i prenos podataka, Aikom će izložiti rešenja Cambium Networks, sa svojim OneNetwork rešenjem.

Za detaljnije informacije o Aikom International, preporučuje se da zakažete sastanak na linku

Povezane teme:

CnVision – Profesionalno bežično rješenje za projekte video nadzora

Konferencija Cambium Networks & Aikom International – Korak u novo digitalno iskustvo

5/5 - (1 vote)
Prethodni članakOd školskih klupa do obaveštajnih službi: Kako obaveštajne zajednice stvarno funkcionišu!
Sledeći članakNacionalna konferencija o sajber bezbednosti: Zajednička odgovornost u fokusu