Zgrabite svoje mesto na Balkan Security Expo!

Mesta su ograničena, a potražnja je ogromna. Aktivirajte se odmah posetom zvaničnog sajta i popunjavanjem prijavnog formulara. Balkan Security EXPO vas čeka!

189
Zgrabite svoje mesto na Balkan Security Expo
- Sponzor članka -hikvision srbija

BSE 2024: Vaša odluka za liderstvo u industriji bezbednosti!

Nezapamćeno interesovanje za Balkan Security Expo 2024, kvalifikuje ga kao nezaobilaznu destinaciju za firme koje ciljaju na ekspanziju i jačanje tržišne pozicije u svetu bezbednosti i tehnologije. Ovaj događaj pruža izuzetnu priliku za domaće i internacionalne kompanije da se povežu, razmenjuju iskustva i istraže nove poslovne modele, od B2B do B2C saradnje.

Održava se u srcu Beograda, 7. i 8. juna u Beogradskoj Hali Sportova „Ranko Žeravica“. Ovaj događaj predstavlja ključni momenat za predstavljanje inovacija i strategija koje će oblikovati budućnost bezbednosti. Sve što treba da znate o sajmu bezebdnosti kliknite OVDE

 🔥 Mesta su ograničena, a potražnja je ogromna. Aktivirajte se odmah posetom zvaničnog sajta i popunjavanjem prijavnog formulara. Zgrabite svoje mesto među elitom koja će krojiti budućnost security tehnologija.

Zašto je Balkan Security Expo Must-Attend Event?

Izlaganje inovacija: Prikazujte najnaprednija rešenja i tehnologije direktno ciljanoj grupi, upoznajte stručnjake, potencijalne partnere i kupce.

Umrežavenje“ bez granica: Izgradite nove poslovne veze i proširite svoje profesionalno prisustvo na globalnom nivou, povezujući se sa ključnim igračima i donosiocima odluka.

Prestiž: Steknite ekskluzivnu vidljivost i pozicionirajte svoj brend kao lidera u inovacijama i sigurnosnim rešenjima na tržištu.

Prednosti učešća na Balkan Security Expo 2024 su višestruke: od predstavljanja vašeg brenda pred međunarodnom auditorijumom do direktnog uvida u najnovije trendove i izazove u industriji.

BALKAN SECURITY EXPO VAS ČEKA! ZAUZMITE MESTO VEĆ SADA!

„Vreme teče SAD!“

Ne dozvolite da prilike prođu pored vas!  – Balkan Security Expo 2024 je vaša platforma za pokazivanje sposobnosti i kredibiliteta vaše kompanije, za umrežavanje na visokom nivou i za utvrđivanje vaše pozicije kao autoriteta u svetu bezbednosti.

Zauzmite svoje mesto sada! – Ovaj događaj nije samo prilika za poslovni rast, već i šansa da doprinesete stvaranju bezbednijeg sutra.

Kako da obezbedite svoje mesto?

Zbog velike zainteresovanosti, mesta za izlagače brzo se popunjavaju. Da ne biste propustili ovu priliku, posetite zvanični sajt i ispunite prijavni formular još danas! Budite proaktivni i zauzmite svoje mesto među inovatorima i liderima koji će definisati sutrašnjicu industrije bezbednosti.

Balkan Security Expo Vas Čeka! Ne propustite svoju priliku da budete na čelu promena u bezbednosnoj industriji.

Rezervišite svoj štand ili ulaznicu bez odlaganja i budite deo ovog ključnog događaja koji redefiniše industriju bezbednosti na Balkanu.

Za registraciju i više informacija, posetite www.balkanexposec.com. Budite protagonisti u eri sigurnosti koju zajedno gradimo!

5/5 - (6 votes)
Prethodni članakObeležen Svetski dan civilne zaštite u Beogradu
Sledeći članakSaradnja na visokom nivou: Predsednik Crne Gore i Asocijacija menadžera bezbjednosti najavljuju prvu međunarodnu konferenciju