V500 Body kamera: Za efikasne intervencije bez propusta

V500 bodycam u realnom vremenu koristi veštačku inteligenciju za pravovremene i efikasne intervencije i efikasniju saradnju pripadnika službi obezbeđenja,

187
Motorola V500 body kamera: Za efikasne intervencije bez propusta
- Sponzor članka -hikvision srbija

Motorolina nova kamera za uniformu V500 je prava stvar za policiju i bezbednosne službe – sposobna je da u realnom vremenu šalje snimke i GPS lokaciju direktno u komandni centar, zahvaljujući svojoj 4G vezi. Ovaj napredan uređaj omogućava postavi obezbeđenja da konstantno prate dešavanja na terenu i brzo reaguju po potrebi.

Šta Vam V500 nudi?

Snimanje događaja u realnom vremenu –  Zamislite da u svakom trenutku možete videti ono što i policajac na terenu, što pomaže u boljem razumevanju situacije i pružanju brže pomoći. Sveobuhvatni video materijal pruža sve – pre, tokom i nakon incidentnog događaja, nadgledanje, analizu i pružanje dokaza. Za vreme i nakon događaja pruža adekvatno dokumentovanje celokupne intervencije.

Brzo deljenje snimaka – Zahvaljujući VideoManager softveru, snimci se mogu brzo preuzeti i bezbedno preuzeti preko LTE-a i  podeliti za potrebe istrage, čak i dok su policajci još na terenu. Plus, omogućeno je deljenje GPS lokacije za sveobuhvatno raspolaganje svim relevantnim informacijama i pojedinostima za adekvatno reagovanje.

Upravljanje opremom sa bilo kog mesta– Pošto je komandovanje i upravljanje omogućeno na daljinu, kao rezultat imamo uštedu vremena i novca, a akcija FTO ne staje čak ni kada su kamere u akciji.

Odličan kvalitet slike – Savršeno snimljen baš svaki trenutak za detaljnu dokmentaciju i brzo rešavanje slučaja.

Motorola bodycam V500

V500 bodycam u realnom vremenu koristi veštačku inteligenciju za pravovremene i efikasne intervencije i efikasniju saradnju pripadnika službi obezbeđenja

V500: pouzdan, jak i efikasan uređaj!

Izdržljiva i čvrsta kamera sa memorijom od 128GB. Dugmići su prilagodljivi, a tu su i automatski okidači za snimanje – kako bi se zabeležile sve bitne informacije.

Kako kaže Jeremija Nelson (Jeremiah Nelson) potpredsednik Motorola Solutions, imati „oči na mestu događaja“ pomaže koordinatorima operacija da brže i efikasnije reaguju. Istovremeno, služba na terenu može se posvetiti upravljanju hitnim situacijama bez bilo kakvih ometanja.

V500 se lako integriše sa ostalim Motorola Solutions uređajima, od Tetra radija do kamera u patrolnim vozilima – prava hi-tech sigurnosna oprema.

Gde poručiti?

Aikom International, kao sertifikovani distributer, nudi Vam ceo asortiman Motorola Solutions proizvoda. Kontaktirajte stručnjake za više informacija o V500 i mogućnostima integracije u Motorola Solutions sistem.

Aikom International d.o.o.
www.aikominternational.com    [email protected]

AIKOM & MOTOROLA

5/5 - (1 vote)
Prethodni članakKada podaci postanu plen: Hakeri znaju zašto – A da li znate i vi?
Sledeći članakAmazon: I odeća i privatnost na čiviluku