Saradnja na visokom nivou: Predsednik Crne Gore i Asocijacija menadžera bezbjednosti najavljuju prvu međunarodnu konferenciju

Povodom prve Međunarodne konferencije crnogorskih menadžera bezbjednosti "Bezbjednost – Izazovi i perspektive" Asocijacija menadžera bezbjednosti koja je jedan od organizaora, primljena je kod predsednika Crne Gore Jakova Milatovića

162
Saradnja na visokom nivou: Predsednik Crne Gore i Asocijacija menadžera bezbjednosti najavljuju prvu međunarodnu konferenciju
- Sponzor članka -hikvision srbija

Uoči Prve međunarodne konferencije crnogorskih menadžera bezbednosti „Bezbednost – Izazovi i perspektive“, delegacija Asocijacije menadžera bezbednosti Crne Gore imala je čast da bude primljena od strane predsednika Crne Gore, Jakova Milatovića.

Na prijemu Predsednik Milatović je izrazio podršku inicijativi Asocijacije, naglašavajući njenu važnost za stvaranje sigurnijeg društvenog ambijenta, koji je ključan za ekonomski napredak zemlje. Potreba za jačanjem saradnje između sektora bezbednosti i privatnog sektora, radi unapređenja bezbednosnih praksi, bila je ključna tema razgovora.

Saradnja na visokom nivou: Predsednik Crne Gore i Asocijacija menadžera bezbednosti najavljuju prvu međunarodnu konferenciju"

Asocijacija, uz podršku Predsedništva, u saradnji sa Asocijacijom menadžera korporativne bezbednosti Jugoistočne Evrope, organizuje ovu konferenciju koja će se održati 20. i 21. aprila ove godine.

Konferencija pruža priliku stručnjacima iz oblasti bezbednosti da razmene ideje i iskustva u cilju daljeg unapređenja bezbednosnih standarda u Crnoj Gori.

Asocijacija menadžera bezbjednosti Crne Gore poziva sve zainteresovane strane da se pridruže ovoj važnoj inicijativi, koja ima za cilj doprinos stvaranju sigurnijeg društvenog ambijenta u zemlji.

5/5 - (3 votes)
Prethodni članakZgrabite svoje mesto na Balkan Security Expo!
Sledeći članakZaštita od požara u obrazovnim ustanovama: Od opreme do edukacije