BALKAN SECURITY EXPO VAS ČEKA! ZAUZMITE MESTO VEĆ SADA!

Ne propustite prvi veliki sajam bezbednosti u Srbiji na regionalnom i međunarodnom nivou - New Solutions for New Challenges! Balkan Security EXPO vas poziva da budete deo ovog revolucionarnog događaja koji obeležava novo poglavlje u bezbednosnoj industriji na našim prostorima!

220
BALKAN SECURITY EXPO VAS ČEKA! ZAUZMITE MESTO VEĆ SADA!
- Sponzor članka -hikvision srbija

Nova rešenja za nove izazove

Ne propustite prvi veliki sajam bezbednosti u Srbiji na regionalnom i međunarodnom nivou – New Solutions for New Challenges!

Balkan Security EXPO vas poziva da budete deo ovog revolucionarnog događaja koji obeležava novo poglavlje u bezbednosnoj industriji na našim prostorima!

Istaknite se na regionalnom tržištu na Eventu koji okuplja domaće i globalne aktere iz sveta bezbednosti na jednom mestu.

Sajam okuplja vrhunske stručnjake, inovatore, ljubitelje, proizvođače, distributere sigurnosne tehnologije, sistem-integratore, nudeći izlagačima neponovljivu platformu za predstavljanje najnovijih dostignuća u oblasti bezbednosti i zaštite.

GDE I KAD?

Lokacija: Hala Sportova „Ranko Žeravica“ – Novi Beograd

Datum: 7. i 8. Jun / Petak i subota

Vreme: 10:00 –  21:00 h

Otkrijte kako možete obezbediti svoje mesto na sajmu i kako vaše inovacije mogu diktirati i menjati trendove.

Balkan Security Expo 01

KO SU ORGANIZATORI?

Balkan Security EXPO 2024 organizuje RABEK (Regionalna asocijacija za bezbednost i krizni menadžment) renomirano udruženje profesionalaca bezbednosnog menadžmenta u saradnji sa kompanijom S4 GLOSEC Globalna bezbednost d.o.o – liderom u poslovima korporativne bezbednosti, upravljanja rizikom i kriznog menadžmenta. Medijski sponzor događaja je web magazine SECURITYSEE.com.

Za kompanije u Srbiji, posebno one koje deluju u sektoru bezbednosti, Balkan Security EXPO 2024 predstavlja izuzetnu šansu da se predstave na međunarodnoj sceni posle dugog niza godina bez održavanja specijalizovanih sajmova u ovoj oblasti.

Učešće na sajmu pruža priliku domaćim firmama da se istaknu među velikim brojem regionalnih i globalnih aktera, čime se otvaraju vrata za nova partnerstva, poslovne mogućnosti i jačanje pozicije na tržištu.

Svi na Balkan Security Expo!

Događaj će pokriti sva ključna rešenja kao što su kontrola pristupa, biometrija, alarmni sistemi, CCTV tehnologija i napredna analitika za video nadzor, analitika podataka, dronovi, zaštita perimetra; ključne sektore kao što su zaštita od požara i eksplozija, sajber bezbednost, forenzika, istražne delatnosti, kao i razvoj druge zaštitne opreme namenjene državnom i privatnom sektoru, pružajući izlagačima i posetiocima jedinstveno iskustvo fascinantnih rešenja.

Sajam će vam omogućiti da se upoznate sa liderima u industriji bezbednosti, razgovarate o tržišnim trendovima i budućim scenarijima, i istražite kako najinovativnija rešenja mogu zaštititi ljude, poslovanje, stambenu, saobraćajnu i kritičnu infrastrukturu ali i domaćinstva.

Balkan Security expo - security fair Za sve one koji teže da budu korak ispred u industriji bezbednosti, Balkan Security Expo nudi priliku da se istaknu, povežu i učestvuju u kreiranju bezbednije budućnosti.

  • Budite u centru pažnje – Predstavite svoje inovacije, proizvode i usluge direktno
  • Povežite se – Stvorite nove poslovne kontakte i ojačajte postojeće stvarajući osnovu za dalje poslovne poduhvate.
  • Pozicionirajte se – Istaknite se kao lider u pružanju usluga fizičko-tehničke zaštite na regionalnom tržištu.
  • Učestvujte u kreiranju trendova – Budite u društvu ekskluzivnih aktera i deo razgovora koji definiše budući razvoj tržišta

Kako se prijaviti kao izlagač?

