Sectron i Antenall: Dominantni akteri na Balkan Security Expo

Sa učešćem preko 40 vodećih kompanija kao što su Flir, Damiba, GSLP, Ayax, Sanjiang, Zodax, CP Security, IC elektronika, Hikvision, Multitek Elektronik, Zarja Elektronika, Ringtel sajam je bio izuzetna prilika za predstavljanje najnovijih tehnoloških dostignuća i trendova u industriji. Posebno, Antenall i Sectron dali su svoj lični pečat sajmu bezbednosti koji je ispunio očekivanja.

102
Sectron i Antenall: Dominantni akteri na Balkan Security Expo
- Sponzor članka -hikvision srbija

Balkan Security Expo, održan 7. i 8. juna, potvrdio je svoj status kao centralni regionalni događaj u sektoru bezbednosti.

Sa učešćem preko 40 vodećih kompanija kao što su Flir, Damiba, GSLP, Ayax, Sanjiang, Zodax, CP Security, Hkvision, Multitek elektronik, Zarja Elektronika, Ringtel i brojni drugi sajam je bio izuzetna prilika za predstavljanje najnovijih tehnoloških dostignuća i trendova u industriji. Među brojnih učesnika, posebno su se istakli Antenall i Sectron, čija su inovativna rešenja privukla pažnju posetilaca.

Domaći standard – svetska liga

antenallAntenall je kompanija poznata po svojim rešenjima u oblasti tehničke zaštite i informaciono-komunikacionih tehnologija. sa širokim spektrom proizvoda i usluga u oblasti security sistema. Poznati su po visokom kvalitetu i inovacijama, uz snažne partnerske odnose sa vodećim svetskim proizvođačima, što ih čini pouzdanim liderom u ovoj  industriji. Pored standardne palete, na sajmu su predstavljeni komercijalni displeji i led ekrani.

antenll sajamUz svoj širok asortiman proizvoda i usluga. Predstavili su napredne tehnologije u saradnji sa svojim dobavljačima poput ZKTCo, Johnsons Controls, Hikvision, Ezviz i Roger Technologies, što je rezultiralo visokim interesovanjem posetilaca za njihov štand.

Za svaki bezbedan korak

SECTRON

Sectron, s druge strane, impresionirao je publiku svojim raznovrsnim bezbednosnim rešenjima od dobavljača kao što su Ajax, Grenton, Ruijie i drugi. Izložili su inovativne sisteme za dojavu požara, smart home sisteme i drugu opremu koja prati najnovije trendove u zaštiti privatnih i korporativnih okruženja.

Sectronova predanost inovacijama i kvalitetu privukla je veliko interesovanje posetilaca, čime su potvrdili svoju ulogu kao lidera u oblasti bezbednosnih tehnologija.

BSE – Tamo gde ne postoje granice

Balkan Security Expo je još jednom pokazao da je ključno mesto za sve one koji teže da budu na čelu sa inovacijama u svetu bezbednosti, nudeći platformu za dijalog, učenje i razmenu najboljih praksi. Antenall i Sectron, sa svojim značajnim doprinosima, ostavili su neizbrisiv utisak na ovogodišnjem sajmu, naglašavajući važnost stalnih inovacija i tehnološkog napretka u osiguranju efikasne zaštite.

UŽIVO SA SAJMA: Balkan Security Expo 2024 – Budite u toku

5/5 - (6 votes)
Prethodni članakUŽIVO SA SAJMA: Balkan Security Expo 2024 – Budite u toku
Sledeći članakJačanje bezbednosti pred letnju turističku sezonu