Pomeraju granice: Antenall, IC Elektronika i Teledyne FLIR na Balkan Security Expo 2024

Balkan Security Expo 2024 – ekskluzivni događaj koji je Srbija dugo čekala privlači ključne igrače u industriji koji će predstaviti vrhunske tehnologije. Rezervišite štand na vreme i pridružite se domaćim i svetskim liderima.

915
Pomeraju granice: Antenall, IC Elektronika, i Flir, a Teledyne na Balkan Security Expo 2024
- Sponzor članka -hikvision srbija

Balkan Security Expo 2024 – Ekskluzivni događaj koji je Srbija dugo čekala!

Sajam bezbednosti privlači ključne igrače iz industrije kao što su: Antenall, IC Elektronika i FLIR Teledyne company, koji će predstaviti vrhunske tehnologije u Hali sportova „Ranko Žeravica“. 07 i 08 juna od 10:00 – 21:00h na Novom Beogradu.

Zašto svi dolaze na sajam?

Balkan Security Expo predstavlja prvi specijalizovani sajam bezbednosti sa fokusom na sisteme tehničke zaštite, security tehnologije i inovacije, krzni menadžment, korporativnu bezbednost, konsalting.

Platforma koja nudi vrhunsku moć povezivanja, druženja i predstavljanja proizvoda i usluga u domenu: :

  • CCTV tehnologija i termovizije
  • Naprednih analitičkih rešenja
  • antivandal opreme i alarmnih sistema
  • modernih i naprednih tehnologija kontrole pristupa (ACS) – okretne barijere, smart tehnologija i biometrija
  • security opreme za automobile – ADAS sistemi, dashcamere i brojne druge sigurnosne komponente
  • softvera za zaštitu IKT sistema,
  • cybersecurity rešenja i savetovanja
  • opreme i konsaltinga u oblasti zaštite od požara i bezbednosti i zdravlja na radu
  • energetske bezbednosti i zaštite životne sredine
  • bezbednosnog konsaltinga u domenu korporativne bezbednosti i upravljanje rizicima
  • ISO standardizacije
  • Istražnih i obaveštajnih delatnosti
  • fizičkog obezbeđenja – (objekata i lična CPO zaštita)
  • proizvodnje i distribucije komponenata za security rešenja
  • inovativnih tehnologija (dronovi, smart, Iot, AI rešenja i mnoga druga)

BREND POSTAVLJA TREND: Lideri security industrije prepoznali značaj Balkan Security EXPO

Mesto gde pripadate

Antenall, renomirani lider u tehničkom obezbeđenju, nudi kompletna rešenja za infrastrukture i objekte različitih namena. Njihov portfolio uključuje sisteme za kontrolu pristupa, alarmne i protivpožarne sisteme, video nadzor, pametne brave, uređaje perimetarske zaštite, interfonske sisteme, termalne rešenja i mrežnu opremu. Antenall se ističe ne samo svojim visokokvalitetnim proizvodima i integriranim rešenjima, već i snažnom partnerskom mrežom, zastupajući globalne brendove poput Uniview, Roger technology, HikVision, ANSEC, Paradox, ZkTeko, CISA, i XED.

antenall

IC Elektronika, kao najveći nezavisni distributer elektronskih komponenti, pruža širok spektar rešenja koja se primenjuju u različitim industrijama. Njihova ekspertiza obuhvata komponente za automobilsku industriju, energetiku, medicinsku opremu, rasvetu, domaćinstva, transport, kao i za razvoj uređaja povezanih internetom (IoT). Kroz kancelarije u Ljubljani, Beogradu i Zagrebu, IC Elektronika svojim kupcima nudi ne samo proizvode visokog kvaliteta, već i tehničko savetovanje i prilagođena rešenja koja optimizuju njihove operacije i povećavaju efikasnost. Njihova posvećenost zadovoljstvu klijenata i sposobnost da odgovore na specifične potrebe različitih sektora čini ih cenjenim partnerom u elektronskoj industriji.

Flir a Teledyne company, će predstaviti svoje termovizijske kamere i senzorska rešenja, koja su neophodna u svakom sofisticiranom bezbednosnom sistemu. Flir, a Teledyne Company, globalni je lider u dizajniranju i proizvodnji termalnih kamera. Specijalizovan za visokoperformansne termalne sisteme.

Flir je poznat po svojoj sposobnosti da omogući vidljivost u potpunom mraku, kroz loše vremenske uslove i zagađivače poput dima i magle. Njihove termovizijske kamere su neophodne u svakom sofisticiranom bezbednosnom sistemu, od civilne upotrebe do specijalizovanih vojnih primena.

SAVE THE DATE !

Ako ste radoznali šta će izlagači tačno predstaviti na sajmu, posetite štandove i saznajte moć novih tehnologija. Prisutnost brojnih aktera potvrđuje značaj događaja kao centralnog mesta za predstavljanje vrhunskih tehnoloških dostignuća

Ovo je izvanredna prilika za sve učesnike, ne samo da predstave svoje proizvode i usluge, već i da se upuste u izgradnju novih poslovnih veza.

Očekujemo vas na Balkan Security Expo 2024, gde inovacije u bezbednosti postaju stvarnost.
Rezervišite štand na vreme i pridružite se domaćim i svetskim liderima.

BSE 2024

5/5 - (4 votes)
Prethodni članakNapad je najbolja odbrana: Šta je test penetracije i zašto je ključan za korporacije?
Sledeći članakOdbrojavanje je počelo: Još samo dva dana do „Prve Međunarodne konferencije crnogorskih menadžera bezbednosti“!