Za sve domaće, regionalne i internacionalne kompanije koje deluju u sektoru bezbednosti i zaštite, proces prijave za izlaganje na Balkan Security EXPO 2024 je maksimalno pojednostavljen.

Ovaj pristup omogućava brzu i efikasnu rezervaciju izlagačkog prostora, što predstavlja prvi korak ka vašem uspešnom predstavljanju na sajmu. Iskoristite ovu priliku da vaša kompanija zauzme svoje mesto među liderima industrije.

Proces prijave obuhvata:

  • Popunjavanje prijavnog formulara dostupnog na zvaničnom sajtu.
  • Odabir željenog prostora ili štanda koji najbolje odgovara vašim potrebama i planovima za sajam.
  • Jednom kada popunite formular i odaberete prostor, vaša prijava će biti procesuirana, i vi ste korak bliže učešću na prestižnom Balkan Security EXPO 2024.

Pozivamo vas da iskoristite ovu jedinstvenu priliku i rezervišete svoj štand na Balkan Security EXPO 2024 što pre, s obzirom na ograničeni broj dostupnih mesta. Kliknite i prijavite se već sada!

 

Balkan security expoKako se prijaviti kao posetilac?

Prijavljivanje za učešće na Balkan Security EXPO 2024 je jednostavan proces koji vam pruža mogućnost da se povežete sa vodećim profesionalcima i ekspertima iz industrije bezbednosti, otkrijete nove poslovne prilike i učestvujete u interaktivnim sajamskim programima. Predavanja i radionice će vam omogućiti da produbite razumevanje kompleksnih bezbednosnih koncepta i nađete praktična rešenja za specifične izazove.

Benefiti učešća uključuju:

  • Mogućnost umrežavanja sa istaknutim stručnjacima i kolegama iz oblasti bezbednosti.
  • Direktna komunikacija sa izlagačima za dobijanje odgovora prilagođenih vašim potrebama.
  • Aktivno učešće u sajamskim aktivnostima koje podstiču razumevanje i primenu bezbednosnih rešenja.

Ne propustite ovu priliku da budete deo ključnog događaja u industriji bezbednosti na Balkanu. S obzirom na ograničen broj mesta, savetujemo vam da svoje ulaznice nabavite na vreme i osigurate svoje prisustvo na ovom prestižnom događaju.

Svi posetioci koji se registruju dobiće personalizovane akreditacije sa QR kodom, koje omogućavaju pristup svim segmentima sajma.

Za više informacija o procesu prijave i detaljima događaja, posetite zvaničnu stranicu Balkan Security EXPO 2024.

Budite na naslovnoj strani godišnjeg biltena SecuritySEE

Svi izlagači na Balkan Security Expo dobiće specijalno mesto u godišnjem izdanju štampanog biltena SecuritySEE, prestižnog magazina posvećenog svetu bezbednosti. Ovo predstavlja jedinstvenu priliku za sve izlagače da svoje inovacije, proizvode i usluge predstave široj čitalačkoj publici, osiguravajući značajnu vidljivost unutar industrije.

Učešćem na ovom vodećem događaju, vaša posvećenost bezbednosnim rešenjima biće zabeležena i podeljena sa zajednicom koja ceni napredak i profesionalizam u oblasti bezbednosti.

BALKAN SECURITY EXPO VAS ČEKA! OBEZBEDITE SVOJE MESTO VEĆ SADA

Vaša odluka da se pridružite BALKAN SECURITY EXPO 2024 nije samo poslovni potez; to je izraz vere u bolje sutra! Predstavljajući vaše inovacije, Vi delite viziju o svetu gde je bezbednost dostupna svima.

Zgrabite priliku da zauzmete centralno mesto na Balkan Security EXPO 2024, događaju koji oblikuje budućnost bezbednosne industrije.

Ne čekajte – rezervišite svoj štand ili ulaznicu odmah i osigurajte svoje mesto u avanturi inovacija i liderstva. Vaša budućnost u svetu bezbednosti počinje ovde.

Za više informacija, posetite zvaničnu stranicu Balkan Security EXPO 2024.

www.balkanexposec.com

5/5 - (4 votes)
Prethodni članakZabrinjavajući trend: Krađe identiteta u značajnom porastu
Sledeći članakVideo nadzor za prepoznavanje lica u školama i vrtićima u Srbiji