Dahua Technology na izložbi Sedmog samita Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope „16 + 1″ u Sofiji

Na Sedmom samitu Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope pod nazivom „16+1” u Sofiji, kompanija Dahua Technology predstavila je svoju najsavremeniju sigurnosnu tehnologiju i inovativna rešenja.

187
dahua-technology-na-izlozbi-sedmog-samita-kine-i-zemalja-centralne-i-istocne-evrope-16-1-u-sofiji
Kineski premijer Li Kekiang u poseti Dahua Technology štandu sa premijerima i potpredsednicama 16 zemalja Centralne i Istočne Evrope
- Sponzor članka -hikvision srbija

Kompanija Dahua Technology bila je deo Sedmog samita Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope, poznatijem kao Samit „16+1“. Ovom prilikom, kompanija Dahua Technology predstavila je svoja najsavremenija rešenja i tehnologije liderima Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope. Premijer Narodne Republike Kine, g. Li Kekiang, zajedno sa premijerama i potpredsednicima šesnaest zemalja Centralne i Istočne Evrope, pridružio se uvodnoj sesiji i razgovarao o dostignućima kompanije Dahua Technology na globalnom nivou.

Dahua Technology je jedina kompanija koja je učestvovala na izložbi Sedmog samita Kine i zemalja Centralne i Istočne Evrope. Ovom prilikom, kompanija Dahua Technology demonstrirala je inovativna rešenja i predstavila regionalna dostignuća prestižnoj delegaciji lidera Kine i šesnaest zemalja članica. Tokom posete Dahuinom štandu, lideri zemalja učesnica razgovarali su o doprinosu kompanije Dahua Technology industriji bezbednosti i njenom doprinosu lokalnim tržištima.

Kao vodeći provajder rešenja u globalnoj industriji video nadzora, Dahua Technology postigla je veliki uspeh na različitim tržištima EU, uključujući Mađarsku, Albaniju, Rumuniju, Srbiju, Bugarsku… Na pomenutoj izložbi, Dahua je predstavila svoje novo rešenje za prepoznavanje lica AI, inteligentno transportno rešenje i termičku tehnologiju kroz demonstracije i studije slučaja projekata u zemljama Centralne i Istočne Evrope.

Tim kompanije Dahua Technology predstavio je kineskom premijeru Li Kekiangu i liderima šesnaest zemalja svoje najnovija rešenja kao i rezultate poslovanja u zemljama Centralne i Istočne Evrope, uključujući strateško partnerstvo sa objektima VANHUA Borsodchem u Mađarskoj, sigurnosna rešenja za fabriku cementa u Albaniji, inteligentna bezbednosna rešenja na međunarodnom aerodromu u Rumuniji i rešenje za pametno parkiranje u Srbiji.

dahua-stand-sofija
Dahua Technology štand na izložbi Sajma „16 + 1“

 

„U proteklih nekoliko godina, Kina i zemlje Centralne i Istočne Evrope uspostavile su snažne poslovne odnose i drago nam je da kompanija Dahua Technology može doprineti ovom partnerstvu“, rekao je Kolin Vang, generalni direktor kompanije Dahua Technology za Centralnu i Istočnu Evropu. „Postignut uspeh koji se danas na ovoj izložbi može prikazati dokazuje našu sposobnost pružanja prvoklasnih rešenja i našu trajnu posvećenost tržištima zemalja Centralne i Istočne Evrope“.

Posećenost je bila velika, a predstavnici poslovnih i medijskih sektora takođe su posetili Dahua štand.

Kompanija Dahua Technology ima za cilj da ubrza svoj poslovni razvoj na tržištima Centralne i Istočne Evrope. Kroz misiju „Omogućavanje sigurnijeg društva i pametnijeg života“, Dahua Technology će nastaviti da se fokusira na inovacije, kvalitet i uslugu kako bi svojim partnerima i klijentima bila na raspolaganju širom sveta.

Rate this post
Prethodni članakBezbednost i zdravlje na radu mora biti prioritet poslodavca
Sledeći članakU pripremi Nacionalna baza sa podacima o svim teroristima sveta