MOTOROLA SOLUTIONS & AIKOM INTERNATIONAL: JEDNA BRIGA MANJE UZ VB400 MOTOROLA BODY CAM

Motorola Solutions predstavlja revolucionarno rešenje MOTOTRBO VB400 body kamera za dokumentovanje incidenta i unapređenje bezbednosti na radnom mestu. Saznajte zašto vam je ovaj mali uređaj tako potreban !

147
motorola-solutions-aikom-international-jedna-briga-manje-uz-vb400-motorola-body-cam
- Sponzor članka -hikvision srbija

U današnjem okruženju svaki korak ka unapređenju bezbednosti je od suštinskog značaja, a jedan takav korak dolazi u obliku revolucionarne integracije između VB400 Body Kamere i MOTOTRBO Radija, predstavljene od strane Motorola Solutions.

Ova integracija donosi novu eru sigurnosti, omogućavajući profesionalnim timovima da održavaju svakodnevne aktivnosti neometano, dok istovremeno pruža brzu i efikasnu reakciju u vanrednim situacijama.

MOTOROLA SOLUTIONS
MOTOROLA SOLUTIONS

U saradnji sa distributerom Aikom International, Motorola Solutions donosi tehnološko rešenje koje će značajno unaprediti bezbednost i efikasnost timova širom sveta.

Zašto je uređaj važan?

Vaši MOTOTRBO radio uređaji su ključni deo vaših svakodnevnih aktivnosti, održavajući neprekidnu komunikaciju i istovremeno delujući kao vaš spas u slučaju vanrednih situacija. Dodatno unapredite ovu ključnu vezu sa integracijom sa VB400 body kamerama kompanije Motorola Solutions, dodajući potpuno novu perspektivu u incidentnim situacijama.

ZATO ŠTO JE BROJ 1. na radnom mestu

Vaš tim je profesionalan, dobro obučen i spreman za akciju. Međutim, razumemo da se neočekivani incidenti mogu dogoditi, bilo da se radi o konfliktu, izvršenju nekog krivičnog dela na lokaciji, nesreći pod teškom opremom ili pak opasna havarija. Prirodno je da protokoli za prikupljanje dokaza nisu uvek u prvom planu vaših misli.

Da bismo bi se minimiziralo vreme dokumentovanja incidenta i pravovremeno i efikasno odreagovalo, VB400 body kamera u kombinaciji sa MOTOTRBO radio modelima je jedino rešenje za vas.

Svaki put kada pritisnete dugme za hitne slučajeve na vašem radiju, vaš VB400 body cam odmah počinje sa snimanjem. Čak i ako niste u mogućnosti da pritisnete dugmence za hitne slučajeve, tehnologija kompanije Motorola Solutions pokriva situaciju. Funkcije „Lone Worker“ ili „Fall Alert“ na vašem radiju mogu automatski pokrenuti hitno upozorenje i započeti snimanje na kameri.

Imaćete jednu brigu manje – dok vaš radio zahteva rezervnu kopiju i vaš VB400 beleži incident, možete potpuno da se posvetite sopstvenoj i zaštiti kolega u vašem okruženju dok se situacija razvija.

Specifikacije VB400 kamere:

  • Automatska aktivacija tokom hitnih situacija
  • Neprekidna sposobnost snimanja
  • Brza i pouzdana integracija sa MOTOTRBO radio uređajima
  • Bluetooth® povezivanje za stabilnu vezu
  • Konfigurabilnost za različite industrije
  • Jednostavno nošenje i sjajno korisničko iskustvo

Kako do body kamere?

VB400 body kamera kompanije Motorola Solutions predstavlja revolucionarno rešenje za dokumentovanje incidenta i unapređenje bezbednosti na radnom mestu.

Za više informacija i naručivanje, kontaktirajte distributera

Aikom international
Aikom international

Vaša sigurnost nam je na prvom mestu!

Čitajte SecuritySEE Magazin i budite u toku sa aktuelnim trendovima zaštite i bezbednosti !

5/5 - (2 votes)
Prethodni članakAI + Phishing NOVI NIVO ONLINE PREVARA – Evo šta treba znati!
Sledeći članakNOVI TREND U TRGOVINAMA: RADNICI LIDLA MORAĆE DA NOSE KAMERE NA UNIFORMI, A EVO I ZAŠTO