Tradicionalno okupljanje menažera korporativne bezbednosti

Želimo da Vas obavestimo da će se 7.Medjunarodna stručna konferencija SAMKB i 1.Međunarodna stručna konferencija menadžera korporativne bezbednosti JIE 2019 održati 10.oktobra 2019.godine na NAVAK Trening centru u Subotištu.

477
- Sponzor članka -hikvision srbija

Organizatori ovogodišnje Konferencije su Srpska asocijacija menadžera korporativne bezbednosti (SAMKB)i Asocijacija menadžera korporativne bezbednosti Jugoistočne evrope (SEECSA ) u saradnji sa Nacionalnom vozačkom akademijom (NAVAK).

Tradicionalno okupljanje struke menažera korporativne bezbednosti predstavlja stručni skup sa međunarodnim učešćem menadžera korporativne bezbednosti iz javnog i privatnog sektora u Republici Srbiji i zemljama u regionu, sa ciljem razmene iskustava i primera dobre prakse u zemlji i regionu, kao i ukazivanje na značaj uspostavljanja sistema korporativne bezbednosti u procesima upravljanja u javnim i privatnim kompanijama i drugim institucijama.

Tokom Konferencije biće dodeljene i tradicionalne godišnje nagrade SAMKB za 2018/19.godinu u sledećim kategorijama: najbolja kompanija, najbolji menadžer korporativne bezbednosti, najbolja knjiga u oblasti korporativne bezbednosti.

U toku konferencije predviđena je i obuka sigurne vožnje na NAVAK poligonu, te je potrebno da svi učesnici ponesu važeće vozačke dozvole.

Kotizacija za članove SAMKB i SEECSA iznosi 50,00€, dok je za ostale učesnike Konferencije kotizacija iznosi 80,00€ i ona obuhvata predviđene: kafe pauze, ručak i radne materijale na Konferenciji.

Krajnji rok za prijavu na Konferenciju SAMKB i uplatu kotizacije je 05.oktobar 2019.godine.

 Draft Agenda Konferencije SAMKB 2019

Za sve dodatne informacije o predstojaćem događaju obratite se putem mail-a [email protected].

5/5 - (2 votes)
Prethodni članakV MEĐUNARODNI FORUM-„Bezbednost za budućnost 2019“
Sledeći članakUnapredite bezbednost na vašem pametnom telefonu