BALKAN SECURITY EXPO 2024 – U korak sa novim trendovima!

BALKAN SECURITY EXPO 2024, koji sa ponosom organizuje S4 GloSec Globalna bezbednost, Regionalna asocijacija za bezbednost i krizni menadžment (RABEK) i vodeći magazin za Bezbednost SECURITYSEE, obećava događaj koji će Vas pripremiti za novi svet bezbednosti koji se ubrzano razvija i koji će reformisati, kako globalno, tako i lokalno tržište, zbog čega svako ko se ozbiljno bavi poslovima bezbednosti i zaštite, treba da obezbedi svoje prisustvo.

488
BALKAN SECURITY EXPO 2024 – U korak sa novim trendovima!
- Sponzor članka -hikvision srbija

Sa ponosom najavljujemo povratak dugo očekivanog sajma bezbednosti pod nazivom BALKAN SECURITY EXPO 2024 koji će se održati u Beogradu i predstavljaće ovogodišnji ekskluzivni događaj koji se održava 7. i 8. juna 2024. godine, u Beogradskoj Hali Sportova.

Ovaj sajam predstavlja značajan trenutak za Balkanski region i okupiće vrhunske domaće i inostrane proizvođače, distributere i ključne aktere u sektoru tehničke i fizičke bezbednosti, sajber security rešenja i informacione zaštite, zaštite od požara,  bezbednosti i zaštite zdravlja na radu, bezbednosnog menadžmenta, edukacija, itd.

Zašto Security Expo?

Zato što je BALKAN SECURITY EXPO jedinstven event koji pruža direktnu B2C i B2B interakciju i ima za cilj da okupi brojne profesionalce iz bezbednosne branše, uključujući menadžere bezbednosti, direktore, proizvođače i instalatere brojnih security rešenja,  experte iz domaćeg i internacionalnog okruženja i regiona.

Ovaj sajam će prikazati najnovija dostignuća u bezbednosnim tehnologijama, nudeći neuporedive mogućnosti za umrežavanje, širenje poslovanja i direktan angažman sa potencijalnim klijentima.

BALKAN SECURITY EXPO 2024, koji sa ponosom organizuju S4 GloSec Globalna bezbednost, Regionalna asocijacija za bezbednost i krizni menadžment (RABEK) i vodeći magazin za Bezbednost SECURITYSEE, obećava događaj koji će reformisati tržište na prostorima Balkana.

Nakon dugog perioda bez specijalizovanog sajma bezbednosti u Srbiji, ovaj sajam postavlja novi standard u regionu.

sajam bezbednosti

Beograd – epicentar security inovacija

BALKAN SECURITY EXPO je platforma gde se sastaju renomirane domaće i međunarodne kompanije, predstavljajući inovacije, strategije i ideje u ovoj branši. Učesnici će imati priliku da upoznaju najnovija tehnološka dostignuća i pristupe koji mogu pomoći u jačanju bezbednosnih aspekata njihovog poslovanja.

Ovaj sajam je ujedno i prilika da se Srbija i region predstave kao važni akteri na globalnoj sceni bezbednosti.


Tehnologija menja svet – Budi deo promene!

1. Istražite inovativne proizvode i rešenja vodećih brendova u oblastima kao što su kontrola pristupa, video nadzor, sajber bezbednost, alarmni sistemi, FTO…
2. Upoznajte stručnjake iz bezbednosne industrije, poboljšavajući svoje znanje i razumevanje trenutnih bezbednosnih izazova i trendova.
3. Povežite se sa kolegama, liderima i potencijalnim partnerima i klijentima, proširujući svoju profesionalnu mrežu na tržištu.

Otkrijte novu dimenziju poslovanja u svetu bezbednosti na BALKAN SECURITY EXPO u Beogradu. Ovaj prestižni događaj nije samo susret stručnjaka; on je pulsirajuća platforma za širenje poslovnih benefita i jačanje sektora bezbednosti.

Dođite da zajedno oblikujemo budućnost bezbednosne industrije.

Prijavite se putem email-a  [email protected] ili na broj telefona +381 (0)11 33 21 158 i budite deo ovog ekskluzivnog događaja na Balkanu.

5/5 - (10 votes)
Prethodni članakBEZBEDNOST NA DLANU: Kako zaštititi dom od provala i krađa?
Sledeći članakZa ovaj “maliciozni program” biće vam potrebna mnogo veća zaštita u odnosu na druge