Konferencija: „Snaga SME – Podsticaj i rast preduzeća“ 2019

U Beogradu, u utorak 14. maja 2019. godine u organizaciji TGI Group International pod sloganom “Snaga SME – Podsticaj i rast preduzeća”, održaće se u hotelu Metropol Palace konferencija SMEs2019.

437
- Sponzor članka -hikvision srbija

SME konferencija 2019 nacrt agende 22.april-TGI Group International je organizator konferencije, a pokrovitelji su Privredna komora Srbije, Unija poslodavaca Srbije, Udruženje poslovnih žena Srbije, Srpska asocijacija malih i srednjih preduzeća i Confindustria Srbija.

Na konferenciji SMEs2019, PhD Kosta Jovanović, docent, prodekan za saradnju sa privredom na Elektrotehničkom fakultetu, Univerziteta u Beogradu održaće prezentaciju na temu
„Finansiranje MSP u oblasti inovacione robotike – Projekat DIH2 I DIH-HERO” što će pružiti direktan i jasan uvid na koji način MSP mogu dobiti sredstva iz ovog fonda u okviru aktuelnog projekta.

Među govornicima i panelistima su Katarina Obradović Jovanović, pomoćnik ministra, Ministarstvo privrede Srbije, Sava Savić, pomoćnik ministra, Ministarstvo rada, turizma i telekomunikacija Srbije, PhD Dejan Ilić, predsednik Upravnog odbora, Fond za inovacionu delatnost, Zoran Martinović, direktor, Nacionalna služba za zapošljavanje Srbije, Dubravka Negre, direktor regionalnog predstavništva Evropske investicione banke za Zapadni Balkan, Dejan Vukotić, predsednik Izvršnog odbora, Agencija za osiguranje i finansiranje izvoza Srbije, AOFI, Dr Sanja Popović Pantić, predsednik, Udruženje poslovnih žena Srbije, Nebojša Atanacković, počasni predsednik, Unija poslodavaca Srbije, Goran Križ, ekonomski savetnik, Ambasada Slovenije u Srbiji, Daniela Zlatić Sutić, rukovodilac Edukativno-informacionog centra, Zavod za intelektualnu svojinu, Marinko Đukić, direktor, Republička agencija za razvoj malih i srednjih preduzeća, Republika Srpska, Veselin Dragičević, sekretar odbora Udruženja malih i srednjih preduzeća i preduzetnika, Privredna komora Crne Gore, Lorena Macura, potpredsednik, SEAF; Kemal H. Balihodžić, osnivač i direktor, UpTrend Marketing Solution, London UK & Sarajevo BiH , Zoran Tadić, direktor, Neofyton, Dr Jasmina Knežević, Vlasnik i direktor, Bel Medic. Moderatori konferencijskih panela su Aleksandar Međedović, član Izvršnog odbora Tursko-nemačke privredne komore; prof. dr Dragan Lončar, profesor Ekonomskog fakulteta u Beogradu i Mirko Radonjić, glavni i odgovorni urednik eKapije.

Konferencija SMEs 2019 razmatra izazove u poslovnom okruženju i načine kako ih prevazići i olakšati poslovne operacije i procese, kao i kako stvoriti nove prilike za sektor male privrede u cilju ostvarenja rasta i poboljšanja celokupnog ekonomskog statusa u zemlji i regionu. Cilj konferencije je da se obezbedi adekvatna platforma za diskusiju među svim zainteresovanim stranama uključujući predstavnike Vlade, stručnjake i analitičare, predstavnike preduzeća iz Srbije i regiona, kao i predstavnike medija. Diskusija na teme od važnosti za MSPP sektor baviće se svakodnevnim izazovima u različitim aspektima poslovanja, zakonskom regulativom, finansiranjem, poreskom politikom i digitalizacijom, kao sredstvom inovacije poslovnih operacija.

Teme konferencije:
• Budućnost malih i srednjih preduzeća: kako obezbediti finansiranje i kako olakšati put u nove poduhvate
• Novi teren za preduzetništvo: start-up i inovatori
• Svet nije dovoljan – proširiti poslovanje van granica
• Digitalni faktor – Uticaj IT, industrije 4.0 i automatizacije na MSP
• Iskustva prodaje i marketinga – kako do ciljne publike

Kontakt za dodatne informacije i akreditaciju:
TGI Group International: Aleksandra Novaković, tel +381 11 3032235; mobilni tel. +381 65 3032236; email: [email protected]

5/5 - (1 vote)
Prethodni članakBUDITE NA OPREZU, BLUETOOTH NAPADAČI VREBAJU!
Sledeći članakImplementacija procedura