Obeležena proslava GLOSEC-ove osmogodišnjice: Dosadašnji uspesi i pogled u budućnost!

Fokus ovogodišnje proslave bio je na značajnim dostignućima u proteklim godinama, kao i na nedavno dobijenim licencama u sistemu tehničke zaštite, što će predstavljati novu uslugu u ponudi GLOSEC-a.

150
Obeležena proslava GLOSEC-ove osmogodišnjice Dosadašnji uspesi i pogled u budućnost!
- Sponzor članka -hikvision srbija

GLOSEC – BOGLED U BUDućNOST

Kompanija GLOSEC proslavila je osam godina rada u oblasti korporativne bezbednosti i kriznog menadžmenta. Svečanost je održana 9. decembra 2023. godine, s početkom u 17 sati, u etno restoranu Mitrovica. Događaju su prisustvovali brojni prijatelji i partneri firme.

Proslava je bila prilika da se osvrnemo na uspehe i razvijene strategije u oblasti korporativne bezbednosti, kao i da se predstave planovi za budućnost. Dr Nenad Komazec i Dr Milica Mladenović istakli su ključne momente u razvoju kompanije i njen intenzivni rast u različitim granama korporativne bezbednosti.

Fokus ovogodišnje proslave bio je na značajnim dostignućima u proteklim godinama, kao i na nedavno dobijenim licencama u sistemu tehničke zaštite, što će predstavljati novu uslugu u ponudi GLOSEC-a. Takođe, diskutovalo se o veštačkoj inteligenciji u korporativnoj bezbednosti i nedavno održanoj GLOSEC konferenciji „Bezbednost za budućnost“.

Da podsetimo

S4 GLOSEC Globalna Bezbednost nudi širok spektar usluga, uključujući analizu sistema bezbednosti, industrijsku bezbednost, integrisane usluge bezbednosti, informacionu bezbednost i konsalting. Pored toga, kompanija se bavi i upravljanjem rizikom i zaštitom informacija.

GLOSEC Akademija

GLOSEC Akademija, kao deo GLOSEC-a, igra ključnu ulogu u edukaciji i treniranju profesionalaca iz oblasti korporativne bezbednosti i kriznog menadžmenta, pružajući obuke koje su u skladu sa najvišim standardima industrije.

GLOSECOsmogodišnjica GLOSEC-a nije samo prilika za slavlje, već i trenutak za refleksiju o dosadašnjim dostignućima i usmerenje ka budućim izazovima u korporativnoj bezbednosti. Sa novim licencama u sistemu obezbeđenja i kontinuiranom posvećenošću inovacijama, GLOSEC nastavlja da igra ključnu ulogu u razvoju rešenja u industriji bezbednosti.

Za više informacija o GLOSEC-u i njihovim uslugama, posetite GLOSEC zvaničnu web stranicu.

5/5 - (5 votes)
Prethodni članakKako efikasno zaštititi podatke o ličnosti: Tehničke mere i najbolje prakse
Sledeći članakKada podaci postanu plen: Hakeri znaju zašto – A da li znate i vi?