SAMKB – Konkurs za dodelu godišnjih nagrada

Počela prijava za godišnje nagrade SAMKB u okviru 7.Međunarodne konferenciji SAMKB odnosno prve Međunarodne konferencije menadžera korporativne bezbednosti Jugoistočne Evrope 2019, koja će se održati u oktobru u Republici Srbiji.

371
Godišnje nagrade SAMKB
- Sponzor članka -hikvision srbija

Počela prijava za godišnje nagrade SAMKB u okviru 7.Međunarodne konferenciji SAMKB odnosno prve Međunarodne konferencije menadžera korporativne bezbednosti Jugoistočne Evrope 2019, koja će se održati u oktobru u Republici Srbiji.

Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti i ove godine tradicionalno dodeljuje godišnje nagrade u 3 kategorije iz oblasti korporativne bezbednosti, za pravna lica, organizacije i pojedince koji imaju zapažene rezultate ili su od posebnog značaja za razvoj korporativne bezbednosti u Republici Srbiji za 2018/2019. godinu.

Konkurs za dodelu godišnjih nagrada koju dodeljuje Srpska asocijacija menadžera
korporativne bezbednosti (SAMKB) otvoren je do 25.septembra 2019. godine i kandidati se mogu nominovati za sledeće godišnje nagrade za ostvarene rezultate i razvoj u oblasti korporativne bezbednosti:

1. NAJBOLJA KOMPANIJA;
2. NAJBOLJI MENADZER;
3. NAJBOLJA KNJIGA;

„Izuzetna nam je čast što ćemo i ove godine organizovati dodelu godišnje nagrade SAMKB, koju tradicionalno dodeljujemo na konferencijama menadžera bezbednosti naše Asocijacije. SAMKB je ustanovila ovu nagradu da bi kao strukovna asocijacija doprineli promovisanju funkcije menadžera korporativne bezbednosti i ujedno odali prizanje svima, koji su doprineli razvoju korporativne bezbednosti u kompanijama i u društvu“, istakao je prof.dr Dragan Trivan, predsednik SAMKB.

Predloge za nagrade podnosi privredni subjekt, institucija, fakultet ili visoka škola, druge
organizacije i pojedinci. Odluke o dodeli nagrada donosi odgovarajući stručni žiri u komisijskom sastavu.

Nagrađeni će nagradu primiti na 7.Međunarodnoj konferenciji SAMKB odnosno prvoj Međunarodnoj konferenciji menadžera korporativne bezbednosti Jugoistočne Evrope koja će se održati 10.oktobra 2019. na NAVAK-u.

Osoba za kontakt je sekretar asocijacije SAMKB Vladimir Vuksanović, kontakt telefon: 011/2641-083, ili E mail: [email protected]

Prijave na konkurs treba dostaviti najkasnije do 25.septembra 2019. godine Srpskoj Asocijaciji menadžera korporativne bezbednosti. Nagrade se dodeljuju u vidu statua po prethodnoj odluci stručnog žirija.

Način podnošenja prijave i sadržaj određeni su pravilnikom za dodelu nagrada koji se, kao i sve potrebne informacije, mogu dobiti u Srpskoj asocijaciji menadžera korporativne bezbednosti, Kneza Miloša 12, ili preko navedenog broja telefona ili E mail-a.

Ovde možete preuzeti dokument za prijavu:

Formular prijava na konkurs za dodelu nagrada

5/5 - (1 vote)
Prethodni članakUvođenje biometrije u sistem plaćanja
Sledeći članakV MEĐUNARODNI FORUM-„Bezbednost za budućnost 2019“